Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanko, gdzie zamawiacie woze? Bo na ich stronie jest dość mały wybór? Chyba że robią też rzeczy na zamówienie specjalne?

Nasze pasy do autka kupione na wystawie w niedzielę:

Obroże

Smycze:

I na codzień:

Posted

aż mi się wierzyć nie chce, nic a nic czerwonego naprawdę? :lol:
ja mam tzn Kala ma 2 obrożę, smycz i szelki guardy czerwono czarne :eviltong: miała jeszcze szorki czerwone ale zginęły śmiercią naturalną :evil_lol:

te szelki takie małe nie są :eviltong: maleństwo ma 60cm w klacie :evil_lol: na maxa te szelki mają 75cm :p

śliczna :loveu:

zaraz wstawię zdjęcie rudej w nowej obróżce :evil_lol:

Marchewkowy sporo tego :cool3:

Posted

[quote name='Tepes']to ja was zaskoczę bo mój pies NIE ma i NIe miał nigdy nic czerwonego:evil_lol:
[quote name='xxxkaluniaxxx']aż mi się wierzyć nie chce, nic a nic czerwonego naprawdę? :lol:

Mój jedyne co ma czerwonego to podszycie w obróżce od Marty ;) Smycz czerwoną w gratisie dostaliśmy kiedyś to poszła na bazarek:lol:

Marchewkowy chyba pokażę mojemu TŻ-owi, może przestanie się pukać w głowę ;)

Posted

Jejku, Marchewkowy, piękna kolekcja :loveu:

A mogę wiedzieć, skąd ta szósta obróżka od góry w lewym rzędzie? ta z czachami. Jest boska! Z activdoga?

Posted

Doszedl nam komplecik z tasiemka od Dostyle - szopy:cool3: Sa cudne, zdjecia lepsze zrobie jak bedzie pogoda, poki co:

Rewelacja, rowno przyszyte, starannie zrobione - jestem bardzo zadowolona!:multi:

Posted

Ja chyba jakas ślepa jestem, skąd bierzecie takie wzorki? Szukam na stronie DogStyle i nie widzę nigdzie :P tzn. są ale nie ma np. szopów, "be a hero" itp. a one właśnie najfajniejsze!

Posted

dlaczego tragicznie? :lol: ona ma tylko 4cm :cool3: mam jeszcze z obroże pseudo-skóry z kolcami 5cm dla mojego pechowego maleństwa na późno wieczorne spacery
ochrzaniali mnie za tą obroże że psa nią męczę ale ostatni atak asta na Kale skończył sie beż wizyty u weta :multi:

to ta sama obroża ale jako zacisk :evil_lol: teraz jest na klamrę :eviltong:

Posted

Marchewkowy aż mi sie oczy zaświeciły jak zobaczyłam Twoją kolekcję, kiedyś tez taką będę miała:evil_lol: super:loveu:

[quote name='AnIeLa']Mój jedyne co ma czerwonego to podszycie w obróżce od Marty ;) Smycz czerwoną w gratisie dostaliśmy kiedyś to poszła na bazarek:lol:

Marchewkowy chyba pokażę mojemu TŻ-owi, może przestanie się pukać w głowę ;)

ja pokazałam TŻ-owi, ale nie skomentował :diabloti: ale tez nie popukał sie w głowę :eviltong:

Posted

[quote name='Agnes']Doszedl nam komplecik z tasiemka od Dostyle - szopy:cool3: Sa cudne, zdjecia lepsze zrobie jak bedzie pogoda, poki co:

Rewelacja, rowno przyszyte, starannie zrobione - jestem bardzo zadowolona!:multi:
Piękne!:loveu::loveu:
Do mnie również doszła obroża z Dogstyle, taka amerykańska:lol:

Posted

ochrzaniali mnie za tą obroże że psa nią męczę ale ostatni atak asta na Kale skończył sie beż wizyty u weta :multi:

Proponuję kupić gaz pieprzowy, ew. chodzić z telefonem i dzwonić po SM, ew. porozmawiać z właścicielami. Agresora z prawdziwego zdarzenia nie powstrzymają ćwieki niestety