Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Jaka według was smycz będzie pasować do obroży Lupine w liście? Sądzę że raczej nie dostane smyczy do kompletu z Lupine więc trzeba coś wykombinować :D

widzę, że Ewa znalazła kupca :D

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Jaka według was smycz będzie pasować do obroży Lupine w liście? Sądzę że raczej nie dostane smyczy do kompletu z Lupine więc trzeba coś wykombinować :D

Gdzieś smycz widziałam, z tym że chyba 120cm. Poszperam.

Posted

motyleqq napisał(a):
a ja poszukuję różowej i czerwonej smyczy, najlepiej 2m lub dłuższe, przepinane. może ktoś ma na sprzedaż albo wie, gdzie znajdę jakieś fajne?:)

Mam czerwoną regulowaną Dingo, używaną, ale w stanie bardzo dobrym. Mogę oddać, tylko opłata wysyłki.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
kurcze mam smutną wiadomość :( niestety znajoma co miała kupić w Niemczech te tasiemki, teraz nie może jechac z powodów osobistych :(

będzie jechać dopiero na początku lipca, teraz nie wiem czy czekamy czy zamawiamy przez neta?

Ja bez najmniejszego problemu mogę poczekać, nie wiem jak motyleqq bo biorę z nią na pół tasiemkę, ale jakby co to się dostosuję ;)

Posted

Się pochwalę ;). W końcu zamówiłam szele norweskie. Czekam niecierpliwie, bo nie wiem czy dobrze kundle wymierzyłam...

takie eleganckie kundle będą śmigały :lol:

Posted

Kasia&Mela napisał(a):
jakiej firmy są te szelki norweskie ;)?

Made by taks :loveu:.
Obiecałam sobie całkiem niedawno że kupię coś psom dopiero jak będzie bazarek z taksowymi wyrobami i 'niestety' za kilka dni bazarek się pojawił :evil_lol:

Posted

Marchewkowy napisał(a):
My też czekamy na paczuszkę od Taks :D a Dokładniej na 3 obróżki i smyczkę :D

My już jedną paczuszkę rozpakowałyśmy i użytkujemy, to już druga bo nie mogłam się powstrzymać :roll:

Posted

merrickmyfair Taks robi też na zamówienie (dochód na PwP jak i z bazarków), możesz do Niej napisać i jeśli nie będzie miała stosu zamówień na pewno uszyje to co byś chciała ;)