Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tepes']duuuuuuuuuuuuuużo i ciągle dochodzi coś nowego teraz przy okazji jak ja zamówiłam karmę ona wzięła 2 piłki:evil_lol:
Oj tam oj tam :diabloti:

No... trochę już tego mam :eviltong:

Posted

Aza w panterce;) Sama z siebie nie kupilabym takiej obrozy, nie w moim stylu, ale po zalozeniu okazalo sie, ze pasuje kolorystycznie do suczy;)

Lepsze zdjecie szopow

I klasyczna niebieska

Zebrane "do kupy" moje gops i Asi&Kleo - firmy DogStyle

Posted

Klasyczna też świetnie wygląda.Ja mam nieraz dylemat,czy obroża ma się wtopić kolorystycznie czy kontrastować z sierścią.Mój Homer się dziś wzbogacił o tęczowe El Perro w zacisku i o smycz.Na więcej się nie zdecydowałam bo chciałam kupić legowisko.ale korciło mnie strasznie.
Nie wiem,czy jutro się jeszcze nie wybiorę na wystawę.A z obróżki jestem zadowolona,chciałam wprawdzie limonkę,ale nie było jego rozmiaru,a przecież jakąś musiałam kupić;)

Posted

Tak sama jestem w szoku jak panterka pasuje do Azowej, a zrobiona przez taks :) Jesli chodzi o szopy to sama mialam watpliwosci czy bedzie pasowac, ale tak mi sie spodobala obroza w tej kolorystyce ze wzielam bez wzgledu na to, jak bedzie w tym pies wygladac - ja chyba az tak sie nie przejmuje co pasuje co nie ;) Mi sie podoba to i bedzie pasowac i tyle ;)
A teraz to byly ostatnie zakupy na dlugi czas, niestety beda powazniejsze wydatki, te musza isc na bok :) Do kolekcji jeszcze doszedl rogz z gumowa naszywka (nareszcie) i jestem bardzo zadowolona. Zdjecie, kiedys przy okazji :)

Posted

[quote name='klaudusia0219']jak się nazywa ten niebieski ? :)[/QUOTE]

nie mam pojęcia jaką ma fachową nazwę, ale jest to średni niebieski (pomiędzy granatem a błękite ) :)

Posted

Na Sopockiej wystawie dorwałam dla psa szelki, obróżkę z chustką i dłuugą przepinaną czarną smycz.
I na modelu :) :

I nasza skromna :oops: kolekcja:

Zwykłe szorki, szelki z napisem z wystawy, szelki norweskie z dogstyle, 2 obróżki mojej roboty (zielona i niebiesko-biała), obróżka z chustką z wystawy, obroża z firmy Dingo, sledy, czarna przepinana smycz, czarno-żółta przepinana smycz, smycz z amortyzatorem z dogstyle

Posted

[quote name='AgataP']

a to nasz komplet El Perro niebieski kupiony w Sopocie na wystawie, obroża 3 cm + smycz przepinana :) mają super te intensywne kolorki :loveu:

ładnie wygląda :loveu: fajnie dobrany kolor;)

Posted

[quote name='Marchewkowy']Fajny macie kaganiec, sprawdza się? Zastanawiam się czy jest bardzo ciężki
Też mam taki i powiem, ze się sprawdza. Nuka nigdy nie chciała chodzić w kagańcu, ale odkąd ma fizjologa to chodzi w nim bez problemu. Kaganiec jest lekki, tzn lekki jest ten co mam, bo jest dla średniego pieska (mam Chopo) ;)

Talucha śliczna ta obroża z chustką :loveu:

Posted

[quote name='Marchewkowy']Fajny macie kaganiec, sprawdza się? Zastanawiam się czy jest bardzo ciężki[/QUOTE]

to jest maszer, fizjologiczny zerknij do waku o kagancach, duzo tam jest napisane min o tych :) Ja polecam, sa dosc ciezkie, to jest jednak metal tylko otoczony guma, ale psom nie przeszkadza tak bardzo (przy odpowiednim dopasowaniu)

Posted

No ja dostalam w twarz fizjologiem, az lzy mi pociekly ;) Ale nie ma co porownywac do skorzanego, skorzany nie bedzie tak dobrze dobrany jak ten - jednak to nie ten watek, wiec nie bedziemy tu "smiecic' ;)