Migori Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Śnieżynka napisał(a):Czy ktoś z Was wie czy obroże Hamiltona farbują ?? bo kupiłam na cacibie w Wawie czerwona smycz i obrożę dla mojego białasa i się zastanawiam czy jak wyjdę podczas deszczu to pies mi zmieni kolor :) Miałam chyba 5 kolorów Hamiltona. Żaden nie farbował. Quote
Śnieżynka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Migori napisał(a):Miałam chyba 5 kolorów Hamiltona. Żaden nie farbował. Super to zobaczymy przy kolejnym spacerze jak będzie z naszą :D Quote
murakami Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Talia napisał(a):e tam :) ubierz obrożę i sru psa do wanny ;) biorąc pod uwagę aktualną pogodę, wystarczy krótki spacer. Quote
Śnieżynka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 murakami napisał(a):biorąc pod uwagę aktualną pogodę, wystarczy krótki spacer. Nawet bardzo krótki :D Quote
Asia&Kleo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Muszę dobrać 2 kolory taśmy do tej tasiemki http://www.farbenmix.de/shop/popup_image.php?pID=10083&imgID=0 Może macie siakieś pomysły? Zastanawiam się nad połączeniem czerwonego z niebieskim, lecz nie wiem, czy będzie pasować do czekoladowej suczy (na avku) Quote
japanisze Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='barberry']Proponuję Wam zadzwonić/napisać do sklepu canifel bo stoisko na wystawie, na którym kupowałam tę obrożę było właśnie tego sklepu (nawet dostałam ulotkę więc na 100% się nie mylę ;)) Mimo, że na stronie nie pokazują akcesoriów w tym kolorze to w rzeczywistości je mają więc pewnie nie będzie problemu z zakupem ;) Dzięki :) Ten kolor jest boski! Ostatnio wpadają mi w oko jaskrawe akcesoria. Jak myślicie który el perro juicy dla mojej śnieżyny? By japanisze at 2011-07-12 Mój Rozaliusz: By japanisze at 2011-07-12 Bardzo podoba mi się żółty i chabrowy:loveu: I jeszcze pytanie - czy 3 cm obroże są ciężkie? Słyszałam, że el perro ma ciężkie okucia:roll: Z góry dzięki za odp.:bye: Quote
Kajusza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Asia&Luna']Muszę dobrać 2 kolory taśmy do tej tasiemki http://www.farbenmix.de/shop/popup_image.php?pID=10083&imgID=0 Może macie siakieś pomysły? Zastanawiam się nad połączeniem czerwonego z niebieskim, lecz nie wiem, czy będzie pasować do czekoladowej suczy (na avku) może siwa skórka i czerwona taśma lub odwrotnie Japanisze - pomarańcz tez byłby ładny :-) Ja mam 3cm, na podwójnej taśmie, i nie są ciężkie czy masywne w porównaniu do innych tej szerokości. Quote
japanisze Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Czerwona taśma będzie super i do tej tasiemki i do czekoladowego psa (mój znajomy labek czekoladowy nosi się w czerwieni i wygląda ślicznie). Quote
Asia&Kleo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Kajusza, dzięki, nie pomyślałam o siwym :) może coś skombinuję [quote name='japanisze']Czerwona taśma będzie super i do tej tasiemki i do czekoladowego psa (mój znajomy labek czekoladowy nosi się w czerwieni i wygląda ślicznie). Kojarzę fotkę obroży z czerwoną taśmą i tą tasiemką ;) Wyglądała świetnie, ale ja chcę jeszcze do tego eko;) Twojego BF widzę w fiolecie lub niebieskim :) Quote
Kajusza Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 a może np. zółta tasiemka i niebieska skórka?? tak kontrastowo? Quote
AgataP Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Asia&Luna']Muszę dobrać 2 kolory taśmy do tej tasiemki http://www.farbenmix.de/shop/popup_image.php?pID=10083&imgID=0 Może macie siakieś pomysły? Zastanawiam się nad połączeniem czerwonego z niebieskim, lecz nie wiem, czy będzie pasować do czekoladowej suczy (na avku) ja też uważam, że czerwień będzie super :) [quote name='japanisze']Dzięki :) Ostatnio wpadają mi w oko jaskrawe akcesoria. Jak myślicie który el perro juicy dla mojej śnieżyny? Bardzo podoba mi się żółty i chabrowy:loveu: I jeszcze pytanie - czy 3 cm obroże są ciężkie? Słyszałam, że el perro ma ciężkie okucia:roll: Z góry dzięki za odp.:bye: jak dla mnie tylko fiolecik :) Quote
Asia&Kleo Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 japanisze napisał(a): I jeszcze pytanie - czy 3 cm obroże są ciężkie? Słyszałam, że el perro ma ciężkie okucia:roll: Są grube, z pewnością na buldożka będą dobre ;) Quote
japanisze Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dzięki wielkie :) Jak coś wybiorę z el perro i zamówię, to się pochwalę :) Fiolet raczej odpada - mam odblaskowe Rogzy fioletowe (szele) i jakoś mi do mej psiny nie pasują; niebieski zawsze się sprawdza, ale ona ma już chyba wszystko we wszystkich odcieniach niebieskiego ;p ; czarny wygląda fajnie, ale nuda. Zostanę przy żółtym lub pomarańczowym :) Napisałam już do sklepu od Hamiltona i teraz trzymam kciuki za dostępność hot pink (nawet nazwa mi się podoba ;) ). Wątek czytam już od jakiegoś czasu, ale musiałam dosyć długo czekać na aktywację konta i w końcu mogę dołączyć do grona psich zakupoholiczek (nieh, nieh, nieh ;) ). Quote
BestBibi Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Japanisze - tu Cię mam zakupoholiczko :P nic się nie chwaliłaś nowymi nabytkami :diabloti: a ja Róziala widzę w pomarańczu, a co. Sama się zastanawiam nad takimi właśnie obróżkami dla moich beżaków i dla Besta na pewno pomarańcz ale nie wiem co dla małej - myślałam nad fioletem ale nie mogę się zdecydować :eviltong: Quote
AgataP Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Obroże el perro są świetne, mają soczyste kolory, aż chce się je zjeść:eviltong: i do tego cena jest super, tylko czemu dopiero teraz je widzę jak zamówiłam dla mojej Rudej 2 obroże, eh... zobaczymy co da się zrobić :diabloti: Quote
Yorkomanka Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 juto powinien dojść do mnie nowy komplecik:multi: Quote
japanisze Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 BestBibi napisał(a):Japanisze - tu Cię mam zakupoholiczko :P nic się nie chwaliłaś nowymi nabytkami :diabloti: a ja Róziala widzę w pomarańczu, a co. Sama się zastanawiam nad takimi właśnie obróżkami dla moich beżaków i dla Besta na pewno pomarańcz ale nie wiem co dla małej - myślałam nad fioletem ale nie mogę się zdecydować :eviltong: Wszędzie mnie znajdą ;) Nie chwaliłam, ale tutaj się pochwalę, bo tam mnie nikt nie rozumie:placz: ;) Pomarańcz fajny, ale ten cytrynowy żółty - mniam! Dla Bibsien może ten baby blue (najjaśniejszy niebieski)? AgataP napisał(a):Obroże el perro są świetne, mają soczyste kolory, aż chce się je zjeść:eviltong: i do tego cena jest super, tylko czemu dopiero teraz je widzę jak zamówiłam dla mojej Rudej 2 obroże, eh... zobaczymy co da się zrobić :diabloti: Idź na całość! 2 wte czy wewte :diabloti::evil_lol: Quote
Chefrenek Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 japanisze napisał(a):Wszędzie mnie znajdą ;) Nie chwaliłam, ale tutaj się pochwalę, bo tam mnie nikt nie rozumie:placz: ;) Pomarańcz fajny, ale ten cytrynowy żółty - mniam! Dla Bibsien może ten baby blue (najjaśniejszy niebieski)? Idź na całość! 2 wte czy wewte :diabloti::evil_lol: No tak, tamten ;) wątek został obsmarkany. Jak dostaniesz odp. od Hamiltona to daj znać bo też chcę taką. Quote
BestBibi Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 haha a jak - znajdą znajdą :) niestety Chefrenek ma rację i tam nie warto nawet się produkować .... hmm żołć powiadacie, fajna opcja, albo limonka! Bibsien nie za bałdzo w błękitach jak dla mnie więc ciągnie nas do fioletu chyba :P Quote
ania > Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 to i my się pokażemy, Luks w red dingo circadelic brown Quote
japanisze Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Luks pięknota! I faktycznie obróżka idealnie dopasowana do koloru oczu:loveu: Ja się trochę czaję na szelki red dingo, ale rozmiarówka mi niezbyt pasuje - M mają szerokość taśmy 18 mm (za mało), a L (25 mm) są za duże. Poczekam aż glut urośnie :evil_lol: Quote
ania > Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 dzięki, szukałam czegoś w błękicie i był problem, wszystko niebieskie lub cienkie i z cyrkoniami :cool3: a hot pink hamiltona zabójczy :diabloti: mi się marzy porządna obróżka w dzikim pomarańczu (a taka na białym psie-cudo! :cool3:) Quote
Amber Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 ania >;17292172 napisał(a):to i my się pokażemy, Luks w red dingo circadelic brown https://lh6.googleusercontent.com/-8brrpZh5N04/TidIemUsZJI/AAAAAAAAEt0/965E4E_HGok/DSCNO%252520082.jpg http://img855.imageshack.us/img855/5903/dscno.jpg Ach, mój ulubiony wzór z RD, którego nie mam i mieć nie będę bo jest za cienki dla mojego cielaka ;). Lusk wygląda w nim powalająco, extra pasuje do oczu! Quote
Recommended Posts