Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wrzucam od dawna obiecywane zdjęcia szelek ;)
zdjęcia są tragiczne jakościowo, bo były robione tylko i wyłącznie po to żeby pokazać szelki xd

i ze spaceru, trochę słabo widać i się podniosły trochę za wysoko, ale kij

Generalnie ja jestem z szelek bardzo zadowolona, i pod względem ich jakości i tego że bardzo dobrze mi się ich używa, wolę prowadzić psa w nich niż na obrożach.
Dziękuję Marcie i Marcinowi :)

Posted

A do nas doszedł wymarzony fioletowy półzacisk Rogza (ten z łańcuszkiem. Zdjęcia wkrótce...

I pytanie: jak należy taką obrożę wyregulować? Na razie jest tak, że przy maksymalnym ściągnięciu poddusza psa tuż pod uszami. Tak ma być, ciaśniej, luźniej, dobrze?

Posted

oo jak niedrogo ten Rogz

a ja jestem głęboko unieszczęśliwiona bo obroża którą miałam przygotowaną dla nowego domownika okazała sie.. za mała!:shake: na obwód niby dobra, ale wydaje mi się za drobna i za wąska. ma ktoś na sprzedaż jakąś rogzową L?? półzacisk czy zatrzask never mind haha
aha smycze też mnie interesują ale smycze to już raczej Mki:)

Posted

Marchewkowy- a szczerze to nie wiem... Szerokość to 16 mm a regulacja 26-40 cm. Więc co to może być? Ja małego kundliszona mam takiego 11 kg i obroża jest odpowiednia.

Posted

A rzeczywiście, jest napisane Medium ale nie zauważyłem.

Edit:
Jeszcze widziałem (chyba też M) błękitnego rogza tylko że z łańcuszkiem, ale ceny nie jestem pewien.