Yuveza Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 co to za uroczy lokowany baranek:D pasuje mu ten komplet:) Quote
Pinesk@ Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 To jest mudi czy tylko takie mylne wrażenie? :D Śliczny komplet, śliczna sunia :) Quote
barberry Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Lilo dostała dzisiaj swoją drugą dziewczyńską obrożę kupioną na wystawie w Warszawie :D Quote
psyja Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 haha barberry mam taką samą dziewczyńską obroże dla mojego chłopca :D tyle że na klamre no i chyba rozmiar większy Quote
Riannei&Garshii Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Mudi. Import z węgier - Kiralytanyai Garshii "Pierniczek" ;) Quote
barberry Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 [quote name='psyja']haha barberry mam taką samą dziewczyńską obroże dla mojego chłopca :D tyle że na klamre no i chyba rozmiar większy Świetny jest ten kolor :D Nie widziałam wcześniej tak [SIZE="1"]przepraszam za wyrażenie oczojebnej obroży :evil_lol: No ale nazwa "Hot pink" zobowiązuje. Co do rozmiaru to moja jest 1,6cm i długość 30-45cm - musiałam trochę skrócić ale czego się nie robi dla takiego koloru ;) Quote
psyja Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 ja też go uwielbiam, to jedna z moich ulubionych obróżek :) w takim razie mamy chyba ten sam rozmiar, myślałam że na jorka potrzebny jest sporo mniejszy :eviltong: Quote
anorektyczna.nerka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Obroża super. Po prostu, chcę, pragnę pożądam... a potem mi się przypomina, że Benalski w różu,t o nie jest przyjemny widok... Quote
toyota Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Nie sądziłam, że tak wspaniale wygląda niebieski na czarnym futrzaku :loveu:. Ten róż jest boski ! Czy okucia są czarne w tym Hamiltonie ? Quote
barberry Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 psyja napisał(a):ja też go uwielbiam, to jedna z moich ulubionych obróżek :) w takim razie mamy chyba ten sam rozmiar, myślałam że na jorka potrzebny jest sporo mniejszy :eviltong: 1.6cm jest szerokością idealną a obwód około 22-23cm i dlatego skracałam. Ale mam już wprawę ;) HelloKally napisał(a):Obroża super. Po prostu, chcę, pragnę pożądam... a potem mi się przypomina, że Benalski w różu,t o nie jest przyjemny widok... Rude w różowym faktycznie może nie wyglądać za fajnie. Ale za to do rudego jak do niczego innego pasuje zielony :loveu: Hamilton ma kilka odcieni zieleni ;) toyota napisał(a): Ten róż jest boski ! Czy okucia są czarne w tym Hamiltonie ? Tak, kółeczko jest czarne. Quote
anorektyczna.nerka Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Wiem,że są, ale w wersji 2.5 cm, za cienko ;p Quote
Chefrenek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='barberry']Lilo dostała dzisiaj swoją drugą dziewczyńską obrożę kupioną na wystawie w Warszawie :D Można to dostać gdzieś na necie? Quote
paniMysza Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 oj tez uwielbiam taki różowy kolor na pieskach:) ślicznie lilo wyglada:) Quote
Coffee&Nera Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 A my kupiłysmy wczoraj za 4zł bandanke w supermarkecie ;) Niemogłam się powstrzymac - jedyna taka była fioletowa ;) Quote
psyja Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='Chefrenek']Można to dostać gdzieś na necie? http://sklep.canifel.pl/ tutaj jest ogromny wybór, poza tym Hamilton pojawia się na większości wystaw Quote
Milena9 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Niewiem czy w dobrym temacie piszę ale do jakiego schroniska można wyslac obroze i smycze? Quote
gops Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Milena9 napisał(a):Niewiem czy w dobrym temacie piszę ale do jakiego schroniska można wyslac obroze i smycze? myślę że do każdego , ja co jakiś czas zanoszę do naszego Elbląskiego schroniska trochę rzeczy . Quote
dog193 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Ja bym wysłała do Tomaszowa Mazowieckiego, im wszystkiego teraz brakuje... Quote
paniMysza Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Milena9 napisał(a):Niewiem czy w dobrym temacie piszę ale do jakiego schroniska można wyslac obroze i smycze? we wrocławskim też potrzebne. Quote
Kajusza Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 chyba w wieli schronach braki są ... u nas ostatnio nie znalazłam żadnej normalnej dużej obroży :-( psy wyprowadzałam w kolczatce :-( i na łańcuchowej smyczy :-( Quote
blaira Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 I u nas wczoraj zakupy byly w Warszawie. Hamiltona też rozwazalismy tylko oczojebxxxx pomarańcz. A staneło OCC Na czarnym napakowaqnym staffiku fajnie wygląda :cool3: Quote
w deszczu rosnę Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Hej, doradźcie proszę, czy dla rudasa pasuje niebieski? Spodobał mi się ten rogz: http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB-02-Q-Sport-Blue/1028 wiem, że najlepiej byłoby mu w zielonym, ale jeszcze nic mnie nie ujęło za serce. Póki co czekamy na zamówione czerwone jelonki z activdoga :) Quote
Amber Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Szelki od Marty i Aresa + smycz 4 metrowa przepinana w akcji :) Smycz jak widać na ostatnim zdjęciu została przez moją nieuwagę przegryziona :p ale mam maszynę to sobie zszyję ;) Quote
Recommended Posts