Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barberry']dokładnie, dlatego trudno mu szukać czerwonych aportów czy piłek w trawie ;)[/QUOTE]

Kurcze, to dlaczego mój najbardziej lubi właśnie odcienie czerwonego, różowego i pomarańczowego? Ulubione piłeczki to te w kolorze ciemnego różu.

Posted

powróciłam , nie będę cytować bo by to zajęło z 5 postów ;)
Diano obroża była założona 2 razy na krótki spacer , wysłałam ją czystą , tzn nie prałam jej lecz nie była brudna co zresztą widać na zdjęciu które wstawiłam sprzedając ją .
jeśli nie odpowiada Ci wykończenie obroży to nie miej pretensji do mnie, i nie życzę sobie obrażania mnie tym bardziej wtedy gdy nie mogę się sama bronić i odpisać .
według mnie obroża była w stanie idealnym i ja nie mam żadnych zarzutów do Marty bo szycie według mnie było normalne.
oczywiście ja nic nie przerabiałam, nie ucinałam ani nie przypalałam .
zawsze piszę o stanie obroży i ewentualnych zmianach w niej .

nie polecam nikomu interesów z Dianą S.

Agnes, Migori, Marchewkowa dziekuję za "obronę" .

Posted

Mam problem. Szukam dobrej, mocnej smyczy dla szczeniaka rasy Berneński Pies Pasterski. Ma 7 miesięcy, waży już 40 kg! Koleżanka ma problem, bo jest bardzo silny i mocno ciągnie. Ostatnią smycz, skórzaną zerwał w ciągu tygodnia. Więc musi to być naprawdę smycz wysokiej jakości. Ktoś ma dużego, silnego psa i mógłby mi pomóc?

Posted

[quote name='Asiaa1']Mam problem. Szukam dobrej, mocnej smyczy dla szczeniaka rasy Berneński Pies Pasterski. Ma 7 miesięcy, waży już 40 kg! Koleżanka ma problem, bo jest bardzo silny i mocno ciągnie. Ostatnią smycz, skórzaną zerwał w ciągu tygodnia. Więc musi to być naprawdę smycz wysokiej jakości. Ktoś ma dużego, silnego psa i mógłby mi pomóc?[/QUOTE]
Uderzyłabym do firmy PitMan, zdecydowanie.

Posted

[quote name='Asiaa1']Mam problem. Szukam dobrej, mocnej smyczy dla szczeniaka rasy Berneński Pies Pasterski. Ma 7 miesięcy, waży już 40 kg! Koleżanka ma problem, bo jest bardzo silny i mocno ciągnie. Ostatnią smycz, skórzaną zerwał w ciągu tygodnia. Więc musi to być naprawdę smycz wysokiej jakości. Ktoś ma dużego, silnego psa i mógłby mi pomóc?[/QUOTE]
Też polecam Activedoga. Smycz Amiplay również powinna się sprawdzić. Znajoma ma dla ogara, smycz sporo wytrzymuje a ma się świetnie.

Posted

Ja bym tu jeszcze wymieniła i poleciła firmę Red dingo;) Oprócz tego, że karabinek jest masywny, to jest możliwość jego wymiany, a sama smycz posiada wygodną, piankową rączkę.

Posted

No jakoś tak wyszło, że niewiele wzorków mi się podoba - może dlatego, że lupiny najbardziej podobaja mi się na gładkich kolorystycznie psach, a ja mam on-ka podpalanego, więc on jest już trochę bardziej kolorowy :)

Posted

[quote name='Migori']Uderzyłabym do firmy PitMan, zdecydowanie.[/QUOTE]
Ja również uważam, że Pitman to najlepsze rozwiązanie. Może też być El perro :)