Lucky. Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 zastanawiam się, co kupić na wystawie szczecińskiej dla M. Fakt, faktem, jeszcze miesiąc, ale trzeba zacząć się zastanawiać Co proponujecie ? I idzie do mnie Ezy dog. :D Quote
Marchewkowy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ja jutro jadę na wystawe do Krosna ciekawe czy będą jakieś stoiska ciekawe :D Mam nadzieję że nie bo znowu wydam całą kasę na obroże i smycze hehehe Quote
Tepes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 wszyscy po wystawach jeżdżą ja dopiero do Bytomia 22.05 ale tam zazwyczaj nic ciekawego nie ma. powiem, że bardzo fajny fiolecik ma AmyPlay od Marty będziemy brać szelki norweskie limonka z paseczkami ale nie wiem jakie podszycie na klacie Quote
Illusion Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Mam pytanie, wie ktoś jak bardzo może rozwinąć się klatka piersiowa u młodego psa, który będzie uprawiać jakiś sport? Pytam, bo cały czas wstrzymuję się z kupnem szelek dla szczeniaka (aktualnie skończone 9 miesięcy), chciałabym kupić jedne, ale porządne, to niestety wiąże się z większymi kosztami, a nie chcę, żeby się okazało, że niedługo szelki będą złe. Chodzi dokładnie o flyballowe, a one na ogół nie mają za dużego zakresu regulacji. Podpis nadal aktualny. Quote
Marchewkowy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Ja kupiłam mojemu szelki jak miał 1,5 roku, ale z obserwacji to jego klata dopiero teraz skończyła się rozwijać a ma 3,5 roku. Ale to chyba zależy indywidualnie od psa i rasy Quote
MakeBelieve Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 A wie ktos moze, czy dostanę gdzies w Polsce turkusowe szelki ZeroDC flyballowe? bo sa piękne, a widze możliwość kupienia jedynie czerwonych, granatowych i czarnych :( Quote
Illusion Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Marchewkowy napisał(a):Ja kupiłam mojemu szelki jak miał 1,5 roku, ale z obserwacji to jego klata dopiero teraz skończyła się rozwijać a ma 3,5 roku. Ale to chyba zależy indywidualnie od psa i rasy Ona jest raczej drobna, taka trochę pudlowata (matka pudel), ale szelki mają regulację od 40cm (mniej więcej tyle ma teraz w klacie) do 45cm, a wiadomo, że nie będą zakładane na styk, tylko tak, żeby pies miał trochę luzu. Myślicie, że te 5cm powinno wystarczyć? Od jutra zaczyna treningi i chciałam, żeby podobnie jak starsza suczka miała takie szele, bo są bardzo wygodne. Quote
gops Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Tepes']wszyscy po wystawach jeżdżą ja dopiero do Bytomia 22.05 ale tam zazwyczaj nic ciekawego nie ma. powiem, że bardzo fajny fiolecik ma AmyPlay od Marty będziemy brać szelki norweskie limonka z paseczkami ale nie wiem jakie podszycie na klacie gdzie znalazlas zacisk tego koloru ? szukam na allegro sa nowe kolory ami playa ale nie ma zaciskow , a na zatrzask sie nie zdecyduje napewno :roll: Ilusion 5cm powinno starczy 9 miesiecy na malego psa zazwyczaj zakonczony wzrost teraz pewnie jeszcze nabierze troche masy . Quote
Marchewkowy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 nieźle wygląda ten ami play, są inne kolory? Gdzie znaleźliście te zaciski:D Quote
gops Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Marchewkowy']nieźle wygląda ten ami play, są inne kolory? Gdzie znaleźliście te zaciski:D sa nowe kolory na allegro http://allegro.pl/ami-play-smycz-kolor-nr-100-200-2cm-i1600831428.html ten uzytkownik ma poszukaj w jego rzeczach wystawionych , ale zaciskow nie ma bo sama szukalam Quote
Illusion Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='gops'] Ilusion 5cm powinno starczy 9 miesiecy na malego psa zazwyczaj zakonczony wzrost teraz pewnie jeszcze nabierze troche masy . Dzięki ;). W takim razie trzeba wybrać kolor i za jakiś czas zamawiam :evil_lol:. Quote
gops Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 moze ktos chetny na lupine http://allegro.pl/obroza-lupine-38-56cm-i1615311664.html Quote
Tepes Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 zacisk amiplay jest na futrzakowie tylko szkoda że mały;) Quote
Voute Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Którego Rogza dla rudozłotego cockera Floral Tartan Paws on blue zebra niebieski odblask Nie mogę się zdecydować :shake: Quote
Asia&Kleo Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Voute, wybrałabym paws on blue zebra:) Jednak z niebieskich wzorków rogzowych bardziej mi się podobają hibiscusy i waves;) Quote
AjdaTola Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Metheora, świetna ta Woza, tylko na mojego szkraba niestety za mała :-(. My czekamy na paczkę z kompletem Ferplast Ergocomfort tatoo czerwony (szelki plus smycz) :-). Quote
Marchewkowy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Tepes']zacisk amiplay jest na futrzakowie tylko szkoda że mały;) Duża szkoda że tylko małe... Mój komplecik z dogstyle dalej na sprzedaż http://imageshack.us/m/848/6433/dgmsprzedamkopia.jpg Quote
Migori Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Marchewkowy, co to za smycz, ta czarna, po prawej, regulowana ? Jakiej firmy? Gdzie kupiłaś? https://lh4.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/Tc4FY0_aMAI/AAAAAAAAEj4/eI1xXkGOJCM/DSC_0001.JPG Quote
Karilka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Kupiłam smycz z zooplusa. Niby skóra natłuszczana wysokiej jakości - niestety szajs straszliwy jeśli chodzi o jakość skóry, mimo, że szyta pięknie. Idzie do zwrotu. Quote
Marta_Ares Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Migori']Marchewkowy, co to za smycz, ta czarna, po prawej, regulowana ? Jakiej firmy? Gdzie kupiłaś? https://lh4.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/Tc4FY0_aMAI/AAAAAAAAEj4/eI1xXkGOJCM/DSC_0001.JPG z tego co widzę to jest z taśmy tak zwanej bezrdzeniowej, pustej w środku, a na "zewnątrz" taki splot, fajna miękka, pod wpływem ciągnięcia troszkę się jakby zwęża Quote
Marchewkowy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='Migori']Marchewkowy, co to za smycz, ta czarna, po prawej, regulowana ? Jakiej firmy? Gdzie kupiłaś? https://lh4.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/Tc4FY0_aMAI/AAAAAAAAEj4/eI1xXkGOJCM/DSC_0001.JPG Hej, T dwie smycze jedna grubsza 2,5/ 140 cm, a drugą przepinana 2 cm /220 Jest super mięciutka dlatego mam aż dwie, najmiększa ze wszystkich jakie mam. Kupiłam na wystawie w Katowicach a drugą na wystawie w Zabrzu. Stoisko Krzyśka :D firma Aleksandra Pet Shop ;) Quote
Recommended Posts