Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Słodki piesek i pięknie wygląda.
Chociaż powiem szczerze, że przy tych piękny obrożach dogstyle czy innych samoróbkach to te rogzy itd wymiękają ;)

Posted

HelloKally napisał(a):
Proponuję kupić gaz pieprzowy, ew. chodzić z telefonem i dzwonić po SM, ew. porozmawiać z właścicielami. Agresora z prawdziwego zdarzenia nie powstrzymają ćwieki niestety

w niedługim czasie tata ma mi kupić gaz pieprzowy ;) rozmowa z właścicielem takiego psa nic nie daje :shake:

moja mama jak zobaczyła kolekcje co niektórych to stwierdziła że ze mną jest jeszcze ok :evil_lol:

Posted

Matka też na mnie marudzi, pokazałam jej kolekcję Marchewkowej i stwierdziła, że to przesada :lol:
Ale tym razem bez problemu zgodziła się na kolejny komplet- szelki i smycz, bo ja płacę to co jej tam :P
Nie mam w ogóle pomysłu jakie te szelki mają być.... :/

Posted

Naklejka napisał(a):
Jaki typ wiem, ale nie wiem jaki kolor :roll: bo chciałabym z wzorkiem, czy jakieś kolorowe, no żeby jednolite nie były :lol:

pomarańczowe albo zielone 4cm z ozdobną tasiemką od DogStyle może ?
tylko to pewnie duuużo tasiemki by było trzeba :evil_lol:

Posted

No właśnie :lol: no i z przodu będzie łańcuszek, zacisk, bo to i treningowe szelki będą.... myslalam nad limonką, a z przodu i na uchu fioletowa eko... Ale nie wiem jak z szerokością taśmy... hmm...

Posted

HelloKally napisał(a):
Gops, kiedy dojdą twoje z los ferros?

nie mam pojęcia , to się dłuży bo taśma była z bazarku więc bazarek musiał się skończyć wszyscy zapłacić, wysłać taśmę do loss ferros , no i ona musi to zrobić , więc pewnie w następnym tygodniu dopiero będą , tylko że mnie wtedy w domu nie będzie więc zdjęcia dam w połowie sierpnia jak wróce ;)

Posted

A ja mam pytanie - czy szelki norweskie nadają się do biegania przy rowerze? Pies ciągnie, nie biegnie na luźnej smyczy. Nie są to bardzo długie dystanse, ale nasze szelki niespecjalnie się nawet do tego nadają :roll:

Posted

Też mi się podoba w fioletach itp kolorach. Chyba czas na nową obrożę ;)

Warszawiakom polecam zaglądać do TKMaxa. Ta obróżka (skóra, ładnie wykończona) kosztowała 20 zł :)