ania > Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 puchu napisał(a):Warszawiakom polecam zaglądać do TKMaxa. Ta obróżka (skóra, ładnie wykończona) kosztowała 20 zł :) w TKmaxie w zabrzu tez trafiają się fajne akcesoria, ale jak ostatnio pojechałam to ładne były tylko dla małych psów :sad: Quote
Avaloth Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 'Moje' liski coraz chętniej wybierane widzę :D Naklejka świetne to połączenie dla Jetsana, nie zastanawiaj się tylko bierz :) Zapraszam na obrożowo-szelkowo-różnościowy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/211966 Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Avaloth']'Moje' liski coraz chętniej wybierane widzę :D Naklejka świetne to połączenie dla Jetsana, nie zastanawiaj się tylko bierz :) Zapraszam na obrożowo-szelkowo-różnościowy bazarek http://www.dogomania.pl/threads/211966 Właśnie mnie cena przestraszyła :D Quote
vege* Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Naklejka napisał(a):Właśnie mnie cena przestraszyła :D Jaka? :evil_lol: Quote
Avaloth Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Naklejka napisał(a):Właśnie mnie cena przestraszyła :D Trzeba było sobie mniejszego psa kupić :D Mam to samo, mogłabym kupić 3 obroże dla małego psa zamiast jednej dla mojego.. Ale jeśli zamawiasz u Marty, to uwierz mi że tam jeszcze nie jest drogo. Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Właśnie u Marty mi się opłaca ;) A Ty myślisz, że ja myślałam wtedy o cenach obroży, szelek? Gdyby nie uciekał, to chodziłby w łańcuszku za kilka zł i zwykłej smyczy.... :P Jednak wezmę treningowe, a norweskie za jakiś czas.... Chyba że mi się odwidzi :P Treningowe raczej niebieskie, bo mi się nie chce nowej smyczy też kupować :lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 jak Wam się podoba Nerka dostylowa obróżka ;D? Quote
Yuveza Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Piękna bardzo ostry kolorek :D a jaka to szerokosc? Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ślicznie :) https://lh5.googleusercontent.com/-KlN_zV-Q07o/TiDLOremL0I/AAAAAAAAAFY/Gn5UNZxOKek/25mm%252520kwadrat.jpg Który kolor? :) Quote
Asia&Kleo Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='zaba14']Moja w łańcuszku ;) http://img233.imageshack.us/img233/6926/miyas.jpg Super jej pasuje ten łańcuszek :loveu: I piękne zdjęcie Ci wyszło :lol: Quote
anorektyczna.nerka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 pewnie 2.5cm + eko ;p Fajnie kontrastuje, ale jak dla mnie za szeroko ;p Miałby ktoś chrapkę na szelki rogz XL wzór icecream bone? Chciałabym się na coś rogzowego wymienić ;p Quote
dog193 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='Naklejka'] https://lh5.googleusercontent.com/-KlN_zV-Q07o/TiDLOremL0I/AAAAAAAAAFY/Gn5UNZxOKek/25mm%252520kwadrat.jpg Który kolor? :) Jedynka albo czwórka :D Quote
Karilka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Voute napisał(a):A ja mam pytanie - czy szelki norweskie nadają się do biegania przy rowerze? Pies ciągnie, nie biegnie na luźnej smyczy. Nie są to bardzo długie dystanse, ale nasze szelki niespecjalnie się nawet do tego nadają :roll: TYLKO sled i TYLKO z amortyzatorem. Łatwo psu zniszczyć kregosłup bez amortyzatora zwłaszcza. Quote
