Korenia Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 http://img827.imageshack.us/img827/1111/biedrona.jpg W tych jej cuuudnie :loveu: Quote
paniMysza Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 dzieki:) mi tez sie frania w nich bardzo podoba:) Quote
evel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Nasze pierwsze szele norweskie - jak myślicie, dobrze dopasowane? :oops: Proszę nie patrzeć na głupie miny psa, ten egzemplarz już tak ma :evil_lol: Pies bez nosa :evil_lol: http://img84.imageshack.us/img84/5955/sdc10260.jpg Chyba muszę ją nauczyć się wystawiać, będzie łatwiej :siara: Quote
anorektyczna.nerka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Moim zdaniem całkiem spoko, ale nie zaszkodziłoby gdyby pasek na klacie był oddalony o jakieś dwa cm. Quote
anorektyczna.nerka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 No, żeby dalej od pach był, w stronę ogona. Quote
evel Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Też tak myślałam, ale jak ona ma podpięte te szelki do smyczy to jakby je przesunąć jeszcze do tyłu to by nie były na klacie tylko na bebeszku od dołu i by się jej wbijały we flaczki ;) Myślę, że jak na pierwszy raz nie jest najgorzej :siara: Quote
Agnes Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 evl jak na pierwsze szelki to jest super! nie jest zle, serio serio. Ciezko ocenic przez ilosc futra, ew pasek fioletowy ciut dluzszy i tyle, ale nie jest to chyba konieczne :) Quote
AgataP Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 do nas doszły nareszcie psie akcesoria:multi: dogstylowa obróżka na zmęczonej modelce:) bardzo mi się podoba szelki i obróżka we fiolecie w takim wzorku zestaw obroża i smycz z bazarku :) smycz sznurkowaz bazarku - polecam, fajna gumowa rączka i mocny karabińczyk :)jeszcze są dostepne;) Quote
AgataP Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Marta_Ares napisał(a):a co to za nowy wzorek Trixie?? Trixie Impression :) nie wiem nawet czy nowy, kupiony w sklepie apet.pl :) Quote
Kajusza Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Agata - niezłe zakupy :-) Fiolet widziałam na żywo - fajnie wygląda, trixi ma fajne rzeczy, naprawde ładne :-) i widze dodstyle bardzo podobny wybrałyśmy :-) Quote
Korenia Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 AgataP napisał(a):Trixie Impression :) nie wiem nawet czy nowy, kupiony w sklepie apet.pl :) Nie jest nowy ;) chorowałam na niego jakiś czas, ale jak zobaczyłam na żywo to zrezygnowałam, za cukierkowy ;) Mógłby byc bardziej fioletowy, a nie pudrowy ;;) Quote
motyleqq Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 http://images8.fotosik.pl/2440/cc88a625261a7a49.jpg Agatko, a gdzie ten bazarek? :) Quote
AgataP Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='Kajusza']Agata - niezłe zakupy :-) Fiolet widziałam na żywo - fajnie wygląda, trixi ma fajne rzeczy, naprawde ładne :-) i widze dodstyle bardzo podobny wybrałyśmy :-) W końcu moda coś dostała nowego na wyjścia :) rzeczywiście dogstyle mają chyba tylko inny kolor taśmy:) [quote name='Korenia']Nie jest nowy ;-) chorowałam na niego jakiś czas, ale jak zobaczyłam na żywo to zrezygnowałam, za cukierkowy ;-) Mógłby byc bardziej fioletowy, a nie pudrowy ;;-) jest dziewczęcy, akurat dla mojej żaby :) [quote name='motyleqq']http://images8.fotosik.pl/2440/cc88a625261a7a49.jpg Agatko, a gdzie ten bazarek? :smile: a tutaj http://www.dogomania.pl/threads/211764-WSZYSTKO-W-OPCJI-KUP-TERAZ-Na-Kinga-i-boksie-z-SOS-Bokserom-do-08.08 :) Quote
Asti Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Gdzie najtaniej mogłabym kupić Rogza Floral L-kę (ta fioletowa w kwiatki)? Chyba, że ktoś ma i chce się pozbyć:razz: Quote
Korenia Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 [quote name='AgataP']jest dziewczęcy, akurat dla mojej żaby :) Też mam dziewuchę, ale dla mnie jest "przepudrzony" ;) Na takiej fotce wygląda moim zdaniem lepiej niż na żywo ;) Quote
Migori Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Asti napisał(a):Gdzie najtaniej mogłabym kupić Rogza Floral L-kę (ta fioletowa w kwiatki)? Chyba, że ktoś ma i chce się pozbyć:razz: Dawno jej nie widziałam w ofercie sklepów. Znalazłaś ją gdzieś? wzór wycofany Quote
puchu Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Nowe szelki Szczurzynki Te szukają nowego właściciela Quote
barberry Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Posiadacze szelek Red Dingo S, jaka jest długość górnego paska (tego wzdłuż kręgosłupa)? I drugie pytanie - czy te odblaskowe kostki szybko się urywają? Quote
puchu Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 paniMysza napisał(a):a jakiej wielkości sa te rózowe w kropy? górny pasek 12cm dolny 21 cm przednia obręcz 33 cm tylna 48-67 cm Quote
Lucky. Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 puchu - kupiłaś je tkmax ? czy coś takiego ? wdziałam je, sama się nad nimi zastnawiałam. Quote
puchu Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 paniMysza napisał(a):a jakiej wielkości sa te rózowe w kropy? Tak. Dla Szczura są świetne. Nawet lepiej jej się w nich chodzi niż w norweskich. Quote
Recommended Posts