Marta_Ares Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ares w hunterze od Gops :) i na Mayce, Tztowi sie spodobało i chce mi smycz z kompletu zabrać i przerobić na obroże dla niej Quote
Marchewkowy Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Moja suka też się całą w łańcuszku plącze, łapy itp ;) Quote
Asia&Kleo Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Kurczę, a myślałam, że będzie za szeroko na Aresie w tym hunterze :) A jednak pasuje jak ulał ;) Quote
motyleqq Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 a do nas przyszła obróżka od Marchewkowy, jak ją zobaczyłam to pomyślałam 'dwie Etny się tu zmieszczą' :D ale już wyregulowana :) mój pychol nie był zbyt zainteresowany pozowaniem ;) Quote
anetta Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Gops, liski świetnie na niej wyglądają, i te Taksowe również:loveu: NQ, aaa matrioszki są urocze :lol: :loveu: Fajnie w nich wygląda! Aresisko wg. mnie nie zaspacjalnie wygląda w Hunterze, w sensie kolorystycznym, Mayce tak, niech TZ bierze dla dziewczyny:p Puchu:loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 A ja myślę nad czymś letnim dla Akiry ;) co poradzicie ;) aaa dzisiaj Nasze Juliusy przeszły wodowanie w słonej wodzie i odpukać nic im nie jest ;) Quote
Marchewkowy Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [quote name='motyleqq']a do nas przyszła obróżka od Marchewkowy, jak ją zobaczyłam to pomyślałam 'dwie Etny się tu zmieszczą' :D ale już wyregulowana :) mój pychol nie był zbyt zainteresowany pozowaniem ;) Hhahahaha no tak wysłałam wyregulowaną na Prince :D To się cieszę że doszło i pasuję :) Bardzo jej w niej ładnie ;) Quote
Tepes Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Night matrioszki cudne:loveu::loveu: Marta bardzo fajnie Aresowi choć bardziej Mayka mi się podoba ^^ Quote
Diora Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 A ja kupiłam na bazarku takie same obroże- dla mojej psicy i dla młodego :) Wzięłam zielone, mam nadzieję,że będą w fajnym, żywym odcieniu. Wybrałam 3cm. szer. dla dziewczyny i 2 cm. dla chłopaka. Quote
Ewa&Duffel Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Marta, mi Mayka się zdecydowanie bardziej podoba w tym Hunterze ;) Na niej się tak wyraźniej odznacza ;) Doszły rzeczy z Dogstyle :loveu: Wszystko świetne, bardzo staranne wykonanie :) Na psa nie zwracać uwagi, jest wielce obrażony, bo śmiałam go obudzić :diabloti: Szopy Gratisowa obroża ;) Quote
psyja Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ewa&Duffel śliczne szeleczki, suuuper połączenie kolorów :loveu: bardzo fajnie wyglądają na modelu Quote
Avaloth Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Szopy na Dufflu cienko wyglądają, szelki super :loveu: Mi też się bardziej Maya w hunterze podoba xd Quote
Diora Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Mam na wymianę, praktycznie nowe, 2 Rogzy XL - smycze 1.2 m. ;) -retro rex -z odblaskową nitką - pomarańczowa Quote
Krystak Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Mam pytanie, czy obrożę rogza wrzucać do pralki czy ręcznie prać? Bo cała w błocie po wizycie nad stawem. Quote
Diora Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Ja zawsze piorę w pralce na programie "pranie ręczne" :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 [quote name='psyja']Ewa&Duffel śliczne szeleczki, suuuper połączenie kolorów :loveu: bardzo fajnie wyglądają na modelu Dziękujemy :loveu: [quote name='Tepes']szopy i szelki jakby moje:diabloti: No trochę inne są :eviltong: I pies inny :lol: [quote name='Avaloth']Szopy na Dufflu cienko wyglądają, szelki super :loveu: Szopy to 2,5 cm, chciałam 3, ale w tej szerokości nie było pasującego koloru taśmy podkładowej ;) Szelki są boskie, już wypróbowane, świetnie leżą i są bardzo wygodne zarówno dla psa, jak i dla mnie :loveu: Quote
drzalka Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Smyczki wspólna Ferplast Ergocomfort 2 cm ( skrócona 60cm ) i dwie smycze dla Leny Dingo skórzane natłuszczane brązowa z mosiężnym karabińczykiem i nitami 8mm i i dla Omara czarna ze srebrnym karabińczykiem i nitami 12 mm ( skrócone 130 cm każda) Quote
Asia&Kleo Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 drzalka, bardzo fajne są Twoje smyczki z Dingo :) Może ktoś się skusi? - szelki Red Dingo, rozmiar L, żółte- stan bdb -obroża Lupine wzorek "splash", zacisk, szerokość 2,5cm- stan bdb ;) nieaktualne!! Quote
Kasi i Lena Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Asia& Luna, już się kurcze ucieszyłam że ktoś Lupina sprzedaje. Nawet w necie szukałam jaki to wzór, ciemniak ze mnie bo mam przecież takiego samego;) Czemu sprzedajesz? Kleo wygląda w nim rewelacyjnie:loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 a mi tam na Aresie hunter tez sie podoba:diabloti: taki męski bardziej:evil_lol: coś z nowości:cool3: smycz z rączką z eko skórki brąz eko + brązowa taśma treningowa z karabińczykiem szybkiego uwalniania: Quote
Asia&Kleo Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Kasi i Lena napisał(a):Asia& Luna, już się kurcze ucieszyłam że ktoś Lupina sprzedaje. Nawet w necie szukałam jaki to wzór, ciemniak ze mnie bo mam przecież takiego samego;) Czemu sprzedajesz? Kleo wygląda w nim rewelacyjnie:loveu: Kaski potrzebuję, muszę kupić lepsze frisbee :) Quote
Ewa&Duffel Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Podoba mi się ta taśma, taka kolorowa, w sam raz na lato :) http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC09835.jpg Te szelki bardzo fajne :) Taśma z przodu to odblask ? http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC09735.jpg Zapraszam do zmienionego podpisu :cool3: Quote
Recommended Posts