NightQueen Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 gops napisał(a):mi też się podobają :lol: to moje :eviltong: zamówiłaś ten sam typ zacisku co ja mam? :cool3: super jest, fajnie się luzuje Quote
gops Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 NightQueen napisał(a):zamówiłaś ten sam typ zacisku co ja mam? :cool3: super jest, fajnie się luzuje tak pamiętałam że polecasz, i Marta bardzo chwaliła więc wzięłam i trampki i motylki na takim zacisku , zobaczymy , może i nam tez podpasują bardziej . na pewno minusem tego zacisku jest brak miejsca na adresówkę , w zwykłym jednak jest jedno kółko więcej i to na nim zawsze wieszam , no ale jakbym nie kupiła to bym nie wiedziała a tak to chociaż będę wiedzieć na przyszłość. Quote
NightQueen Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 gops napisał(a):tak pamiętałam że polecasz, i Marta bardzo chwaliła więc wzięłam i trampki i motylki na takim zacisku , zobaczymy , może i nam tez podpasują bardziej . na pewno minusem tego zacisku jest brak miejsca na adresówkę , w zwykłym jednak jest jedno kółko więcej i to na nim zawsze wieszam , no ale jakbym nie kupiła to bym nie wiedziała a tak to chociaż będę wiedzieć na przyszłość. zawsze możesz zamówić z dodatkowym kołkiem. Dla mnie np. jest plusem to że jest mniej okucia bo na małym psie się to lepiej prezentuje. Quote
gops Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 NightQueen napisał(a):zawsze możesz zamówić z dodatkowym kołkiem. Dla mnie np. jest plusem to że jest mniej okucia bo na małym psie się to lepiej prezentuje. nie pomyślałam o tym dodatkowym kółku , faktycznie mogłam poprosić o dodatkowe, no nic następnym razem będę wiedzieć . ja wzięłam teraz obrożę bez eko więc okucia sporo mniejsze , no ale i pies większy więc mi to aż takiej różnicy nie robi bo wszystkie są bardzo wytrzymałe . Quote
NightQueen Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 gops napisał(a):nie pomyślałam o tym dodatkowym kółku , faktycznie mogłam poprosić o dodatkowe, no nic następnym razem będę wiedzieć . ja wzięłam teraz obrożę bez eko więc okucia sporo mniejsze , no ale i pies większy więc mi to aż takiej różnicy nie robi bo wszystkie są bardzo wytrzymałe . ja w ogóle zamawiam z mniejszymi okuciami, teraz zamówiłam obroże na 2,5 cm, ale poprosiłam o okucia do 2 cm, działają, nie blokują się więc jestem zadowolona :p Estetycznie by dziwnie takie wielkie koła wyglądały, bo akurat waga nie robi dużej różnicy dla M. bo to spora baba jest :evil_lol: Quote
gops Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 NightQueen napisał(a):ja w ogóle zamawiam z mniejszymi okuciami, teraz zamówiłam obroże na 2,5 cm, ale poprosiłam o okucia do 2 cm, działają, nie blokują się więc jestem zadowolona :p Estetycznie by dziwnie takie wielkie koła wyglądały, bo akurat waga nie robi dużej różnicy dla M. bo to spora baba jest :evil_lol: ja na odwrót, kupując 2cm biorę raczej na 2,5cm okucia , tym bardziej że Moli jest dość niska to też okucia lepiej miejsze wyglądają na niej . Quote
Riannei&Garshii Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Co wybrać jeśli chodzi o szelki? Myślałam nad activdog. Quote
Naklejka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Gops, myślisz, że pomarańcz? Ja zastanawiałam się nad fioletem albo zielenią, może o jakimś ciekawym połączeniu- ale póki co nie wiem jakim :lol: Quote
Marchewkowy Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Naklejka, pomarańcz albo zieleń brzmi super :) Myślę że mu będzie pasować :) Quote
Naklejka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM#5629723123183220242 Limonka? :D takie połączenie mi się podoba :D Quote
gops Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 wszystkie nasze tasiemkowe od DogStyle Uploaded with ImageShack.us nowe trampki i nowa smycz Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ze wszystkich obróż z tasiemką jestem bardzo zadowolona, nie myslałam że to kiedyś napiszę :evil_lol: Quote
gops Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 kiedyś będą :eviltong: ostatnio nie ma pogody na zdjęcia , jak wrócę w połowie sierpnia to na pewno dam foty na psie ;) Quote
Naklejka Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Liski :loveu: A to brzydal w tych pożyczonych treningowych(2,5cm) i z łancuchem Nie wiem jak wymierzyć te norweskie, to jego podgardle mnie irytuje :| Quote
DomixX Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 http://img62.imageshack.us/img62/9855/dsc01638d.jpg Świetne ;) Gops jaką szerokość ma ta ostatnia obroża? Quote
gops Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='DomixX']http://img62.imageshack.us/img62/9855/dsc01638d.jpg Świetne ;) Gops jaką szerokość ma ta ostatnia obroża? 3,5cm , sama taśma 2,5 ale z eko już 3,5 Quote
Korenia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Naklejka napisał(a):Liski :loveu: A to brzydal w tych pożyczonych treningowych(2,5cm) i z łancuchem Nie wiem jak wymierzyć te norweskie, to jego podgardle mnie irytuje :|Zrób mu lifting :evil_lol: Quote
Kajusza Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 a to moja Wega w nowej obróżce od Marty :-) " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt=""> i co sądzicie? mi się wydaje, że te kółko jakoś za nisko wisi (chyba lepiej by było bez tego łącznika kółko-łańcuszek)? Quote
AgataP Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 http://i55.tinypic.com/24wwoiu.jpg modelka z niej prawdziwa, odwraca się tak, aby było widać obróżkę, slicznie jej w tym:loveu: ja czekam na moją wciąż ;) Quote
gops Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Kajusza']a to moja Wega w nowej obróżce od Marty :-) " class="ipsImage" alt="">" class="ipsImage" alt="">i co sądzicie? mi się wydaje, że te kółko jakoś za nisko wisi (chyba lepiej by było bez tego łącznika kółko-łańcuszek)? kółko będzie niżej jak zmniejszysz obroże, ale według mnie jest ok . bardzo jej ładnie ;) Quote
Recommended Posts