Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smile of Red Witch napisał(a):
bazylowa a coś w szerokości 4 lub 5cm?? i jaki byłby koszt przesyłki do Irlandii ;)

W tej chwili max 3cm. Co do przesyłki to zależy od wagi listu/paczki. Wysyłałam komplety rasowe po Europie, to najciezsza kosztowała 20zł (do Rumunii, ale kraj chyba nie ma znaczenia).

Posted

[SIZE="1"]bazylowa, masz pięknego psa. Gdzie można Was zobaczyć?

Dziś przyszły Flexi dla Iwana i Tori, niedługo mają przyjść obróżki ActivDogowe :)
Pochwalę się niedługo.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
widzę, że u Ciebie też jest inny odcień taśmy podkładowej w komplecie hiltona.... u mnie to samo.

świetne zakupy, ile masz już obroży dla młodej??? :D

Hmm Woza, Trixie, Macleather, sówki, hilton = 5 :D i jedna smycz heh

Posted

HelloKally napisał(a):
A, że tak zadam pytanie.. tylko u mnie na kompie wygląda to tak, że smycz ma nieco inny odcień zieleni niż obroża?

nie, większość hiltonów z tym wzorkiem ma inny odcień taśmy podkładowej ;-)

Posted

[quote name='HelloKally']Marchewkowy, a nie chcesz smyczy do kompletu, do obroży trixie? :>

A masz?
[quote name='klaudusia0219']a kiedy ta szczęściara do was przybywa ? ;)
We wrześniu

[quote name='westie_justa']Bosz... zabijecie mnie tym zielonym hiltonem:evil_lol:
Marchewkowa i co to za "mała"?:diabloti:
a pinkheart:loveu:

Briardka :)

Odebrałam rzeczy z Dogstyle z poczty, są super wykonane i jak zwykle śliczne...
Na razie rybki:

Posted

[quote name='vege*']nie, większość hiltonów z tym wzorkiem ma inny odcień taśmy podkładowej ;-)

To mnie zmartwiłaś, myślałam że taśmy w tym samym rozmiarze są identyczne. Trochę nie ładnie to wygląda:shake:
To że w różnych są inne to wiedziałam wcześniej. Poluję na taką smycz, jak mi nie sprowadzą w miejscowym zoologu to miałam zamiar z netu zamówić.

Marchewkowy - widzę że kolekcja rośnie:) Do września pewnie jeszcze urośnie:) Zazdroszczę małego szczeniaczka w domu:loveu:

Lucky -
Śliczny ten Hunter

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
To mnie zmartwiłaś, myślałam że taśmy w tym samym rozmiarze są identyczne. Trochę nie ładnie to wygląda:shake:
To że w różnych są inne to wiedziałam wcześniej. Poluję na taką smycz, jak mi nie sprowadzą w miejscowym zoologu to miałam zamiar z netu zamówić.

No szkoda, że tak robią :/ mi np się bardziej podoba ten odcień co jest na smyczy u Marchewkowej

Posted

vege* napisał(a):
No szkoda, że tak robią :/ mi np się bardziej podoba ten odcień co jest na smyczy u Marchewkowej

Mi też. Mam taką obrożę 15mm, mam też 20 mm i niestety jest na tej jaśniejszej taśmie.

Posted

[quote name='vege*']No szkoda, że tak robią :/ mi np się bardziej podoba ten odcień co jest na smyczy u Marchewkowej

U mnie w zoologu np. jest tak, że jest do wyboru z tym kolorem, albo drugim ;)

Marchewkowy super dopasowane te rybki :D , ja też dla Rudego je zamówiłam u Marty i jeszcze jedną dla Reksa:cool3:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
U mnie była tylko jedna sztuka obroży i jedna sztuka smyczy, ale w sumie to mi aż tak nie przeszkadza :)

Bo w sierści u Briarda nie będzie widać :evil_lol: