Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasia_1982 napisał(a):
jak wszyscy robią porządki to i ja coś dorzuce i to co na zdjęciu poszukuje nowych właścicieli ;)

Pytam w imieniu kumpelki. Ta obroża rogza to L czy Xl ?

Posted

[quote name='Marta_Ares']pasują jej:loveu: tylko przód dałabym większy;)

kantarek tez od Dogstyle :evil_lol:

ładny irokez:diabloti:
tak kantarek też dogstyle :lol:
dzięki

[quote name='Kasi i Lena']Gops ile Misia ma w kłębię? Wydawało mi się że ona jest duża a na tym zdjęciu wygląda na nie większą od mojej Fifki
http://img850.imageshack.us/img850/5256/dsc01159d.jpg
Szelki fajne, jaka szerokość taśmy?
Miś ma w kłębie 46-7cm wagowo teraz 16kg .
szerokość taśmy to 2,5 cm

Posted

Regulamin Forum

5. POSTY

a) Zabrania się pisania postów o treści:

(...)

- stanowiących reklamę, ofertę matrymonialną, oraz [SIZE="4"]ofertę kupna–sprzedaży – nie dotyczy ofert znajdujących się w dziale Bazarek

Mu w Lupine ;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
zastanawiam się nad sprzedażą Turq chrome

Ummmm ładny:diabloti:
a przy okazji zapytam.. bo wiem że robiłaś ze smyczy obrożę a byłaby możliwość zrobienia takich szelek? bo w takim wzorku nigdzie chyba nie znajdę i mam obrożę ze smyczą a szeleczki by wszystko dopełniły:evil_Lol:

Posted

barberry napisał(a):
Świetnie wygląda! Nigdy jakoś szczególnie nie podobał mi się ten wzorek ale tu wygląda wspaniale! :crazyeye: :D

Dziękuje ;)

westie_justa napisał(a):
Ummmm ładny:diabloti:
a przy okazji zapytam.. bo wiem że robiłaś ze smyczy obrożę a byłaby możliwość zrobienia takich szelek? bo w takim wzorku nigdzie chyba nie znajdę i mam obrożę ze smyczą a szeleczki by wszystko dopełniły:evil_Lol:

Takie pytania zadawaj na PW...

Posted

[quote name='BBeta']Regulamin Forum

5. POSTY

a) Zabrania się pisania postów o treści:

(...)

- stanowiących reklamę, ofertę matrymonialną, oraz ofertę kupna–sprzedaży – nie dotyczy ofert znajdujących się w dziale Bazarek

Słuszna uwaga ;)
Bo handel tu nam kwitnie na całego. :roll:

Posted

[quote name='westie_justa']bo w takim wzorku nigdzie chyba nie znajdę i mam obrożę ze smyczą a szeleczki by wszystko dopełniły:evil_Lol:

Chodzi Ci o Turq chrome? Nie wiem jakiego rozmiaru potrzebujesz ale w pełnej misce są np. 2cm (http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-szelki-SJ-03-BK-Turq-Chrome/4153)
[SIZE="1"]nooo... akurat w tej chwili nie ma ale ponieważ są wszystkie inne "nowe" wzory to i ten pewnie dadzą radę sprowadzić ;)

Posted

[quote name='BBeta']Takie pytania zadawaj na PW...
Yhym:D ok zapamiętm:)
[quote name='barberry']Chodzi Ci o Turq chrome? Nie wiem jakiego rozmiaru potrzebujesz ale w pełnej misce są np. 2cm (http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-szelki-SJ-03-BK-Turq-Chrome/4153)
[SIZE="1"]nooo... akurat w tej chwili nie ma ale ponieważ są wszystkie inne "nowe" wzory to i ten pewnie dadzą radę sprowadzić ;)
nie nie, podoba mi się ten wzór ale chodziło mi o inny (Hiltona) bo szelek takiego wzorku chyba nie ma i ja mam tylko obroż+smycz
Ale na szelki rogza to ja sobie pozwolić nie mogę, 100zł za szelki a ja normalnie kupuje takie za 17zł;) ewentualnie kupię kiedyś obroże;)

Posted

Proszę, proszę, proszę, proszę, niech ktoś wstawi zdjęcie odblaskowego rogza turkusowego na psie! :)
Próbuję namówić mamę na tę obrożę bo ostatnio Opener zeżarł moje oszczędności a mama nie zdecyduje się póki nie zobaczy na jakimś zwierzu :eviltong:

Posted

gops napisał(a):
a ja mam ochotę na jakąś skórzaną obrożę .. :lol:
dawno nikt nic skórzanego nie pokazywał :razz:

Zdjęcie czerwonej skórzanej Wozy może być?;) Jak tak, to zrobie:lol:

Posted

murakami napisał(a):
Zdjęcie czerwonej skórzanej Wozy może być?;) Jak tak, to zrobie:lol:

pewnie, pokaż tą woze :)
chcoiaż ja planuję coś ćwiekowanego :lol:

Posted

[quote name='barberry']Proszę, proszę, proszę, proszę, niech ktoś wstawi zdjęcie odblaskowego rogza turkusowego na psie! :)
Próbuję namówić mamę na tę obrożę bo ostatnio Opener zeżarł moje oszczędności a mama nie zdecyduje się póki nie zobaczy na jakimś zwierzu :eviltong:

Hehe był tutaj wcześniej.... mi tez sie bardzo podoba.. w końcu to mój ukochany turkus.. ale on taki bardziej błękitny.. znaczy turkusowy.. ale bardziej taki

Posted

[quote name='barberry']Proszę, proszę, proszę, proszę, niech ktoś wstawi zdjęcie odblaskowego rogza turkusowego na psie! :)

Posted

mam tylko takie, lepsze moge wstawic jak psica wroci ze spaceru ;)