Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chi23']Mam takie pytanie: jaką regulację ma obroża mac leather 15mm? Z góry dzięki za odpowiedź;)[/QUOTE]

W sieci piszą że od 28 czy 29. Wydaje mi się ze to nieprawda. Miałam taką i ale mi Fifka pogryzła. Dziewczyny nosiły ją jak szczeniakami były, myślę że ona jest od około 25cm.

Posted

Dzisiaj pozbierałam wszystkie nasze obroże do kupy i stwierdziłam że już się trochę tego uzbierało. Tak więc, chwalę się;)

Od lewej:
1.Lupine Splash
2.Lupine Surf Pup
3.Lupine Oak&Maple
4.Lupine Vintage
5.Hunter
6.Red Dingo Snake Eyes7. Nie wiem co to bo dostałam 8. Yarro9.Hilton
10.Hilton
11.Muscat (był z tasiemką w odblaskowe kwiatki, sukom się nie spodobał i tasiemkę odpruły;-))
12.Hilton
13. Nobby
14. Pedigri15.Lupine Tickled Pink

Posted

mi najbardziej podobaja się 3 i 6 od lewej :-) 3cie to luiny? a te 6te - to jakaś firma? czy handmade?

ogólnie super kolekcja :-) chyba muszę też zebrać wszystki rzeczy Wegi.... albo może nie... chyba lepiej żyć w nieświadomości, że jeszcze coś TRZEBA dokupić :-D

Posted

dzieki :-)

z tego co widzę po waszych zdjęciach lupine ma bardzo fajne obroże, większośc ich wzorów mi się podoba, w przeciwieństwie do rogza, jakoś nie rozumiem zachwytu nad nimi ;-) (ale wiem, że każdy ma swój gust i to jemu ma odpowiadać obróżka czy smycz) ..... może kiedyś się skuszę na jakiegos lupine :-)

Posted

A mnie jakoś lupiny nie pociągają:P
Ja też zrobiłam skup... naszej "kolekcji"(?) bo jest minimini:P

rózowe szleki Chaba i Hilton w kratke brudne:P będą sie prać dlatego tak wyglądają

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Dziękuje. Od Migori miałam kupić rogza pink hearts, jednak za długo się zastanawiałam bo obwód za szeroki na moją modelkę. Jak w końcu przemyślałam sprawę i stwierdziłam że da się go przerobić to już było po ptakach;)
Marchewkowy jak mała wyrośnie to ja jestem bardziej niż bardzo chętna na tego rogza i na trixie bo też śliczny:loveu:.

Z rogza to raczej nie wyrośnie prędko :D bo to obroża kupiona "na zaś"
Ale zobaczymy :) Jak coś to dam znać :D

http://img543.imageshack.us/img543/9755/dsc07470q.jpg
Milka, śliczne połączenie i psiak cudownie w niej wygląda :loveu:

[quote name='Kasi i Lena']Dzisiaj pozbierałam wszystkie nasze obroże do kupy i stwierdziłam że już się trochę tego uzbierało. Tak więc, chwalę się;)

Od lewej:
1.Lupine Splash
2.Lupine Surf Pup
3.Lupine Oak&Maple
4.Lupine Vintage
5.Hunter
6.Red Dingo Snake Eyes7. Nie wiem co to bo dostałam 8. Yarro9.Hilton
10.Hilton
11.Muscat (był z tasiemką w odblaskowe kwiatki, sukom się nie spodobał i tasiemkę odpruły;-))
12.Hilton
13. Nobby
14. Pedigri15.Lupine Tickled Pink

świetna kolekcja, gratulacje!! A w jakiej szerokości masz tego zielonego Hiltona?

Posted

[quote name='Kasi i Lena']W sieci piszą że od 28 czy 29. Wydaje mi się ze to nieprawda. Miałam taką i ale mi Fifka pogryzła. Dziewczyny nosiły ją jak szczeniakami były, myślę że ona jest od około 25cm.[/QUOTE]

Aha, dzięki;) Czyli będzie za mała..

Posted

[quote name='chi23']Aha, dzięki;) Czyli będzie za mała..

Kupuj 20mm, ona jest od 30 czy 31cm.

Justa, widzę że Twoja kolekcja też się rozrasta:)

Marchewkowy. Mam 2 zielone Hiltony 20mm i 15mm

Posted

[quote name='Pietruszka']U nas w silesii znajdziesz ;) (teraz są nawet przeceny na Hiltony).[/QUOTE]
U nas nigdy nie ma przecen Hiltona. Co prawda one same w sobie są tanie ale miło by było jakby była promocja.

[quote name='Marchewkowy']W takim razie muszę gdzieś złapać 20 mm :D[/QUOTE]
Kup, bo mimo że to tylko hilton wzorek ma genialny. Mała Ci z 15mm szybko wyrośnie;)

Edit: Ja dziś jakaś slepawa jestem i czytam na raty, Wiem że ten rogz jest dość duży ale mi się nie spieszy niech sobie mała spokojnie do niego dorośnie i wyrośnie;) ja poczekam, w każdym razie jak coś to liczę na wiadomość:) A Trixi w jakiej szerokości macie? 15mm? Słodkie te serduszka też mi się bardzo podobają.

Posted

[quote name='westie_justa']A mnie jakoś lupiny nie pociągają:P
Ja też zrobiłam skup... naszej "kolekcji"(?) bo jest minimini:P

rózowe szleki Chaba i Hilton w kratke brudne:P będą sie prać dlatego tak wyglądają

bardzo mi się te kraciaste podobają :)

Posted

A ja bym chętnie poczytała opinie o obrożach skórkowych "szytych na okrągło" - czy bardzo wyciera to włos na szyi? Bo widziałam często taki typ obroży właśnie u właścicieli psów mocno futrzastych, np. sheltie, briardów...

Posted

Dziękuję:) Hilton burberry:p tylko obroża jest najładniejsza.... szlelki i smycz strasznie wyblakły :/ ja włąsnie musze poszukać teraz jakiś ładnych szelek bo mamy tylko 3 z czego jedne tylko do brudzenia:P a kratka już zniszczona... moze jak bede miec kase to kupię u Marty na miarę z tasiemkami jakimiś :loveu:
macie jakiś pomysł?:razz: moze liski (:loveu:)

Posted

sówki?... ahaa:D tez ładne:D ale do lisków połączenia nie dacie jakiegoś?:p strasznie mi siepodobają ale są jasne więc jakiś kontrastowy podkład.. moze eko?
szelki i smycz kupiłam ale nie w komplecie a później dokupiłam samą obroże;) choć ostatnio widziałam razem zczepioe obroze ze smyczami ale same też można;)

Posted

[quote name='dog193']Milka, ma te norweskie nie za małe? Tzn chyba się za bardzo wżyna w paszki?[/QUOTE]

Nie, na pewno nie :) Na zdjęciu tak wyszło, ale w rzeczywistości ma dużo luzu, mogę wsadzić całą dłoń.