Lucky. Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 dzięki :loveu: pasują super, są idealnie za paszkami, więc nie obcierają ani nic. MEg teraz schudnie to lepiej będą wyglądać :loveu: Dzięki za szelki jeszcze raz ! a o lepsze zdjęcia postaram się na dniach, bo te komórkowe... Quote
Yuveza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Molowe']Lucky. Megi bardzo ładnie wygląda w tych activdogach szkoda że moja nie umie w szelach chodzić :( Mam pytanie do westie_justa ile płaciłaś za swój zielony komplet z hiltona? :)[/QUOTE] Mało:P obroża 5,40zł a smycz 9zł tylko to jest 1,5cm Quote
Molowe Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 No wiem ale chyba nie ma szerszych tak mi się wydaje:) Pytam ponieważ u mnie w mieście nie moge ich dostać a w necie za komplet 14 zł + 15 zł przesyłka :( Quote
anorektyczna.nerka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Westie, a bł w Twoim sklepie ten hilton, tylko w wersji 25mm? Quote
Yuveza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 są szersze;) no własnie dlatego ja szukałam w jakimś skelpie i niespodzewanie znalazłam:loveu: Quote
kiniaaa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='westie_justa']Mało:P obroża 5,40zł a smycz 9zł tylko to jest 1,5cm[/QUOTE] Tak mi się podoba ten zestaw, a w dodatku taka cena. Chyba muszę się porozglądać w moim mieście w zoologach za tym hiltonem ;) Quote
Asia&Kleo Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kleo w obroży z Dogstyle. Jestem bardzo zadowolona z ich wyrobów, precyzyjnie zszyte i solidne:loveu: Mam w zapasie 2 adresówki, więc mogę kupić jakąś obrożę :evil_lol: Quote
magdyska25 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Asia- jakiej wym obroży? (moja sunia jest chyba podobnej budowy a dla niej też się rozglądam bo obecna jakaś taka wytarta już jest). Quote
barberry Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Pan Kamil z Pełnej Miski odpisał mi, że szelki Quick Fit z ED będą dostępne pod koniec września. Poczekam więc bo innego dystrybutora EzyDogów w Polsce chyba nie ma :/ W mailu zwrócono mi uwagę na podobne szelki firmy Hurtta, które byłyby szybciej ale ta cena... http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Hurtta-Lifeguard-szelki-rozmiar-35/4412 poza tym, chyba nie mają regulowanego przedniego paska jak tamte. Quote
Asia&Kleo Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='magdyska25']Asia- jakiej wym obroży? (moja sunia jest chyba podobnej budowy a dla niej też się rozglądam bo obecna jakaś taka wytarta już jest).[/QUOTE] Obroża jest od 35 do 45cm w szyi. Akcesoria z Dogstyle są robione na wymiar ;) Quote
NightQueen Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='HelloKally']Mam pytanie dla kolekcjonerów.. jak macie x obroży, to kupujecie do każdej smycz, żeby bł komplet, czy majcie jakąś uniwersalną pasującą? i tak i tak, czasami kupuję zestawy, czasami jednokolorowe smycze pasujące do kilku obroży, ale mam też dwie czarne- pasują do wszystkiego ;) [quote name='barberry']Aaaa, no tak. 'Zapomniałam' o konieczności dopasowania mniejszych okuć :shake: Mój pies waży ok. 2,8kg i najlepiej wygląda na nim 1,5-1,6cm (jeśli chodzi o szelki). Dwie obroże ma 1,8cm i też nie jest źle. tylko w okuciach jest problem, bo znalezienie kolorowej taśmy, o szerokości 1,5 cm to nie problem ;) także jak już jesteś na etapie szukania to szukaj okuć :evil_lol: Lucky. super, pasują jej sowy :loveu: Quote
Yuveza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='HelloKally']Westie, a bł w Twoim sklepie ten hilton, tylko w wersji 25mm?[/QUOTE] Nawet sienie spodziewałam że wgl bedzie;) ale było dużo hiltonów i trixie;) ale nie 25mm nie było była tylko jedna ta obroza 15mm co wziełam ją i smyczki wszytskie też takie;) ale wgl są 20mm;) a 25 nie wiem;) [quote name='kiniaaa']Tak mi się podoba ten zestaw, a w dodatku taka cena. Chyba muszę się porozglądać w moim mieście w zoologach za tym hiltonem ;)[/QUOTE] Szukaj szukaj:loveu: Quote
vege* Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='HelloKally']Westie, a bł w Twoim sklepie ten hilton, tylko w wersji 25mm?[/QUOTE] Ten Hilton w kwiatki nie występuje w ogóle w szerokości 25mm, 20mm to najszerszy ;-) Quote