gops Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Karilka napisał(a):TYLKO sled i TYLKO z amortyzatorem. Łatwo psu zniszczyć kregosłup bez amortyzatora zwłaszcza. jeśli ciągnie to koniecznie sledy faktycznie, ale jeśli biegnie obok to znam nawet psy biegające w dławiku ;) Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Aleksandrossa napisał(a):taa, 3,5 cm :) kolor wygląda super, ale dla mnie 3 cm by były wystarczające, jednak to 0,5 cm robi dużą różnice ;) Quote
Karilka Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 gops napisał(a):jeśli ciągnie to koniecznie sledy faktycznie, ale jeśli biegnie obok to znam nawet psy biegające w dławiku ;) Zależy od komendy i przyuczenia psa. Jeśli ciągnie - SLEDy i AMORTYZATOR. Jeśli biegnie luźno obok - może być uczepiony nawet za ogon ;). Quote
gops Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 ma ktoś smycz hiltona? czy są podobnej "jakości " jak obroże? Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 gops napisał(a):ma ktoś smycz hiltona? czy są podobnej "jakości " jak obroże? ja mam, karabińczyk jest o dziwo dość solidny, obroża mi się już dawno zepsuła, smycz mam do dziś ;) w obroży zepsuła się klamra Quote
gops Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 NightQueen napisał(a):ja mam, karabińczyk jest o dziwo dość solidny, obroża mi się już dawno zepsuła, smycz mam do dziś ;) w obroży zepsuła się klamra no obroże to wiem że kiepskie , chociaż smycz będę mogła używać bez obaw mam nadzieję :lol: najwyżej sprzedam na mniejszego psa . Quote
NightQueen Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 gops napisał(a):no obroże to wiem że kiepskie , chociaż smycz będę mogła używać bez obaw mam nadzieję :lol: najwyżej sprzedam na mniejszego psa . Ja tych smyczy nie lubię bo krótkie, więc Moli z nich niej nie korzysta, ale prowadziłam na niej psa babci który cały czas mieszka w kojcu 1x1 i nie jest wyprowadzany, na smyczy nie potrafi chodzić więc możesz sobie wyobrazić jak ciągną :cool3: i smycz wytrzymała, więc nie jest jakaś najgorsza Quote
Marchewkowy Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='motyleqq']Marchewkowy, czy Twoja kolekcja jest dla JEDNEGO psa? szaleństwo! :D Tak dla jednego ;) Planuję sukę, urodziła się i ma 2 tygodnie a już ma kupioną obrożę i jedną zamówioną w dogstyle w sówki :D poza tym na pewno jej kupie rogza ice cream i rogzette :D [quote name='HelloKally']Marchewkowy, te obroże na klips 4cm, mają takie samo zastosowanie jak w rogzach? tzn, chodzi mi o to, że na klamrę jest jak najmniejsza siła. Tak, dokładnie :) [quote name='paniMysza']lola:) activedog Ślicznie jej <3 [quote name='Naklejka']Matka też na mnie marudzi, pokazałam jej kolekcję Marchewkowej i stwierdziła, że to przesada :lol: Ale tym razem bez problemu zgodziła się na kolejny komplet- szelki i smycz, bo ja płacę to co jej tam :P Nie mam w ogóle pomysłu jakie te szelki mają być.... :/ A tam przesada :p ja moim powiedziałam że się powinni cieszyć że nie zbieram puszek po piwie tylko obroże :D Zresztą ja płacę to co będę marudzić, chociaż wzdychają z rezygnacją przy każdej kolejnej paczce obroży :D ale też mają swoje ulubione, ojciec lubi czachy z dogstyle a mama szelki w liski i matrioszki ;) [quote name='Aleksandrossa']jak Wam się podoba Nerka dostylowa obróżka ;D? Super wygląda! Quote
Migori Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 gops napisał(a):no obroże to wiem że kiepskie , chociaż smycz będę mogła używać bez obaw mam nadzieję :lol: najwyżej sprzedam na mniejszego psa . Wiesz co, nie wiem czy warto ryzykować. Moja sucz nie należy do tych co zrywa obroże, a ze smyczą Hiltona sobie poradziła. Quote
Recommended Posts