Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo ładnie Dufflowi we wszystkim :) Tylko, kiedy on to założy, jak wiecznie lata w Dublin Dogu z uwagi na zamiłowanie do niespodziewanych kąpieli? ;)

Posted

Jaka masowa wyprz u wszystkich:evil_lol:

Nasze kolorowe nowości;)- jak na razie tylko "domowe" foty
- jelonki

i RastaDog:lol:

Mamy także gumowego rogza Aqua Patch, kiedyś go obfocę:lol:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Tak jelonki super. Nawet nie sądziłam że ta taśma jest taka ładna, na Kleo ślicznie wygląda:loveu:

:):)
Tasiemki z Farbenmix'a są rewelacyjne ;) Jest tak szeroki wybór wzorów i kolorów, że można skombinować piękne obróżki, dodając pasującą taśmę podkładową, ekoskókę lub polarek :)

Posted

Amber napisał(a):
Bardzo ładnie Dufflowi we wszystkim :) Tylko, kiedy on to założy, jak wiecznie lata w Dublin Dogu z uwagi na zamiłowanie do niespodziewanych kąpieli? ;)

Dzięki :)
Dublin Doga raczej nie zakładam na codzienne spacery, tylko na wycieczki ;)
A szelki nam potrzebne do roweru głównie-dziś już wypróbowałam, są naprawdę świetne, w ogóle się nie przekręcają, do biegania super :)

Metheora napisał(a):
super w tej obroży, pięknie wygląda :]

Dziękujemy :loveu:

Przypominam o podpisie :cool3:
Mam także na sprzedaż szelki Manmata jakby ktoś był zainteresowany, guardy. Miały być do biegania przy rowerze, ale nie da rady, za bardzo się przekręcają...

Posted

Agnes napisał(a):
Ewa szeleczki sa sliczne! Bardzo fajnie polaczone kolorki, cudnie

Dzięki, ja jestem w nich zakochana :loveu:
Jutro wstawię jakieś zdjęcia z dworu, bo na zewnątrz jeszcze lepiej się prezentują, no i model będzie trochę mniej obrażony :cool3:

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Tak jelonki super. Nawet nie sądziłam że ta taśma jest taka ładna, na Kleo ślicznie wygląda:loveu:

Ja tak samo kiedyś się skuszę;)

Posted

gops napisał(a):
a ja mam ochotę na jakąś skórzaną obrożę .. :lol:
dawno nikt nic skórzanego nie pokazywał :razz:

ja mam zamiar pasek od zniszczonej torebki przerobić na obrożę, to będę miała czerwoną, skórzaną obrożę :D ale nie wiem kiedy mi się zechce ;)

Posted

Mi tez Duffel się bardzo podoba w norwegach. Nie sądziłabym że te kolory tak fajnie będą razem wyglądać, serio :)

Kleo jest zaje...:lol: Kontrast jaki uwielbiam na psie!

Posted

nasz nowy stary Lupine, zgubiłam go w trakcie przeprowadzki, w końcu cudem odnaleziony w jakimś pudle z drobiazgami ;);)

jak wszyscy robią porządki to i ja coś dorzuce i to co na zdjęciu poszukuje nowych właścicieli ;)