Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Też tak myślałam, ale jak ona ma podpięte te szelki do smyczy to jakby je przesunąć jeszcze do tyłu to by nie były na klacie tylko na bebeszku od dołu i by się jej wbijały we flaczki ;) Myślę, że jak na pierwszy raz nie jest najgorzej :siara:

Posted

evl jak na pierwsze szelki to jest super! nie jest zle, serio serio. Ciezko ocenic przez ilosc futra, ew pasek fioletowy ciut dluzszy i tyle, ale nie jest to chyba konieczne :)

Posted

do nas doszły nareszcie psie akcesoria:multi:

dogstylowa obróżka na zmęczonej modelce:) bardzo mi się podoba

szelki i obróżka we fiolecie

w takim wzorku

zestaw obroża i smycz z bazarku :)

smycz sznurkowaz bazarku - polecam, fajna gumowa rączka i mocny karabińczyk :)jeszcze są dostepne;)

Posted

Agata - niezłe zakupy :-) Fiolet widziałam na żywo - fajnie wygląda, trixi ma fajne rzeczy, naprawde ładne :-) i widze dodstyle bardzo podobny wybrałyśmy :-)

Posted

AgataP napisał(a):
Trixie Impression :) nie wiem nawet czy nowy, kupiony w sklepie apet.pl :)

Nie jest nowy ;) chorowałam na niego jakiś czas, ale jak zobaczyłam na żywo to zrezygnowałam, za cukierkowy ;) Mógłby byc bardziej fioletowy, a nie pudrowy ;;)

Posted

[quote name='Kajusza']Agata - niezłe zakupy :-) Fiolet widziałam na żywo - fajnie wygląda, trixi ma fajne rzeczy, naprawde ładne :-) i widze dodstyle bardzo podobny wybrałyśmy :-)

W końcu moda coś dostała nowego na wyjścia :) rzeczywiście dogstyle mają chyba tylko inny kolor taśmy:)

[quote name='Korenia']Nie jest nowy ;-) chorowałam na niego jakiś czas, ale jak zobaczyłam na żywo to zrezygnowałam, za cukierkowy ;-) Mógłby byc bardziej fioletowy, a nie pudrowy ;;-)

jest dziewczęcy, akurat dla mojej żaby :)

[quote name='motyleqq']http://images8.fotosik.pl/2440/cc88a625261a7a49.jpg
Agatko, a gdzie ten bazarek? :smile:

a tutaj http://www.dogomania.pl/threads/211764-WSZYSTKO-W-OPCJI-KUP-TERAZ-Na-Kinga-i-boksie-z-SOS-Bokserom-do-08.08 :)

Posted

[quote name='AgataP']jest dziewczęcy, akurat dla mojej żaby :)

Też mam dziewuchę, ale dla mnie jest "przepudrzony" ;) Na takiej fotce wygląda moim zdaniem lepiej niż na żywo ;)

Posted

Asti napisał(a):
Gdzie najtaniej mogłabym kupić Rogza Floral L-kę (ta fioletowa w kwiatki)? Chyba, że ktoś ma i chce się pozbyć:razz:

Dawno jej nie widziałam w ofercie sklepów. Znalazłaś ją gdzieś? wzór wycofany

Posted

paniMysza napisał(a):
a jakiej wielkości sa te rózowe w kropy?

górny pasek 12cm
dolny 21 cm
przednia obręcz 33 cm
tylna 48-67 cm

Posted

paniMysza napisał(a):
a jakiej wielkości sa te rózowe w kropy?

Tak. Dla Szczura są świetne. Nawet lepiej jej się w nich chodzi niż w norweskich.