Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ariss napisał(a):
nie wiecie czy w Polsce są już nowe rogzy??? właśnie wróciłam z Litwy i u u nich już są, ale tylko same wielkie rozmiary w zaciskach:angryy:

nie ma
pisalam juz keidys ze beda dopiero najwczesniej w lutym
maja jakies opoznienie u nas , rozmawialam z tym facetem co sprowadza to do polski

Posted

gops napisał(a):
nie ma
pisalam juz keidys ze beda dopiero najwczesniej w lutym
maja jakies opoznienie u nas , rozmawialam z tym facetem co sprowadza to do polski

tak pamiętam, ale tam też miały być jakoś tak jak mówisz ale są wcześniej tylko niestety nie wszystkie rozmiary

Posted

ariss napisał(a):
tak pamiętam, ale tam też miały być jakoś tak jak mówisz ale są wcześniej tylko niestety nie wszystkie rozmiary

a no chyba ze ;D
mam nadzieje ze szybciej dojda, tez bym juz kupila szarego

Posted

[quote name='Lucky.']Malutko ;p
Co to za obroża ta żółta ?
wiem, że mało bo mi więcej nie potrzeba :P

[quote name='chi23']Marta, mina Aresa jest po prostu powalająca;) Vege co to za smycz ta taka w kratkę szkocką? Strasznie mi się podoba:)
to jest smycz od Taks z bazarku :-) świetna ta smycz jest i ta żółta też :-)

GameBoy a od kiedy Polcia już w nowym domku jest? :lol: i gdzie trafiła?

Posted

Ja byłam z collara bardzo zadowolona, ale fakt, nam też prześwitywał kolor spod spodu.

Nasz nowy nabytek :loveu:. Zdjęcia średnie, bo młoda z domu na razie nie wychodzi, ale widać trochę obroży ;).

Posted

chi23 napisał(a):
Fajny ten wasz nabytek:-) A minka na drugim zdjęciu to już w ogóle extra;)

Bo się chłopaczyna zbulwersował. Piesek jakiś tam sobie szedł a ja go do niego nie chciałam puścić wiec trzeba powiedzieć jak się jest niezadowolonym z tego faktu :D