Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marchewkowy']hahahaha :D Eeeee chyba wezmę dwie linki, 2 smcze, szele i ze 4 obroże:D powinno wystarczyć na 2 tygodnie ;)[/QUOTE]
Nie jestem pewna czy to wystarczy na całe dwa tygodnie ... :lol!:

Posted

[quote name='Marchewkowy']hahahaha :D Eeeee chyba wezmę dwie linki, 2 smcze, szele i ze 4 obroże:D powinno wystarczyć na 2 tygodnie ;)
matko po co az tak dużo:evil_lol:
ja na wieś tylko biorę szelki- do auta, jedną obrożę i linkę i tyle:evil_lol:

Posted

[quote name='Tepes'] matko po co az tak dużo:evil_lol:
ja na wieś tylko biorę szelki- do auta, jedną obrożę i linkę i tyle:evil_lol:
ale na 2 tygodnie? :P

Ares u mnie codziennie w innej obrozy chodzi :D

Posted

Wy tyle macie, a my tylko jednego dobrego kompleciku pragniemy. Ech! :D

Myślicie że pomarańcz dla brązowej suni?
Dalej w poszukiwaniach rogz fioletu(smycz M lub L) dla Garshii. Jakby ktoś znalazł ogłoszenie to pisać.
Póki co, czarne zasuwa w zwykłych czarnych szeleczkach i przepinanej czarnej smyczy.

Posted

[quote name='Luzia']Jak na wieś, to najlepiej łańcuch i kolczatkę :evil_lol:[/QUOTE]
A po co łańcuch dźwigać, nie lepiej od razu od krowy wziąć od razu z takim palem do wbijania? do budy idealny :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']A po co łańcuch dźwigać, nie lepiej od razu od krowy wziąć od razu z takim palem do wbijania? do budy idealny :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE]

No rzeczywiście, nie pomyślałam a to ma zdecydowanie większy sens. Tym bardziej, że ten od krowy to wytrzymały i w ogóle :lol:

Posted

[quote name='Luzia']No rzeczywiście, nie pomyślałam a to ma zdecydowanie większy sens. Tym bardziej, że ten od krowy to wytrzymały i w ogóle :lol:[/QUOTE]
No mówiłam, że dla takiego psa jak Prince będzie super pasował :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']E tam, po co kolczatka przecież krowi łańcuch można wokół szyi okręcić;).
właśnie to miałam napisać:diabloti:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']E tam, po co kolczatka przecież krowi łańcuch można wokół szyi okręcić;).

A no w sumie też fakt, nie pomyślałam :hmmmm:

[quote name='Angi']a po co mu łańcuch? Może samopas latać :D

Bo jeszcze kurę zeźre i co wtedy?

[quote name='HelloKally']E tam. Odtegujcie się od bloca na krowy, ja na takim zaczepiam linkę za każdym razem jak idziemy nad rzekę, pod namioty i jest lepsza niż taki normalny palik :d

Noo one są fajne jak byłam mała i wyprowadzałam krowy to żeby go wbić musiałam po nim skakać i skakać i skakać... :evil_lol:

A żeby nie było OFFa aż tak perfidnego :P
Może ktoś szuka sledów? :razz: Ewentualnie kupił za duże i się chce zamienić :diabloti:

Posted

[quote name='HelloKally']Ja do tej pory tak robię :D Tak samo jak wbijam łopatę w ziemię :D[/QUOTE]

No mi się od tamtej pory troszkę przybyło więc już nie muszę skakać :evilbat:

Posted

wrrr a moje activy tydzień już prawie idą..;//
wgl sprzedałam częśc rogzów i jestem 7 dyszek do przodu, co kupić dla suczy niebieskiego? ; DD ew. może jeszcze coś zielonego..? ; >>

Posted

[quote name='MakeBelieve']wrrr a moje activy tydzień już prawie idą..;//
wgl sprzedałam częśc rogzów i jestem 7 dyszek do przodu, co kupić dla suczy niebieskiego? ; DD ew. może jeszcze coś zielonego..? ; >>[/QUOTE]

a obroże ode mnie doszły?

Posted

[quote name='vege*']No mówiłam, że dla takiego psa jak Prince będzie super pasował :evil_lol:[/QUOTE]

Hahahahah on jest malutkiiii :P

Co do polowania na kury itp itd :D
Nasz dom jest jedyny na tym odludziu tylko my i las i rzeka i jeziorko do sklepu 6km do inncyh ludzi 4 km :D
Więc przynajmniej unikne w tym roku komentarzy na temat ile to zeżre po co takie bydle trzymać i jak to tak żeby psa autem wozić :D

Posted

[quote name='Luzia']A no w sumie też fakt, nie pomyślałam :hmmmm:

Bo jeszcze kurę zeźre i co wtedy?

Noo one są fajne jak byłam mała i wyprowadzałam krowy to żeby go wbić musiałam po nim skakać i skakać i skakać... :evil_lol:

A żeby nie było OFFa aż tak perfidnego :P
Może ktoś szuka sledów? :razz: Ewentualnie kupił za duże i się chce zamienić :diabloti:

nie zeżre , on nie jada drobiu :evil_lol: