Migori Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Marchewkowy']hahahaha :D Eeeee chyba wezmę dwie linki, 2 smcze, szele i ze 4 obroże:D powinno wystarczyć na 2 tygodnie ;)[/QUOTE] Nie jestem pewna czy to wystarczy na całe dwa tygodnie ... :lol!: Quote
Marchewkowy Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 kurczę teraz się zaczynam martwić :D chyba macie rację :D przemyślę to :P Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Marchewkowy']hahahaha :D Eeeee chyba wezmę dwie linki, 2 smcze, szele i ze 4 obroże:D powinno wystarczyć na 2 tygodnie ;) matko po co az tak dużo:evil_lol: ja na wieś tylko biorę szelki- do auta, jedną obrożę i linkę i tyle:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Tepes'] matko po co az tak dużo:evil_lol: ja na wieś tylko biorę szelki- do auta, jedną obrożę i linkę i tyle:evil_lol: ale na 2 tygodnie? :P Ares u mnie codziennie w innej obrozy chodzi :D Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 czasem nawet na miesiąc;) jak jesteśmy w domu to co chwilę idzie w czymś innym ale na wsi jakoś po co dużo dźwigać;) Quote
Riannei&Garshii Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Wy tyle macie, a my tylko jednego dobrego kompleciku pragniemy. Ech! :D Myślicie że pomarańcz dla brązowej suni? Dalej w poszukiwaniach rogz fioletu(smycz M lub L) dla Garshii. Jakby ktoś znalazł ogłoszenie to pisać. Póki co, czarne zasuwa w zwykłych czarnych szeleczkach i przepinanej czarnej smyczy. Quote
Unbelievable Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 szczurzy ma zawsze jedną obrożę na sobie i drugą na wszelki wypadek, smycze tak samo ;) i jedne szelki Quote
vege* Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Luzia']Jak na wieś, to najlepiej łańcuch i kolczatkę :evil_lol:[/QUOTE] A po co łańcuch dźwigać, nie lepiej od razu od krowy wziąć od razu z takim palem do wbijania? do budy idealny :evil_lol: :diabloti: Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='vege*']A po co łańcuch dźwigać, nie lepiej od razu od krowy wziąć od razu z takim palem do wbijania? do budy idealny :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] No rzeczywiście, nie pomyślałam a to ma zdecydowanie większy sens. Tym bardziej, że ten od krowy to wytrzymały i w ogóle :lol: Quote
vege* Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Luzia']No rzeczywiście, nie pomyślałam a to ma zdecydowanie większy sens. Tym bardziej, że ten od krowy to wytrzymały i w ogóle :lol:[/QUOTE] No mówiłam, że dla takiego psa jak Prince będzie super pasował :evil_lol: Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 To teraz tylko kolczatkę zapakować i z głowy :razz: Quote
Kasi i Lena Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 E tam, po co kolczatka przecież krowi łańcuch można wokół szyi okręcić;). Quote
Tepes Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Kasi i Lena']E tam, po co kolczatka przecież krowi łańcuch można wokół szyi okręcić;). właśnie to miałam napisać:diabloti: Quote
anorektyczna.nerka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 E tam. Odtegujcie się od bloca na krowy, ja na takim zaczepiam linkę za każdym razem jak idziemy nad rzekę, pod namioty i jest lepsza niż taki normalny palik :d Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Kasi i Lena']E tam, po co kolczatka przecież krowi łańcuch można wokół szyi okręcić;). A no w sumie też fakt, nie pomyślałam :hmmmm: [quote name='Angi']a po co mu łańcuch? Może samopas latać :D Bo jeszcze kurę zeźre i co wtedy? [quote name='HelloKally']E tam. Odtegujcie się od bloca na krowy, ja na takim zaczepiam linkę za każdym razem jak idziemy nad rzekę, pod namioty i jest lepsza niż taki normalny palik :d Noo one są fajne jak byłam mała i wyprowadzałam krowy to żeby go wbić musiałam po nim skakać i skakać i skakać... :evil_lol: A żeby nie było OFFa aż tak perfidnego :P Może ktoś szuka sledów? :razz: Ewentualnie kupił za duże i się chce zamienić :diabloti: Quote
anorektyczna.nerka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Noo one są fajne jak byłam mała i wyprowadzałam krowy to żeby go wbić musiałam po nim skakać i skakać i skakać... :evil_lol: Ja do tej pory tak robię :D Tak samo jak wbijam łopatę w ziemię :D Quote
Luzia Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='HelloKally']Ja do tej pory tak robię :D Tak samo jak wbijam łopatę w ziemię :D[/QUOTE] No mi się od tamtej pory troszkę przybyło więc już nie muszę skakać :evilbat: Quote
MakeBelieve Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 wrrr a moje activy tydzień już prawie idą..;// wgl sprzedałam częśc rogzów i jestem 7 dyszek do przodu, co kupić dla suczy niebieskiego? ; DD ew. może jeszcze coś zielonego..? ; >> Quote
Unbelievable Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='MakeBelieve']wrrr a moje activy tydzień już prawie idą..;// wgl sprzedałam częśc rogzów i jestem 7 dyszek do przodu, co kupić dla suczy niebieskiego? ; DD ew. może jeszcze coś zielonego..? ; >>[/QUOTE] a obroże ode mnie doszły? Quote
MakeBelieve Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 taak, o dojdzie do mnei kasa te rogzy co sprzedaje, to od razu Tobie wysle ;) Quote
Unbelievable Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='MakeBelieve']taak, o dojdzie do mnei kasa te rogzy co sprzedaje, to od razu Tobie wysle ;)[/QUOTE] super, już myślałam że jeszcze nie doszło i bym się trochę wkurzyła :evil_lol: Quote
Marchewkowy Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='vege*']No mówiłam, że dla takiego psa jak Prince będzie super pasował :evil_lol:[/QUOTE] Hahahahah on jest malutkiiii :P Co do polowania na kury itp itd :D Nasz dom jest jedyny na tym odludziu tylko my i las i rzeka i jeziorko do sklepu 6km do inncyh ludzi 4 km :D Więc przynajmniej unikne w tym roku komentarzy na temat ile to zeżre po co takie bydle trzymać i jak to tak żeby psa autem wozić :D Quote
angineuuka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Luzia']A no w sumie też fakt, nie pomyślałam :hmmmm: Bo jeszcze kurę zeźre i co wtedy? Noo one są fajne jak byłam mała i wyprowadzałam krowy to żeby go wbić musiałam po nim skakać i skakać i skakać... :evil_lol: A żeby nie było OFFa aż tak perfidnego :P Może ktoś szuka sledów? :razz: Ewentualnie kupił za duże i się chce zamienić :diabloti: nie zeżre , on nie jada drobiu :evil_lol: Quote
Recommended Posts