Marta_Ares Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 widzę, że u Ciebie też jest inny odcień taśmy podkładowej w komplecie hiltona.... u mnie to samo. świetne zakupy, ile masz już obroży dla młodej??? :D Quote
bazylowa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Smile of Red Witch napisał(a):bazylowa a coś w szerokości 4 lub 5cm?? i jaki byłby koszt przesyłki do Irlandii ;) W tej chwili max 3cm. Co do przesyłki to zależy od wagi listu/paczki. Wysyłałam komplety rasowe po Europie, to najciezsza kosztowała 20zł (do Rumunii, ale kraj chyba nie ma znaczenia). Quote
omry Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [SIZE="1"]bazylowa, masz pięknego psa. Gdzie można Was zobaczyć? Dziś przyszły Flexi dla Iwana i Tori, niedługo mają przyjść obróżki ActivDogowe :) Pochwalę się niedługo. Quote
Buszki Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='Marchewkowy'] Fotki hiltona zielonego Też mam tego hiltona :).Strasznie się brudzi,ale też rewelacyjnie się pierze ;). Quote
Lucky. Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja też mam tego hiltona. Śliczny jest. Dzisiaj kupiłam jednak huntera. :P Quote
Marchewkowy Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Marta_Ares napisał(a):widzę, że u Ciebie też jest inny odcień taśmy podkładowej w komplecie hiltona.... u mnie to samo. świetne zakupy, ile masz już obroży dla młodej??? :D Hmm Woza, Trixie, Macleather, sówki, hilton = 5 :D i jedna smycz heh Quote
Culineo Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Marchewkowy napisał(a):Hmm Woza, Trixie, Macleather, sówki, hilton = 5 :D i jedna smycz heh a kiedy ta szczęściara do was przybywa ? ;) Quote
anorektyczna.nerka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Marchewkowy, a nie chcesz smyczy do kompletu, do obroży trixie? :> Quote
Yuveza Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Bosz... zabijecie mnie tym zielonym hiltonem:evil_lol: Marchewkowa i co to za "mała"?:diabloti: a pinkheart:loveu: Quote
anorektyczna.nerka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 A, że tak zadam pytanie.. tylko u mnie na kompie wygląda to tak, że smycz ma nieco inny odcień zieleni niż obroża? Quote
vege* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 HelloKally napisał(a):A, że tak zadam pytanie.. tylko u mnie na kompie wygląda to tak, że smycz ma nieco inny odcień zieleni niż obroża? nie, większość hiltonów z tym wzorkiem ma inny odcień taśmy podkładowej ;-) Quote
Marchewkowy Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='HelloKally']Marchewkowy, a nie chcesz smyczy do kompletu, do obroży trixie? :> A masz? [quote name='klaudusia0219']a kiedy ta szczęściara do was przybywa ? ;) We wrześniu [quote name='westie_justa']Bosz... zabijecie mnie tym zielonym hiltonem:evil_lol: Marchewkowa i co to za "mała"?:diabloti: a pinkheart:loveu: Briardka :) Odebrałam rzeczy z Dogstyle z poczty, są super wykonane i jak zwykle śliczne... Na razie rybki: Quote
anna35-1974 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja nie wytrzymam,te DS są takie śliczne. Ja też chce,ale nie wiem co oops: Quote
Kasi i Lena Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='vege*']nie, większość hiltonów z tym wzorkiem ma inny odcień taśmy podkładowej ;-) To mnie zmartwiłaś, myślałam że taśmy w tym samym rozmiarze są identyczne. Trochę nie ładnie to wygląda:shake: To że w różnych są inne to wiedziałam wcześniej. Poluję na taką smycz, jak mi nie sprowadzą w miejscowym zoologu to miałam zamiar z netu zamówić. Marchewkowy - widzę że kolekcja rośnie:) Do września pewnie jeszcze urośnie:) Zazdroszczę małego szczeniaczka w domu:loveu: Lucky - Śliczny ten Hunter Quote
szalej Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Marchewkowy, uwielbiam to połączenie kolorów :D Quote
vege* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Kasi i Lena napisał(a):To mnie zmartwiłaś, myślałam że taśmy w tym samym rozmiarze są identyczne. Trochę nie ładnie to wygląda:shake: To że w różnych są inne to wiedziałam wcześniej. Poluję na taką smycz, jak mi nie sprowadzą w miejscowym zoologu to miałam zamiar z netu zamówić. No szkoda, że tak robią :/ mi np się bardziej podoba ten odcień co jest na smyczy u Marchewkowej Quote
Chefrenek Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Niedługo pojawią się smycze Flexi we wzorki lupine. ;) Quote
Kasi i Lena Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 vege* napisał(a):No szkoda, że tak robią :/ mi np się bardziej podoba ten odcień co jest na smyczy u Marchewkowej Mi też. Mam taką obrożę 15mm, mam też 20 mm i niestety jest na tej jaśniejszej taśmie. Quote
Pietruszka Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='vege*']No szkoda, że tak robią :/ mi np się bardziej podoba ten odcień co jest na smyczy u Marchewkowej U mnie w zoologu np. jest tak, że jest do wyboru z tym kolorem, albo drugim ;) Marchewkowy super dopasowane te rybki :D , ja też dla Rudego je zamówiłam u Marty i jeszcze jedną dla Reksa:cool3: Quote
Marchewkowy Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 U mnie była tylko jedna sztuka obroży i jedna sztuka smyczy, ale w sumie to mi aż tak nie przeszkadza :) Quote
vege* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Marchewkowy napisał(a):U mnie była tylko jedna sztuka obroży i jedna sztuka smyczy, ale w sumie to mi aż tak nie przeszkadza :) Bo w sierści u Briarda nie będzie widać :evil_lol: Quote
vege* Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Marchewkowy napisał(a):Będzie :D bo to obroża startowa :D Dobra, ciii:evil_lol: Quote
Marchewkowy Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Czas przedstawić resztę nabytków :) Szopki: Sówki dla małej Brąz Liski I smyczka :) Quote
Recommended Posts