taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Buszki']Basenji nie ma :shake:. To prawda tam nie ma. Ale gdzies widzialam jak znajde do dam na pw, tutaj moze sa? http://www.bamsesbollar.se/webshop/search-ras.asp?search=Basenji [quote name='Avaloth']Czy ja jestem ślepa, czy tam ONów nie ma? :D http://www.hungarianpetnet.com/shop/index.php?act=viewProd&productId=4354 [quote name='westie_justa']deer o tak to jest super aqle przesyłka.. :/;) Przesylka takiego czegos drobnego to moze maxz 12 zl Quote
taxelina Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='westie_justa']ale przecież za granicę :P Tak ale przeciez to sie liczy waga listu... ja np zaplacilam 12 zl za 3 id z polski :D list w granicach europy http://www.posten.se/c/postguideLetterEurope Quote
Avaloth Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='deer_1987'] http://www.hungarianpetnet.com/shop/index.php?act=viewProd&productId=4354 O fakt, dzięki, przeoczyłam. Jestem chora, jeszcze drugiego psa nie mam i nie jest do końca pewny a ja już mam zaplanowane dwie obroże i szelki :D Quote
Yuveza Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Hahahhahah:evil_lol: ja chyba bardziej:diabloti: planuje psa za dwa lata a tez już planowałam obróżki :eviltong: Quote
dog193 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Avaloth'] Jestem chora, jeszcze drugiego psa nie mam i nie jest do końca pewny a ja już mam zaplanowane dwie obroże i szelki :D[/QUOTE] Mnie nie przebijesz :diabloti: Quote
Smile of Red Witch Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='bazylowa'] Ślicznie wygląda ta obróżka na Jadze ;) Bazylowa, czy mogłabym zamówić taki sam komplecik dla mojej suczy?? Czy smycz, która trzyma Jaga też robicie?? Quote
Avaloth Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='dog193']Mnie nie przebijesz :diabloti:[/QUOTE] A no to fakt :D Za kilka dni kolejne szelki do kompletu Ci dojdą xd Quote
Kasia&Rika Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 zamienie lupine zacisk 2,5cm na inne 1,8cm lub 16mm rogz - PW za duże:( Quote
bazylowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Smile of Red Witch']Ślicznie wygląda ta obróżka na Jadze ;) Bazylowa, czy mogłabym zamówić taki sam komplecik dla mojej suczy?? Czy smycz, która trzyma Jaga też robicie?? Oooo znasz Jagę :D Tak wszystko jest naszej roboty, smycz też. Jaga ma obrożę 2,5cm. Jeśli wolisz 3cm, to taśmy mamy już zamówione :) Jeszcze taką mam modelkę (komplet pomarańczowo oliwkowy z obrożą typu półacisk; smycz 150cm; obroża i smycz 20mm szerokości): By bazylowa at 2011-08-10 Quote
bazylowa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='murakami']bazylowa, chyba skrzynkę masz pełną wyczyszczona :) Quote
xxxkaluniaxxx Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='dog193']Mnie nie przebijesz :diabloti:[/QUOTE] ile tego masz? :eviltong: ja się boje że jak tak dalej będzie to przez te niecałe 2 lata czekania to mój szczyl gdy do mnie przybędzie będzie miał coś tyle rzeczy co obecnie Kala :evil_lol: swoją drogą niedługo dodam zdjęcie Kalusiowej garderoby tylko najpierw muszę się dopaść aparatu braciszka :diabloti: Quote
Tepes Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='xxxkaluniaxxx']ile tego masz? :eviltong: ja się boje że jak tak dalej będzie to przez te niecałe 2 lata czekania to mój szczyl gdy do mnie przybędzie będzie miał coś tyle rzeczy co obecnie Kala :evil_lol: swoją drogą niedługo dodam zdjęcie Kalusiowej garderoby tylko najpierw muszę się dopaść aparatu braciszka :diabloti: duuuuuuuuuuuuuużo i ciągle dochodzi coś nowego teraz przy okazji jak ja zamówiłam karmę ona wzięła 2 piłki:evil_lol: Quote
cockermaister Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A ja zamówiłam Rogza Planet ....:roll: Quote
anabella Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 W końcu i ja wam pozazdrościłam tych ładnych obróżek,no i zamówiłam dla mojego kudłacza w Dogstyle obrożę.Dotychczas miał tylko dwie.Obróżka jest ładna,świetnie wykonana tylko mogłam się najpierw poradzić tych bardziej doświadczonych osób,bo moim zdaniem trochę za wąski wyszedł ten pasek ozdobny,gdybym miała większą wyobraźnię jak to będzię wyglądało,to wzięłabym go za dwa rzędy na tę szerokość. Ale i tak chyba nie wygląda tak źle? Teraz już wiem na przyszłość jak będzie wyglądała następna,bo na tym oczywiście nie koniec,chyba połknęłam bakcyla przez tę stronę Quote
japanisze Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 anabella Wygląda Twój kudłacz bardzo ładnie w tej obróżce :) Faktycznie 2 paski prezentowałyby się przy tej szerokości lepiej, ale i tak jest fajnie! Quote
anabella Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dzięki,mi ogólnie też się podoba,ale mam trochę do siebie pretensje.Teraz czekam na wystawę w Sopocie i pooglądam jakie tam będą cudeńka,bo prawdę mówiąc żyłam w nieświadomości,że istnieje coś takiego jak psia moda,no i na nieszczęście swojego portfela ją odkryłam i baaardzo mi się podoba...:lol: Quote
Gilotyna Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Ech, są i moje dziewczynki w cudnych obróżkach Gadżeciakowych :) obróżki są rewelacyjne, smycze również - polecam :D moje dziewuchy noszą dumnie całe kompleciki i to już powoli zaczyna być chorobą z mojej strony hehehe, ale warto, na prawdę warto! :) Quote
Gilotyna Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Smile of Red Witch']Ślicznie wygląda ta obróżka na Jadze ;) Bazylowa, czy mogłabym zamówić taki sam komplecik dla mojej suczy?? Czy smycz, która trzyma Jaga też robicie??[/QUOTE] Witaj Kasieńko hehe, fajnie się i tu spotkać ;) Super, że rozpoznałaś mojego Jagulca w całkiem innym miejscu niż zwykle :) Ta smycz, którą trzyma Jaga jest jak najbardziej do kompletu razem z obróżką, jestem bardzo zadowolona z tych produktów Gadżeciakowych :) i wysyłałyśmy też do Irlandii ale dla staffików :) pozdrawiam Quote
anorektyczna.nerka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Anabella, moim zdaniem jest łądnie, ale rzeczywiście z dwoma rzędami byłoby lepiej. Sama sobie postanowiłam, że kupię kiedyś tam taką obroże dla Benalskiego. Quote
sator_k_ Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Mam nadzieję, że ktoś zrozumie moją wizję. ;) Mam muscata musztardowego/pomarańczowego. Będę zamawiała do niego brązową smycz z dogstyle, ale że na większość spacerów zakładamy szelki to przydałyby się też szelki :P Miałam ochotę na coś z activdoga i sobie wymyśliłam norwegi z tasiemki agilitowej kawowej, taśma podkładowa brązowa i polar słoneczny pomarańcz jako podszycie. Co myślicie o takim "komplecie"? :D Quote
anorektyczna.nerka Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Zamierzasz psu zakładać szelki i obrożę na raz? Wg. mnie komplet może, być na Twoim owczarze bym widziała żywsze kolory. Quote
anabella Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 HelloKally-twój Ben jest bardziej fotogeniczny(obejrzałam galerię),niż mój ,ale widzę,że też mu w futrze niezbyt dobrze widać obroże.U mojego widać tylko jak biegnie lub jak wieje wiatr. Quote
Recommended Posts