Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam oba te Lupiny które podlinkowałyście dziewczyny i są naprawde boskie :loveu: na żywo jeszcze śliczniejsze! warto kupić w takiej cenie, to niezła okazja

Posted

Ja mam breloczek z lupina z tymi arbuzami i potwierdzam, że jest boski :loveu: dlaczego ja nie mam mini psa, albo niech chociaż zrobią taką promocję na resztę obroży :evil_lol:

Posted

Agnes napisał(a):
cos jest nie tak z tymi szelkami, na maxa zle sie ukladaja, ale pasek z przodu jest dobry. Dobry dlatego, ze cale szelki powinny pojsc do tylu, wtedy on bedzie bardziej przylegal. Zobacz, ze mimo luznego pasku z przodu szelki wbijaja sie w lapy. Ukladaja sie fatalnie, ale to nie kwestia za dlugiego paska

według mnie za blisko przyszyte są paski te boczne ;)

Vege bardzo ładnie wyszła Ci ta obróżka! :loveu: :loveu:

Posted

Jaki rodzaj szelek będzie wg. was najlepszy do biegania przy rowerze? Norweskie, guardy? Pies przynajmniej na początku ciągnie, potem biegnie na luźnej smyczy. Nie są to jakieś kosmiczne dystanse, ale mamy z zalecenia trenerki jeździć jak najczęściej. A dowiedziałam się, że ponoć nasze szelki mogą (ten pasek na dole) uciskać psa. Mamy mniej więcej takie

Posted

[quote name='AgataP']na pewno znajdę skoro wtedy zrobisz zawieszkę :cool1:
tzn, obróżkę do adresówki? :-)
każda pomoc przy szukaniu się przyda, bo do tej obróżki zużyłam jakiś stary zatrzask z szelek jak Nuka była mała :-) ale więcej nie mam i strasznie nad tym ubolewam :cry:

[quote name='Marta&Gabi']hej
mam prośbe. chce uszyć dla gabi szelki norweskie. mam już taśmy i polar, jednak nie moge zdecydować się na połączenie. czy to pasuje do sebie? http://imageshack.us/f/197/zdjcie0063p.jpg/ ta tasma ma żywy, różowy odcień.
http://imageshack.us/photo/my-images/109/zdjcie0059eq.jpg/
Jak dla mnie to fajnie wyglądają oba połączenia :-)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
czy ktoś jeszcze chciałby te tasiemki z niemiec bo mam możliwość domówienia??

A uszyjecie guardy z rączką do trzymania? Dla malamuta i kundelka 20kg?

Posted

Marchewkowy napisał(a):
ooo tez chcialabym u Ciebie Vege zamówić obróżkę do adresówki :) śliczna jest

klaudusia0219 napisał(a):
i ja i ja ! :D to teraz zaczynamy masowe szukanie :)

super dzięki wam :-** jutro się przejdę po każdym możliwym metalowym sklepie u mnie w mieście i jakby co to was poinformuję czy znalazłam czy nie, ale każdy link z takimi akcesoriami mile widziany :-)

Posted

a macie może namiary na porządnie wykonane adresówki stalowe, grawerowane (wklęsłe, nie laserowo) i żeby nie wyglądała jak z brzydkiej, cienkiej blaszki? zamówiłam na allegro, ale się przejechałam :roll:

Posted

vege* napisał(a):
dzięki za link, tą stronę akurat już dawno wyszukałam, pisałam do sklepu ale niestety nie odpisują :/

szkoda ;/ mało tych stron, myślałam że bedzie wiecej :)