Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

toyota ja też się zdziwiłam, że te karabińczyki takie malutkie, podobnie jak przy mojej Flexi .
Jest solidny, na razie ma się dobrze, ale u mnie nigdy nic nie było pęknięte, czy zerwane ( tfu tfu tfu) ;)

Mam jeszcze dwie części modyfikacyjne z EzyDoga ( tworzą dwójnik, trochę dłuższy i z większymi okuciami niż tradycyjny dwójnik Ezy Doga) do opchnięcia jakby co ;D

Posted

AnIeLa napisał(a):
Pytanko do właścicieli Activdog , które już kilka razy prały swój sprzęt. Jak wygląda podszycie z polaru? Bardzo się zmechacił?

Mam dwie obroże na polarku, piorę ręcznie w Perwolu, nic sie nie zmechaciło. Polar troche sie jedynie "uklepał" ale to chyba nieuniknione.

Posted

AnIeLa napisał(a):
Faktycznie dobrze wyglądają.

Magda a ile mniej więcej razy je prałaś?

Tą zielono-fioletową ze cztery, tą różową raz - bo to wyjściowa :eviltong:

Jedyny minus... Teraz Bora linieje, więc kłaki włażą w polar - ale przelecisz rolką do ubrań i czysto.

Activdog robi jeszcze z ecoskórką, jak sie obawiasz zmechacenia polarku. Nie wiem jednak jak to sie zachowuje.

Posted

Diora napisał(a):
Poszukuję stałego klienta zooplusa. Jest tu ktoś taki? ;)

Zrobiłam zakupy parę razy w zooplus, nie wiem, czy to oznacza, że jestem stałym klientem...

Posted

drzalka, świetne Rogzy. Jak dla mnie słoneczniki są superowym wzorkiem :)

Ma ktoś na sprzedaż małe guardy ManMata? XXS najlepiej.

Posted

Kateczka napisał(a):
pewnie chodzi o rabat :P

Tak :) Jako nowy klient dostałabym 5% zniżki na zakupy, a z kuponem od osoby mającej konto - 10% :) Oczywiście stały klient dostaje punkty za polecenie, także korzyść obopólna ;)
Zamówienie właśnie czeka na realizację. Nie mogę się już doczekać.

Posted

Diora napisał(a):
Tak :) Jako nowy klient dostałabym 5% zniżki na zakupy, a z kuponem od osoby mającej konto - 10% :) Oczywiście stały klient dostaje punkty za polecenie, także korzyść obopólna ;)
Zamówienie właśnie czeka na realizację. Nie mogę się już doczekać.

ja jestem stałym klientem ;)
nawet mam tam ptk. premii za które mogę wybrać sobie za darmo jakieś rzeczy :eviltong:

trochę się spóźniłam, bo miałabyś bonus 10%

Posted

NightQueen napisał(a):
ja jestem stałym klientem ;)
nawet mam tam ptk. premii za które mogę wybrać sobie za darmo jakieś rzeczy :eviltong:

trochę się spóźniłam, bo miałabyś bonus 10%

Ja się dopiero "wkręcam" w ten sklep. Podoba mi się ;)

A zakupy zrobiłam już ze zniżką 10%, bo dostałam kupon od Kasi :)

Posted

Diora napisał(a):
Ja się dopiero "wkręcam" w ten sklep. Podoba mi się ;)

A zakupy zrobiłam już ze zniżką 10%, bo dostałam kupon od Kasi :)

ja tam zamawiam raz na jakiś czas, nawet nie wiedziałam że mam tam jakieś ptk. z premii, pogrzebałam dopiero jak napisałaś o tych bonusach.
Ja lubię tam kupować produkty dla gryzoni bo jest bardzo dobrze zaopatrzony, ba nawet ma jako jedyny sklep internetowe pewne rzeczy :p