Kasi i Lena Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Wydaje mi się że hiltony w kwiatki są tylko w szerokościach 10, 15 i 20 mm. Lucky. Megi pięknie wygląda w tych szelkach:loveu:. W razie jakby Ci się tak za parę miesięcy znudziły to pamiętaj o mnie:) Asia. Kleo bardzo fajnie wygląda w tej obroży:loveu: Quote
anorektyczna.nerka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 U, to lypa, myślałam, że sprawię go psu do kojca na adresówkę, gdyby (odpukać) jakimś cudem się z niego wydostał. Quote
vege* Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='HelloKally']U, to lypa, myślałam, że sprawię go psu do kojca na adresówkę, gdyby (odpukać) jakimś cudem się z niego wydostał.[/QUOTE] No to jak obroża ma być tylko taka do adresówki to wg mnie wygodniejsza będzie cieńsza, :-) Quote
Molowe Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='westie_justa']są szersze;) no własnie dlatego ja szukałam w jakimś skelpie i niespodzewanie znalazłam:loveu:[/QUOTE] My i tak szerszej kupić nie możemy bo jak taśma ma 20mm szerokości to wtedy zakres regulacji jest 35-50 cm a mój pies obwód szyi ma 31 cm więc odpada:) Quote
cockermaister Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Molowe']No wiem ale chyba nie ma szerszych tak mi się wydaje:) Pytam ponieważ u mnie w mieście nie moge ich dostać a w necie za komplet 14 zł + 15 zł przesyłka :( są w Auchanie w częstochowie ( tylko sama obróżka) a do nas doszedł Planet rogz :loveu: Quote
Marchewkowy Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Asia&Luna']Kleo w obroży z Dogstyle. Jestem bardzo zadowolona z ich wyrobów, precyzyjnie zszyte i solidne:loveu: [IMG]http://images47.fotosik.pl/1041/5207816c4f3f0efemed.jpgG] [IMG]http://images40.fotosik.pl/1032/59ff1e15d7c2fc38.jpg Mam w zapasie 2 adresówki, więc mogę kupić jakąś obrożę :evil_lol: ślicznie jej w tej obroży :) Quote
Kajusza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='HelloKally']Mam pytanie dla kolekcjonerów.. jak macie x obroży, to kupujecie do każdej smycz, żeby bł komplet, czy majcie jakąś uniwersalną pasującą? ze mnie słaby kolekcjoner, bo obroży mam tylko ok. 8 :-) ale mam kilka smyczy jednokolorowych (musztardowo-żółtą, czarną, czerwoną i zieloną), które pasują do kilku obróż i np. tak je dopasowuje: smycz z intermarche (niebieska) i z chaby (czerwona) z obrożami dogstyle :-D Quote
Kajusza Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 a to nasze nowe obróżki, właśnie z Dogstyle, naprawde fajnie zrobione, wygodne, nie mam żadnych zastrzeżeń, po wymianie krętlika w Wegi obroży na mniejszy jest idealnie :-) i razem a teraz czekam na pacyfki dla Wegetki :-) może złagodnieje trochę :-D Quote
Trop2011 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Trop ma większość 'odziedziczonych' po koleżance Kresce, bo albo nie chciała chodzić w szelkach, albo za małe. Powiedzcie mi czy nie za dziewczęce. 1. Szelki jeszcze odrobinę za duże, więc ich jeszcze nie używamy, ale jeszcze trochę i będą dobre i smycz do kompleciku:). Dokupię mu jeszcze taką obrożę i będzie cały pakiet:) Będą mu długo służyć bo jak są rozsunięte do końca to są ogromne. :) Uploaded with ImageShack.us 2.Zwykła skórzana brązowoczarna smycz. Uploaded with ImageShack.us 3.Czerwona bandamka. Uploaded with ImageShack.us 4.Obroża z bandamką. Uploaded with ImageShack.us 5.Zaciskowa obroża, nie wiem jak to się fachowo nazywa. Uploaded with ImageShack.us Tu Trop w niebieskiej obroży, zdjęłam bandamkę, żeby nie brudziła się w domu. Uploaded with ImageShack.us Mamy jeszcze czerwone szelki, które są na styk i smycz do kompletu, ale nie mam zdjęć. Uploaded with ImageShack.us Quote
Kasi i Lena Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Ja bym powiedziała zupełnie nie dziewczęce. Obroża z bandamką jest śliczna , musi cudnie się prezentować na takim małym przystojniaku:loveu: Quote
Molowe Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 w niebieskim i czerwonym kolorze mu chyba najlepiej:) a co do kompletu to jest jak najbardziej uniwersalny ;p Mam pytanie jak jest z wytrzymałością i ogólnie jakością wykonania smyczy,szelek,obroży z trixie ? Quote
anorektyczna.nerka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jak mas staruszka który nigdy nie szarpnie i nie pociągnie np. za kotem, to bierz. Quote
Recommended Posts