evel Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 http://img12.imageshack.us/img12/3180/img3883nw.jpg świetna :) Szopy też genialne... Gdybym się miała zdecydować na jakąś obrożę z tasiemką to chyba bym zbankrutowała, bo właściwie większość mi się podoba - motylki, sówki, szopy, liski... :evil_lol: Quote
motyleqq Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Marchewkowy, czy Twoja kolekcja jest dla JEDNEGO psa? szaleństwo! :D Quote
anorektyczna.nerka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Marchewkowy, te obroże na klips 4cm, mają takie samo zastosowanie jak w rogzach? tzn, chodzi mi o to, że na klamrę jest jak najmniejsza siła. Quote
iskra_wroc Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 W Rogziku :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pasuje Kresce? Quote
Talia Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Słodki piesek i pięknie wygląda. Chociaż powiem szczerze, że przy tych piękny obrożach dogstyle czy innych samoróbkach to te rogzy itd wymiękają ;) Quote
paniMysza Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Talia napisał(a):Uroczo - aż chyba ja się skusze :) jesli to o lolsonii to dziekuję:) Quote
xxxkaluniaxxx Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 HelloKally napisał(a):Proponuję kupić gaz pieprzowy, ew. chodzić z telefonem i dzwonić po SM, ew. porozmawiać z właścicielami. Agresora z prawdziwego zdarzenia nie powstrzymają ćwieki niestety w niedługim czasie tata ma mi kupić gaz pieprzowy ;) rozmowa z właścicielem takiego psa nic nie daje :shake: ***** moja mama jak zobaczyła kolekcje co niektórych to stwierdziła że ze mną jest jeszcze ok :evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Matka też na mnie marudzi, pokazałam jej kolekcję Marchewkowej i stwierdziła, że to przesada :lol: Ale tym razem bez problemu zgodziła się na kolejny komplet- szelki i smycz, bo ja płacę to co jej tam :P Nie mam w ogóle pomysłu jakie te szelki mają być.... :/ Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Jaki typ wiem, ale nie wiem jaki kolor :roll: bo chciałabym z wzorkiem, czy jakieś kolorowe, no żeby jednolite nie były :lol: Quote
gops Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Naklejka napisał(a):Jaki typ wiem, ale nie wiem jaki kolor :roll: bo chciałabym z wzorkiem, czy jakieś kolorowe, no żeby jednolite nie były :lol: pomarańczowe albo zielone 4cm z ozdobną tasiemką od DogStyle może ? tylko to pewnie duuużo tasiemki by było trzeba :evil_lol: Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 No właśnie :lol: no i z przodu będzie łańcuszek, zacisk, bo to i treningowe szelki będą.... myslalam nad limonką, a z przodu i na uchu fioletowa eko... Ale nie wiem jak z szerokością taśmy... hmm... Quote
anorektyczna.nerka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Gops, kiedy dojdą twoje z los ferros? Quote
gops Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 HelloKally napisał(a):Gops, kiedy dojdą twoje z los ferros? nie mam pojęcia , to się dłuży bo taśma była z bazarku więc bazarek musiał się skończyć wszyscy zapłacić, wysłać taśmę do loss ferros , no i ona musi to zrobić , więc pewnie w następnym tygodniu dopiero będą , tylko że mnie wtedy w domu nie będzie więc zdjęcia dam w połowie sierpnia jak wróce ;) Quote
Onomato-Peja Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A powiedzcie mi ile wychodzą obróżki 3-4cm długość 50-60cm z ekoskórką od dogstyle? Quote
Naklejka Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 ooo, nie mogłaś wcześniej?:diabloti: to jest to!:loveu: Tylko nie wiem jak z szerokością z seledynowej taśmy? Jest jeszcze 4-5cm? Quote
Voute Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 A ja mam pytanie - czy szelki norweskie nadają się do biegania przy rowerze? Pies ciągnie, nie biegnie na luźnej smyczy. Nie są to bardzo długie dystanse, ale nasze szelki niespecjalnie się nawet do tego nadają :roll: Quote
puchu Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Też mi się podoba w fioletach itp kolorach. Chyba czas na nową obrożę ;) Warszawiakom polecam zaglądać do TKMaxa. Ta obróżka (skóra, ładnie wykończona) kosztowała 20 zł :) Quote
Recommended Posts