Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NightQueen napisał(a):
zamówiłaś ten sam typ zacisku co ja mam? :cool3:
super jest, fajnie się luzuje

tak pamiętałam że polecasz, i Marta bardzo chwaliła więc wzięłam i trampki i motylki na takim zacisku , zobaczymy , może i nam tez podpasują bardziej .
na pewno minusem tego zacisku jest brak miejsca na adresówkę , w zwykłym jednak jest jedno kółko więcej i to na nim zawsze wieszam , no ale jakbym nie kupiła to bym nie wiedziała a tak to chociaż będę wiedzieć na przyszłość.

Posted

gops napisał(a):
tak pamiętałam że polecasz, i Marta bardzo chwaliła więc wzięłam i trampki i motylki na takim zacisku , zobaczymy , może i nam tez podpasują bardziej .
na pewno minusem tego zacisku jest brak miejsca na adresówkę , w zwykłym jednak jest jedno kółko więcej i to na nim zawsze wieszam , no ale jakbym nie kupiła to bym nie wiedziała a tak to chociaż będę wiedzieć na przyszłość.

zawsze możesz zamówić z dodatkowym kołkiem. Dla mnie np. jest plusem to że jest mniej okucia bo na małym psie się to lepiej prezentuje.

Posted

NightQueen napisał(a):
zawsze możesz zamówić z dodatkowym kołkiem. Dla mnie np. jest plusem to że jest mniej okucia bo na małym psie się to lepiej prezentuje.

nie pomyślałam o tym dodatkowym kółku , faktycznie mogłam poprosić o dodatkowe, no nic następnym razem będę wiedzieć .
ja wzięłam teraz obrożę bez eko więc okucia sporo mniejsze , no ale i pies większy więc mi to aż takiej różnicy nie robi bo wszystkie są bardzo wytrzymałe .

Posted

gops napisał(a):
nie pomyślałam o tym dodatkowym kółku , faktycznie mogłam poprosić o dodatkowe, no nic następnym razem będę wiedzieć .
ja wzięłam teraz obrożę bez eko więc okucia sporo mniejsze , no ale i pies większy więc mi to aż takiej różnicy nie robi bo wszystkie są bardzo wytrzymałe .

ja w ogóle zamawiam z mniejszymi okuciami, teraz zamówiłam obroże na 2,5 cm, ale poprosiłam o okucia do 2 cm, działają, nie blokują się więc jestem zadowolona :p
Estetycznie by dziwnie takie wielkie koła wyglądały, bo akurat waga nie robi dużej różnicy dla M. bo to spora baba jest :evil_lol:

Posted

NightQueen napisał(a):
ja w ogóle zamawiam z mniejszymi okuciami, teraz zamówiłam obroże na 2,5 cm, ale poprosiłam o okucia do 2 cm, działają, nie blokują się więc jestem zadowolona :p
Estetycznie by dziwnie takie wielkie koła wyglądały, bo akurat waga nie robi dużej różnicy dla M. bo to spora baba jest :evil_lol:

ja na odwrót, kupując 2cm biorę raczej na 2,5cm okucia , tym bardziej że Moli jest dość niska to też okucia lepiej miejsze wyglądają na niej .

Posted

Naklejka napisał(a):
Liski :loveu:
A to brzydal w tych pożyczonych treningowych(2,5cm) i z łancuchem Nie wiem jak wymierzyć te norweskie, to jego podgardle mnie irytuje :|
Zrób mu lifting :evil_lol:

Posted

a to moja Wega w nowej obróżce od Marty :-)

" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">

i co sądzicie? mi się wydaje, że te kółko jakoś za nisko wisi (chyba lepiej by było bez tego łącznika kółko-łańcuszek)?

Posted

[quote name='Kajusza']a to moja Wega w nowej obróżce od Marty :-)

" class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">i co sądzicie? mi się wydaje, że te kółko jakoś za nisko wisi (chyba lepiej by było bez tego łącznika kółko-łańcuszek)?
kółko będzie niżej jak zmniejszysz obroże, ale według mnie jest ok . bardzo jej ładnie ;)