Onomato-Peja Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Bardzo fajnie wygląda ta czarna eko. Zastanawiam się, czy nie pozbyć się znów czegoś i nie kupić nowej obroży. W sumie to nie chce mi się bawić w wysyłanie ale Rasta nie nosi, może będzie ktoś na wystawie w Sopocie i coś by chciał? :diabloti: Quote
lazanka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 [quote name='Marta_Ares'] ale faaajna :) super wyglada to polaczenie :loveu: tylko zamiast lancuszka moglaby byc tasma :cool3: Quote
Marchewkowy Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Śliczne :) A ja dziś kupiłam woze dla małej :))) Jutro zrobię fotki :)) Quote
Kajusza Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 lazanka napisał(a):ale faaajna :) super wyglada to polaczenie :loveu: tylko zamiast lancuszka moglaby byc tasma :cool3: ja własnie chciałam jedną łańcuszkową :-) Wega nosi zazwyczaj półzaciski, łańcuszka nie mamy - mam nadzieje, że się sprawdzi :-) i nie będzie to ostatnio nasz zakup. Quote
Pinesk@ Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 My się chyba jeszcze nie chwaliłyśmy naszymi żółtymi. Szelki by DogStyle. Uważam, ze suczynie pasuje żółty kolorek ;) Quote
NightQueen Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Agnes napisał(a):Pomaranczowy bardzo do Moli pasuje:loveu::loveu::loveu: slicznie jej Asia&Luna napisał(a):Super Moli wygląda w tej obróżce:loveu: Marta_Ares napisał(a):Ślicznie Moli w tym kolorze :loveu: :loveu: :loveu: dziękuje :p Kasi i Lena napisał(a):Możliwe, chyba coś mi się kolory pomyliły:oops: borda nie mam żadnego, bo nie przepadam za tym kolorem ;) Widzę że trampki dla gops się wyprodukowały :evil_lol: Quote
gops Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 NightQueen napisał(a): Widzę że trampki dla gops się wyprodukowały :evil_lol: :eviltong: mówiłam że wzięłam inne :lol: wzięłam jeszcze jedną... :evil_lol: nie wytrzymałam tej presji :lol: Quote
NightQueen Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 gops napisał(a)::eviltong: mówiłam że wzięłam inne :lol: wzięłam jeszcze jedną... :evil_lol: nie wytrzymałam tej presji :lol: jaką? :diabloti::diabloti: Quote
Agnes Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 gops napisał(a):nie wytrzymałam tej presji :lol: i jeszcze mnie pociagnelas za soba:shake: Quote
gops Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 NightQueen napisał(a):jaką? :diabloti::diabloti: ładną :evil_lol: pewnie niedługo Marta wstawi foto Agnes napisał(a):i jeszcze mnie pociagnelas za soba:shake: z kim przystajesz takim się stajesz :evil_lol: Quote
NightQueen Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Agnes napisał(a):i jeszcze mnie pociagnelas za soba:shake: to moja wina :diabloti: ja gops pokazałam resztę tasiemek :evil_lol: gops napisał(a):ładną :evil_lol: pewnie niedługo Marta wstawi foto jesteś szurnięta :diabloti: Quote
Agnes Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 W kwestii tasiemek Marta byla szybsza:diabloti: niestety:shake: Quote
Pinesk@ Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Słuchajcie nie ma ktoś zbędnych, do oddania szelek? Rozmiar na hmm grubego jamnika powiedzmy, mam takiego bidula w schronisku, trzęsika, boi sie wszystkiego a na obroży się dusi i wyrywa, szelek u nas w schronie jak na lekarstwo czyli wcale :( A chciałabym z małym popracowac żeby miał jakieś szanse na adopcje.. teraz jest kompletnie nieadopcyjny.. Quote
AnIeLa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Na modelu: Taksóweczka DogStyle I odblaskowa :) Quote
Marchewkowy Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Nasza malutka obróżka 1,2/37 cm, kolor lila :) I z braku modela w rozmiarze XS Quote
Marchewkowy Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 ulubiona zabawka Prince, wczoraj kupiona :D Quote
gryf80 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 a obroze firmy rogza ktoś używał.podobno (tak wyczytałam)wytrzymują nawet 700 kg.wiecie cos o tym?bo szukam bardzo mocnych obróżek w rozmiarach xxl Quote
NightQueen Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 gryf80 napisał(a):a obroze firmy rogza ktoś używał.podobno (tak wyczytałam)wytrzymują nawet 700 kg.wiecie cos o tym?bo szukam bardzo mocnych obróżek w rozmiarach xxl ja mam 7 czy 8, miałam więcej, mam co prawda małego psa, ale wiele osób tu ma rogza dla dużych psów i jak najbardziej się sprawdzają ;) nie słyszałam żeby klamra się rozwaliła czy coś w tym stylu, przy pociągnięciu dużego psa Quote
AnIeLa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 anna35-1974 napisał(a):to moje cudeńka:crazyeye: Trampki fajnie wyglądają :cool3: Quote
vege* Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 znalazłam kółeczka zgrzewane i już zamówiłam :Cool!: a żeby offa nie było :p https://lh3.googleusercontent.com/-WaY4H90m2KY/Ti01Pst_byI/AAAAAAAAFb0/DR5AWg3GzNQ/DSC_0046.JPG śliczna ta obróżka i jaka maleńka :lol: Quote
anna35-1974 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 AnIeLa napisał(a):Trampki fajnie wyglądają :cool3: Niestety tych cudeniek musze tylko 2 wybrać dla Choppera,może pomożecie:cool3: Quote
Recommended Posts