Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barberry']Proszę, proszę, proszę, proszę, niech ktoś wstawi zdjęcie odblaskowego rogza turkusowego na psie! :)
Próbuję namówić mamę na tę obrożę bo ostatnio Opener zeżarł moje oszczędności a mama nie zdecyduje się póki nie zobaczy na jakimś zwierzu :eviltong:

Proszę bardzo ;)

Posted

barberry napisał(a):
Kupujemy :D

:eviltong: ciekawe kiedy ja doczekam się rogza lub tych 'moich wybranych' tasiemek czyli w sumie to około 4 obroże.. a no i do każdej smycz.. w niektórych kompletach mogłyby być szelki :eviltong:
poczekamy zobaczymy..

Posted

ja też nie zamawiam nigdy kompletów (mam jeden od Taks w czerwoną kratkę), bo mam jedną super wygodną (wg mnie) smycz czarną, przepinaną od Taks z taśmy rurowej, a nie płaskiej i wg mnie jest super, tylko na początku była dość ciężka przez dwa duże karabińczyki ale się przyzwyczaiłam :-)

Posted

vege* napisał(a):
ja też nie zamawiam nigdy kompletów (mam jeden od Taks w czerwoną kratkę), bo mam jedną super wygodną (wg mnie) smycz czarną, przepinaną od Taks z taśmy rurowej, a nie płaskiej i wg mnie jest super, tylko na początku była dość ciężka przez dwa duże karabińczyki ale się przyzwyczaiłam :-)

też mam taką i też ją lubię

Posted

vege* napisał(a):

Ja właśnie taką u Taks zamówiłam, czekam aż dotrze :D

Posted

westie_justa napisał(a):
aha, no szelki takie tanie bardzo nie są ale fajne:D a loga bo to na rzep? to na allegro są takie;)

Tak na rzepy.O nie wiedziałam ;)

Posted

Czy możecie mi opisać plusy i minusy guardów i szelek norweskich? Bo się intensywnie zastanawiam nad jakimiś szelami, skoro szorek się pozbyłam ;)

Posted

Guardy się przekręcają, a norweskie wgl się nie przekręcają ;-)
Norweskie chyba wygodniejsze dla psa, albo może i najwygodniejsze :-)

więcej niech napisze ktoś, kto używa norweskich na co dzień, bo ja zazwyczaj tylko guardów używam :-) ogólnie lubię guardy tylko czasem te przekręcanie się mnie denerwuje :/