Kasi i Lena Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Ślliczna, bardzo ładne połączenie kolorów. Wygląda tak wiosennie;) http://img856.imageshack.us/img856/2840/dscf9533.jpg Quote
drzalka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 toyota ja też się zdziwiłam, że te karabińczyki takie malutkie, podobnie jak przy mojej Flexi . Jest solidny, na razie ma się dobrze, ale u mnie nigdy nic nie było pęknięte, czy zerwane ( tfu tfu tfu) ;) Mam jeszcze dwie części modyfikacyjne z EzyDoga ( tworzą dwójnik, trochę dłuższy i z większymi okuciami niż tradycyjny dwójnik Ezy Doga) do opchnięcia jakby co ;D Quote
AnIeLa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Pytanko do właścicieli Activdog , które już kilka razy prały swój sprzęt. Jak wygląda podszycie z polaru? Bardzo się zmechacił? Quote
Migori Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 AnIeLa napisał(a):Pytanko do właścicieli Activdog , które już kilka razy prały swój sprzęt. Jak wygląda podszycie z polaru? Bardzo się zmechacił? Mam dwie obroże na polarku, piorę ręcznie w Perwolu, nic sie nie zmechaciło. Polar troche sie jedynie "uklepał" ale to chyba nieuniknione. Quote
Migori Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 AnIeLa napisał(a):Magda dzięki za odpowiedź . Jak chcesz, zrobię zdjęcia. Quote
Migori Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 [quote name='AnIeLa']O bardzo bym prosiła . No to zaraz bedą :) Ta używana non stop prawie Quote
AnIeLa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Faktycznie dobrze wyglądają. Magda a ile mniej więcej razy je prałaś? Quote
Migori Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 AnIeLa napisał(a):Faktycznie dobrze wyglądają. Magda a ile mniej więcej razy je prałaś? Tą zielono-fioletową ze cztery, tą różową raz - bo to wyjściowa :eviltong: Jedyny minus... Teraz Bora linieje, więc kłaki włażą w polar - ale przelecisz rolką do ubrań i czysto. Activdog robi jeszcze z ecoskórką, jak sie obawiasz zmechacenia polarku. Nie wiem jednak jak to sie zachowuje. Quote
AnIeLa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Tak wiem o eco skórce , już pisałam do dziewczyny która kupiła swojej suczce obróżkę z eco :) Dzięki wielkie. Zobaczymy :) Quote
Diora Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Poszukuję stałego klienta zooplusa. Jest tu ktoś taki? ;) Quote
kasia_1982 Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 ja jestem ale angielskiego ;( nie wiem czy w czyms pomoge... Quote
motyleqq Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 dziewczyny, wyjaśnijcie mi działanie obroży zaciskowych, proszę ;) Quote
murakami Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Diora napisał(a):Poszukuję stałego klienta zooplusa. Jest tu ktoś taki? ;) Zrobiłam zakupy parę razy w zooplus, nie wiem, czy to oznacza, że jestem stałym klientem... Quote
Squ Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 drzalka, świetne Rogzy. Jak dla mnie słoneczniki są superowym wzorkiem :) Ma ktoś na sprzedaż małe guardy ManMata? XXS najlepiej. Quote
Diora Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Kateczka napisał(a):pewnie chodzi o rabat :P Tak :) Jako nowy klient dostałabym 5% zniżki na zakupy, a z kuponem od osoby mającej konto - 10% :) Oczywiście stały klient dostaje punkty za polecenie, także korzyść obopólna ;) Zamówienie właśnie czeka na realizację. Nie mogę się już doczekać. Quote
NightQueen Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Diora napisał(a):Tak :) Jako nowy klient dostałabym 5% zniżki na zakupy, a z kuponem od osoby mającej konto - 10% :) Oczywiście stały klient dostaje punkty za polecenie, także korzyść obopólna ;) Zamówienie właśnie czeka na realizację. Nie mogę się już doczekać. ja jestem stałym klientem ;) nawet mam tam ptk. premii za które mogę wybrać sobie za darmo jakieś rzeczy :eviltong: trochę się spóźniłam, bo miałabyś bonus 10% Quote
Asia&Kleo Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 http://img856.imageshack.us/img856/2840/dscf9533.jpg Uwielbiam takie połączenie dwóch soczystych kolorów :) Quote
Diora Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 NightQueen napisał(a):ja jestem stałym klientem ;) nawet mam tam ptk. premii za które mogę wybrać sobie za darmo jakieś rzeczy :eviltong: trochę się spóźniłam, bo miałabyś bonus 10% Ja się dopiero "wkręcam" w ten sklep. Podoba mi się ;) A zakupy zrobiłam już ze zniżką 10%, bo dostałam kupon od Kasi :) Quote
NightQueen Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Diora napisał(a):Ja się dopiero "wkręcam" w ten sklep. Podoba mi się ;) A zakupy zrobiłam już ze zniżką 10%, bo dostałam kupon od Kasi :) ja tam zamawiam raz na jakiś czas, nawet nie wiedziałam że mam tam jakieś ptk. z premii, pogrzebałam dopiero jak napisałaś o tych bonusach. Ja lubię tam kupować produkty dla gryzoni bo jest bardzo dobrze zaopatrzony, ba nawet ma jako jedyny sklep internetowe pewne rzeczy :p Quote
Recommended Posts