Marchewkowy Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='barberry']Proszę, proszę, proszę, proszę, niech ktoś wstawi zdjęcie odblaskowego rogza turkusowego na psie! :) Próbuję namówić mamę na tę obrożę bo ostatnio Opener zeżarł moje oszczędności a mama nie zdecyduje się póki nie zobaczy na jakimś zwierzu :eviltong: Proszę bardzo ;) Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 barberry napisał(a):Kupujemy :D :eviltong: ciekawe kiedy ja doczekam się rogza lub tych 'moich wybranych' tasiemek czyli w sumie to około 4 obroże.. a no i do każdej smycz.. w niektórych kompletach mogłyby być szelki :eviltong: poczekamy zobaczymy.. Quote
barberry Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ja nie zamawiałam teraz kompletu bo i tak chodzimy głównie na Flexi ;) Nie mogę się już doczekać! :D Quote
vege* Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 ja też nie zamawiam nigdy kompletów (mam jeden od Taks w czerwoną kratkę), bo mam jedną super wygodną (wg mnie) smycz czarną, przepinaną od Taks z taśmy rurowej, a nie płaskiej i wg mnie jest super, tylko na początku była dość ciężka przez dwa duże karabińczyki ale się przyzwyczaiłam :-) Quote
Migori Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Squ napisał(a):Faust opróżnij skrzynkę ;) Dokładnie, Faust opróżnij skrzynkę. Quote
Pietruszka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Która tasiemka, waszym zdaniem, będzie lepsza do żółtej taśmy, a która do zielonej? http://www.farbenmix.de/shop/Webbaender/Eulenreigen-Webband::10236.html http://www.farbenmix.de/shop/Webbaender/Waldwiese-Webband::9294.html albo może macie jakieś inne propozycje koloru taśmy podkładowej:cool3: Quote
Kasi i Lena Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Jak dla mnie sówki z zielonym a ta druga z żółtym. Quote
Voute Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Jak dla mnie sówki z zielonym a ta druga z żółtym. Też tak sądzę ;) Quote
murakami Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 vege* napisał(a):ja też nie zamawiam nigdy kompletów (mam jeden od Taks w czerwoną kratkę), bo mam jedną super wygodną (wg mnie) smycz czarną, przepinaną od Taks z taśmy rurowej, a nie płaskiej i wg mnie jest super, tylko na początku była dość ciężka przez dwa duże karabińczyki ale się przyzwyczaiłam :-) też mam taką i też ją lubię Quote
merrickmayfair Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 vege* napisał(a):ja też nie zamawiam nigdy kompletów (mam jeden od Taks w czerwoną kratkę), bo mam jedną super wygodną (wg mnie) smycz czarną, przepinaną od Taks z taśmy rurowej, a nie płaskiej i wg mnie jest super, tylko na początku była dość ciężka przez dwa duże karabińczyki ale się przyzwyczaiłam :-) Ja właśnie taką u Taks zamówiłam, czekam aż dotrze :D Quote
Marchewkowy Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Kinga wg mnie sówki na żółtym a brąz na zielonym ;) Quote
Qeeriefire Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Oto nasz nowy nabytek z Julis K-9 http://juliusk9-sport.pl/images/produkty/IDC_pasowe/pasowe_opis.jpg Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Świetny!!!! też poluję na szelki z plakietkami które można chyba sobie dokupić ile kosztował? Quote
Qeeriefire Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 [quote name='westie_justa']Świetny!!!! też poluję na szelki z plakietkami które można chyba sobie dokupić ile kosztował? Sama szelki ok. 30 złotych, a logo gratis. Można też loga kupić za 11,96 zł z różnymi napisami :D http://juliusk9-sport.pl/logo-male-p-78.html Quote
Yuveza Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 aha, no szelki takie tanie bardzo nie są ale fajne:D a loga bo to na rzep? to na allegro są takie;) Quote
Qeeriefire Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 westie_justa napisał(a):aha, no szelki takie tanie bardzo nie są ale fajne:D a loga bo to na rzep? to na allegro są takie;) Tak na rzepy.O nie wiedziałam ;) Quote
evel Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Czy możecie mi opisać plusy i minusy guardów i szelek norweskich? Bo się intensywnie zastanawiam nad jakimiś szelami, skoro szorek się pozbyłam ;) Quote
Yuveza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 o też bym się przyłączyła co do guardów bo dotychczas tylko na szorkach chodziłyśmy, a guardy prawdopodobnie zamówię;) Quote
vege* Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Guardy się przekręcają, a norweskie wgl się nie przekręcają ;-) Norweskie chyba wygodniejsze dla psa, albo może i najwygodniejsze :-) więcej niech napisze ktoś, kto używa norweskich na co dzień, bo ja zazwyczaj tylko guardów używam :-) ogólnie lubię guardy tylko czasem te przekręcanie się mnie denerwuje :/ Quote
Yuveza Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 yhym.. a lepsze szorki czy guardy? bo mam zamiar zamówić no i nie wiem czy tradycyjnie znów szorki czy teraz guardy.. Quote
Recommended Posts