Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzięki :loveu:
pasują super, są idealnie za paszkami, więc nie obcierają ani nic. MEg teraz schudnie to lepiej będą wyglądać :loveu:
Dzięki za szelki jeszcze raz !
a o lepsze zdjęcia postaram się na dniach, bo te komórkowe...

Posted

[quote name='Molowe']Lucky. Megi bardzo ładnie wygląda w tych activdogach szkoda że moja nie umie w szelach chodzić :( Mam pytanie do westie_justa ile płaciłaś za swój zielony komplet z hiltona? :)[/QUOTE]
Mało:P obroża 5,40zł a smycz 9zł tylko to jest 1,5cm

Posted

No wiem ale chyba nie ma szerszych tak mi się wydaje:) Pytam ponieważ u mnie w mieście nie moge ich dostać a w necie za komplet 14 zł + 15 zł przesyłka :(

Posted

[quote name='westie_justa']Mało:P obroża 5,40zł a smycz 9zł tylko to jest 1,5cm[/QUOTE]
Tak mi się podoba ten zestaw, a w dodatku taka cena. Chyba muszę się porozglądać w moim mieście w zoologach za tym hiltonem ;)

Posted

[quote name='magdyska25']Asia- jakiej wym obroży? (moja sunia jest chyba podobnej budowy a dla niej też się rozglądam bo obecna jakaś taka wytarta już jest).[/QUOTE]
Obroża jest od 35 do 45cm w szyi. Akcesoria z Dogstyle są robione na wymiar ;)

Posted

[quote name='HelloKally']Mam pytanie dla kolekcjonerów.. jak macie x obroży, to kupujecie do każdej smycz, żeby bł komplet, czy majcie jakąś uniwersalną pasującą?

i tak i tak, czasami kupuję zestawy, czasami jednokolorowe smycze pasujące do kilku obroży, ale mam też dwie czarne- pasują do wszystkiego ;)

[quote name='barberry']Aaaa, no tak. 'Zapomniałam' o konieczności dopasowania mniejszych okuć :shake:
Mój pies waży ok. 2,8kg i najlepiej wygląda na nim 1,5-1,6cm (jeśli chodzi o szelki). Dwie obroże ma 1,8cm i też nie jest źle.

tylko w okuciach jest problem, bo znalezienie kolorowej taśmy, o szerokości 1,5 cm to nie problem ;) także jak już jesteś na etapie szukania to szukaj okuć :evil_lol:

Lucky.
super, pasują jej sowy :loveu:

Posted

[quote name='HelloKally']Westie, a bł w Twoim sklepie ten hilton, tylko w wersji 25mm?[/QUOTE]
Nawet sienie spodziewałam że wgl bedzie;) ale było dużo hiltonów i trixie;) ale nie 25mm nie było była tylko jedna ta obroza 15mm co wziełam ją i smyczki wszytskie też takie;) ale wgl są 20mm;) a 25 nie wiem;)
[quote name='kiniaaa']Tak mi się podoba ten zestaw, a w dodatku taka cena. Chyba muszę się porozglądać w moim mieście w zoologach za tym hiltonem ;)[/QUOTE]
Szukaj szukaj:loveu:

Posted

[quote name='HelloKally']Westie, a bł w Twoim sklepie ten hilton, tylko w wersji 25mm?[/QUOTE]
Ten Hilton w kwiatki nie występuje w ogóle w szerokości 25mm, 20mm to najszerszy ;-)

Posted

Wydaje mi się że hiltony w kwiatki są tylko w szerokościach 10, 15 i 20 mm.

Lucky. Megi pięknie wygląda w tych szelkach:loveu:. W razie jakby Ci się tak za parę miesięcy znudziły to pamiętaj o mnie:)

Asia. Kleo bardzo fajnie wygląda w tej obroży:loveu:

Posted

[quote name='HelloKally']U, to lypa, myślałam, że sprawię go psu do kojca na adresówkę, gdyby (odpukać) jakimś cudem się z niego wydostał.[/QUOTE]
No to jak obroża ma być tylko taka do adresówki to wg mnie wygodniejsza będzie cieńsza, :-)

Posted

[quote name='westie_justa']są szersze;)
no własnie dlatego ja szukałam w jakimś skelpie i niespodzewanie znalazłam:loveu:[/QUOTE]

My i tak szerszej kupić nie możemy bo jak taśma ma 20mm szerokości to wtedy zakres regulacji jest 35-50 cm a mój pies obwód szyi ma 31 cm więc odpada:)

Posted

[quote name='Molowe']No wiem ale chyba nie ma szerszych tak mi się wydaje:) Pytam ponieważ u mnie w mieście nie moge ich dostać a w necie za komplet 14 zł + 15 zł przesyłka :(

są w Auchanie w częstochowie ( tylko sama obróżka)

a do nas doszedł Planet rogz :loveu:

Posted

[quote name='HelloKally']Mam pytanie dla kolekcjonerów.. jak macie x obroży, to kupujecie do każdej smycz, żeby bł komplet, czy majcie jakąś uniwersalną pasującą?

ze mnie słaby kolekcjoner, bo obroży mam tylko ok. 8 :-) ale mam kilka smyczy jednokolorowych (musztardowo-żółtą, czarną, czerwoną i zieloną), które pasują do kilku obróż i np. tak je dopasowuje:

smycz z intermarche (niebieska) i z chaby (czerwona) z obrożami dogstyle :-D

Posted

a to nasze nowe obróżki, właśnie z Dogstyle, naprawde fajnie zrobione, wygodne, nie mam żadnych zastrzeżeń, po wymianie krętlika w Wegi obroży na mniejszy jest idealnie :-)

i razem

a teraz czekam na pacyfki dla Wegetki :-) może złagodnieje trochę :-D

Posted

Trop ma większość 'odziedziczonych' po koleżance Kresce, bo albo nie chciała chodzić w szelkach, albo za małe.
Powiedzcie mi czy nie za dziewczęce.

1. Szelki jeszcze odrobinę za duże, więc ich jeszcze nie używamy, ale jeszcze trochę i będą dobre i smycz do kompleciku:). Dokupię mu jeszcze taką obrożę i będzie cały pakiet:) Będą mu długo służyć bo jak są rozsunięte do końca to są ogromne. :)

Uploaded with ImageShack.us

2.Zwykła skórzana brązowoczarna smycz.

3.Czerwona bandamka.

4.Obroża z bandamką.

5.Zaciskowa obroża, nie wiem jak to się fachowo nazywa.

Tu Trop w niebieskiej obroży, zdjęłam bandamkę, żeby nie brudziła się w domu.

Mamy jeszcze czerwone szelki, które są na styk i smycz do kompletu, ale nie mam zdjęć.

Posted

w niebieskim i czerwonym kolorze mu chyba najlepiej:) a co do kompletu to jest jak najbardziej uniwersalny ;p

Mam pytanie jak jest z wytrzymałością i ogólnie jakością wykonania smyczy,szelek,obroży z trixie ?