Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*Monia* napisał(a):
merrickmyfair Taks robi też na zamówienie (dochód na PwP jak i z bazarków), możesz do Niej napisać i jeśli nie będzie miała stosu zamówień na pewno uszyje to co byś chciała ;)

O, nie wiedziałam :) bardzo Ci dziekuje za odpowiedz, jak bede miala pieniadze to po weekendzie bede szalec :evil_lol: TŻ już teraz narzeka,że rozglądam się za nowymi rzeczami, wedlug niego psu wystarczy jedna obroża i jedna smycz i nowej nie trzeba dopoki stara sie nie rozpadnie :lol:
A mogłabym zapytać w jakiej cenie są taksowe obróżki i smycze? :)

Posted

merrickmayfair napisał(a):
O, nie wiedziałam :) bardzo Ci dziekuje za odpowiedz, jak bede miala pieniadze to po weekendzie bede szalec :evil_lol: TŻ już teraz narzeka,że rozglądam się za nowymi rzeczami, wedlug niego psu wystarczy jedna obroża i jedna smycz i nowej nie trzeba dopoki stara sie nie rozpadnie :lol:

Dochód na szczytny cel idzie, więc trzeba reklamować :lol:.
Ja już nie liczę ile tego wszystkiego mam, ale powolutku zaczynam się pozbywać bo się nie mieści w skrzyni :evil_lol:. Rodzinka już nie komentuje a TZ zawsze z ciekawością ogląda cóż nowego wymyśliłam ;)

Posted

szelki pasują, najważniejsze aby nie leżały z przodu na szyi a na klatce, no i nie mogą wbijać się pod łokcie, u was szelki są daleko od tego miejsca ;)

Posted

Doszła do nas paczuszka ze świata karm.
Smycz jest boska. Uwielbiam ten kolor. Karabinek ma trochę...ogromny, ale przynajmniej nie będę się mojego świra bała na niej prowadzać. Jeszcze teraz tylko nie mamy fioletowej obroży :twisted: :roll:

Posted

Chantell napisał(a):
Doszła do nas paczuszka ze świata karm.
Smycz jest boska. Uwielbiam ten kolor. Karabinek ma trochę...ogromny, ale przynajmniej nie będę się mojego świra bała na niej prowadzać. Jeszcze teraz tylko nie mamy fioletowej obroży :twisted: :roll:

To super, a co zamawiałaś ze świata karm? Też mam zamiar niebawem coś stamtąd zamówić :D

Posted

Słuchajcie, mam ochotę sprzedać lub zamienić się ( np. na standardowe niebieskie łapki i czerwone kostki ) obrożami Rogza 2.5cm : słoneczniki i hydranty ( prawdopodobnie ost. obroża w tym wzorze w sieci).

Doszły smyczki, później wstawię foto ;)

Posted

drzalka napisał(a):
Słuchajcie, mam ochotę sprzedać lub zamienić się ( np. na standardowe niebieskie łapki i czerwone kostki ) obrożami Rogza 2.5cm : słoneczniki i hydranty ( prawdopodobnie ost. obroża w tym wzorze w sieci).

Doszły smyczki, później wstawię foto ;)

Twoim psom świetnie jest w słonecznikach i hydrantach ;)

Posted

Przyszły mi dziś dwie obroże od dogstyle :bigcool:
są świetne :loveu: nie dość że zestawienie kolorów wyszło super, to wykonanie jest świetne, choć o tym pisać nie muszę, bo jeszcze żadna obroża z tej firmy nie była felerna.

Posted

pomóżcie wybrać taśmę i eko do pacyfik
tasiemka pacyfiki a taśma do wyboru limonka,czerwona,fioletowa która?, eko takie jak ma Marta , też nie wiem jakie :roll:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
zamawiamy na poczatku lipca :P

przez przypadek jak mnie nie bylo ustawił mi sie na gg status....;/

uff, to zdążę się jeszcze zastanowić nad kolorystyką :evil_lol: