Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja właśnie zamówiłam smycz Lke przepinaną miękkie i lekkie do kompletu ;) i zapłaciłam z przesyłka /w przeliczeniu/ tylko 45zl ;) jak się cieszę i już się nie mogę doczekać ;);)

Posted

kasia_1982 napisał(a):
a ja właśnie zamówiłam smycz Lke przepinaną miękkie i lekkie do kompletu ;) i zapłaciłam z przesyłka /w przeliczeniu/ tylko 45zl ;) jak się cieszę i już się nie mogę doczekać ;);)

Gdzie tak taniutko ;) ? Gratuluję

Posted

na ebay'u ;) jakis czas temu ktos mi 'sprzątnął' taka smycz sprzed nosa jeszcze w niższej cenie ;) dlatego teraz kupiłam od razu.
Ja mam jeszcze pytanko - prowadził ktoś na przepinanym rogzu 2 psy? Jak to wyglada w praktyce?

Posted

Mam na sprzedaż rogz L Turq Chrome - stan bdb założona może z 5 razy w tym głównie na krótkie wyjścia. Stwierdzam jednak że rogzy nie są dla nas. Za cienkie i za długi zacisk dlatego zdecydowałam się sprzedać.

Posted

[quote name='kasia_1982']na ebay'u ;) jakis czas temu ktos mi 'sprzątnął' taka smycz sprzed nosa jeszcze w niższej cenie ;) dlatego teraz kupiłam od razu.
Ja mam jeszcze pytanko - prowadził ktoś na przepinanym rogzu 2 psy? Jak to wyglada w praktyce?

ja jak na wsi idę sama z 2 psami to zazwyczaj idą właśnie na rogzie jednym i jest całkiem wygodnie;)

Posted

a do mnie wlasnie chlopak dzwonil ze znalazl tam gdzie mamy mieszkac w bedford wielki sklep z rzeczami dla psow i z akcesoriami rogza i powiedzial ze dzwoni do mnie boo che mnie powkurzac :P ale mowil ze sie tam wybierzemy i bede mogla kupic jakies obrozki cos czuje ze ja z tamtad nie wyjde przynajmniej przez kilka godzin.pooddawalam stare obroze czesc sprzedalam teraz mam tylko po kilka sztuk na psa hehehe wiec to pretekst zeby kupic nowe:P

Posted

Okamia napisał(a):
Mam na sprzedaż rogz L Turq Chrome - stan bdb założona może z 5 razy w tym głównie na krótkie wyjścia. Stwierdzam jednak że rogzy nie są dla nas. Za cienkie i za długi zacisk dlatego zdecydowałam się sprzedać.

Szkoda że nie smyczka ;)

Posted

Marchewkowy napisał(a):
Szkoda że nie smyczka ;)

Smycze preferuje jak najbardziej zwykłe i bez udziwnień :evil_lol: Mam 2 czarne i odblaskową, taksowe oby 3 :eviltong:, flexi i jeszcze jakąś 'bezfirmówkę' beżową ;)

Posted

Okamia napisał(a):

Kusząca oferta, może się zastanowię ;)

Posted

westie_justa napisał(a):
Może wiecie gdzie znajdę szelki typu norweskie z rzepami na te napisy np: FBI w małym rozmiarze tzn. na westa bo widziałam tylko duże..

Na wystawach bywaja ;)

Posted

hmm... tak tyle że zanim się wybiore to miną weki :eviltong:
zastanwiam się czy może Marta by takich nie zrobiła tylko te rzepy doszyc i kupić te plakietki z napisami

Posted

westie_justa napisał(a):
hmm... tak tyle że zanim się wybiore to miną weki :eviltong:
zastanwiam się czy może Marta by takich nie zrobiła tylko te rzepy doszyc i kupić te plakietki z napisami

wlasnie takie planuje dla Aresa zrobic :P:P

Posted

motyleqq napisał(a):
omry, szkoda, że galerii nie macie, bo bym chętnie więcej fot tego przystojniaka obejrzała:)

No to jutro się pomyśli :)