Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agnes']to pies sie poci w ten sposob:crazyeye::evil_lol:
no nie bardzo ale jak określić to, że pod obrożą było mokro?:evil_lol: pies się nie kąpał ani nic

Posted

[quote name='psyja']to w takim razie mi po prostu śmiesznie wycenili.. nie wiem, może byłam za mało miła w mailu:diabloti:
w każdym razie mi za obróżke 1.5cmx30cm Tania chciała wziąć 30zł a za 1.5cm smycz długość chyba 140cm (ale nie jestem pewna, nie pamiętam ale napewno nie dłuższa niż 1.5m bo po prostu nie lubie długich smyczy) 35zł. Czyli 65zł plus wysyłka:roll: za tą cene to ja wole Rogza
swoją drogą ciekawe czemu tak różne ceny podają[/QUOTE]

ale z tego co widzę, masz znacznie większego psa niż ja, moja Etna jest chudzinką, waży tylko 12kg przy czym jest wysoka :) może to też zależy od wyboru wzoru itd itp

Posted

[quote name='motyleqq']już dostałam odpowiedź od nich, ekspresowi są ;) szeleczki 47, smycz 30 :) to jedyne miejsce w którym podobają mi się wzorki na akcesoriach, tak to Etna ma wszystko jednolite[/QUOTE]
a ty chcesz już teraz jakoś kupić te szeleczki? jak tak to ja bym jednak poczekała, aż sunia przestanie rosnąć bo szkoda wydać większą sumę na coś, z czego psiak wyrośnie za ok 1 mies, a szczeniaczki szybko rosną :evil_lol:

[quote name='wikikoniki']Przypominam się[/QUOTE]
może el perro, domyślam, ze że to na sznaucerka mini to pewnie tak z 2 cm bym wzięła :-) kolory obróżek mają ładne i intensywne bardzo no i niedrogie :-)

Posted

[quote name='vege*']a ty chcesz już teraz jakoś kupić te szeleczki? jak tak to ja bym jednak poczekała, aż sunia przestanie rosnąć bo szkoda wydać większą sumę na coś, z czego psiak wyrośnie za ok 1 mies, a szczeniaczki szybko rosną :evil_lol:[/QUOTE]

w sumie, to masz rację... chociaż mam wrażenie, że mój pies jakoś nie rośnie :evil_lol: aj, pamiętałam o tym, póki nie zobaczyłam ładnego wzoru, wracam chyba jednak do zakupu gładkich, czerwonych :roll:

Posted

[quote name='motyleqq']ale z tego co widzę, masz znacznie większego psa niż ja, moja Etna jest chudzinką, waży tylko 12kg przy czym jest wysoka :) może to też zależy od wyboru wzoru itd itp

znacznie większego?:D obróżka dł. 30cm na dużego psa?:eviltong:
to miała być obróżka dla 5kg szczura, tak jak napisałam 1.5cmx30cm

Posted

[quote name='sator_k_']psyja cena zależy tez od rodzaju tasiemki. Te haftowane są droższe.[/QUOTE]

pytałam o nie haftowane;) zresztą tak naprawde to nie ma co rozkminiać tego, tak napisała i nie ma co snuć domysłów czemu hihi tylko się zdziwiłam i nie zachęciło mnie to do zamówienia kiedykolwiek czegoś z activedog

Posted

[quote name='Diora']Marta, a były łańcuszki xl z tych nowych kolorów? :)[/QUOTE]
zielony chyba byl, ale pewnosci nie mam,

patrzylam na niebieskie to byly pojedyncze sztuki zatrzask L-ka, lancuszek L-ka, i smycz jedna 25mm, byly 2 stoiska z rogzami ja kupowalam w tym tanszym :D

Posted

[quote name='psyja']znacznie większego?:D obróżka dł. 30cm na dużego psa?:eviltong:
to miała być obróżka dla 5kg szczura, tak jak napisałam 1.5cmx30cm

tak, potem się zorientowałam, jak już dodałam posta :roll:
no cóż, ja narazie jednak nie zamawiam, wprawdzie podobały mi się szele straszliwie, ale poczekam, niech Etna ma chociaż ten rok, nim zacznę inwestować :evil_lol:

Posted

[quote name='Voute']Ponawiam pytanie - czy na imprezie takiej jak DCDC dostanę obrożę Rogza?[/QUOTE]
w Poznaniu nie było. W Sopocie tylko dlatego że dcdc było w czasie wystawy ;)

Posted

[quote name='Diora']Taaaa, szczególnie pod pachami :D[/QUOTE]

Ja nie chcę nic mówić, ale nagie psy tak się pocą :P

[quote name='sugarr']Gdzie można taką dostać?[/QUOTE]

naszego muscata may z zoologicznego u nas :)

dziękujemy :loveu:

Posted

[quote name='Marchewkowy']Mnie też activdog zniechęcił, ale nawet nie chce mi się o tym pisać ;) Dobrze że jest Dogstyle :D[/QUOTE]

uwazaj, bo to jak pole minowe:diabloti: zaraz wskocza obroncy activdoga:evil_lol::evil_lol:

taaak ja tez jestem bardzo zadowolona z dogstyle:loveu: biore kolejna rzecz w przeciagu miesiaca chyba;)