Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam do sprzedania:

1. Linki nowe nie używane

10 metrów, grubość 8 mm z rączką 40zł
10 metrów grubość 6 mm z rączką. 30zł
plus koszty przesyłki

2. Namiot kryjówka w wersji mini, wysokość 120cm. Idealny do nauki odnajdywania ludzi na polach i łąkach.
1 żółty, 2 czerwone 100zł plus koszty kuriera.

3. Klatka kennelowa duża używana kilka razy. Wymiary:
długość 115 cm, szerokość 75cm, wysokość 85 cm.
Dla psów dużych ras, chociaż małe też się w niej dobrze czują 300zł plus koszty kuriera.

4. Szelki do tropienia i ciągnięcia nowe, nie używane. Produkt DINGO, całe ze skóry, solidne i mocne. W trzech rozmiarach:

rozmiar 1 80 x 91 cm czarne 40zł (cena zakupu 70zł)
rozmiar 2 90 x 101 cm czarne 50zł (cena zakupu 85zł)
rozmiar 3 96 x 110cm czarne 60zł (cena zakupu 95zł)
plus koszty przesyłki

5. Kagańce fizjologiczne nowe, nie używane w rozmiarach:
- jamnik, pudel pies długość 9,5 cm, wysokość 9 cm, szerokość 8cm, pasek skóra. 30zł
- owczarek niemiecki, malamut pies długość 13 cm, wysokość 16,5 cm, szerokość 12cm, pasek skóra. 35 zł
- cocker spaniel pies długość 6cm, wysokość 8cm, szerokość 8cm, pasek skóra. 30zł
- ast, pitbull, labrador pies długość 9,5 cm, wysokość 12,5 cm, szerokość 13,5 cm, pasek skóra. 35 zł
plus koszty przesyłki

6. Transporter atlas car firmy ferplast.
Box: - dł. 82 x szer. 51 x wys. 61 cm
Wejście: dł. 28 x wys. 39 cm
Wysokość wejścia: 28 cm
możliwość umieszczenia dwóch psów, zamykany bocznie, podwójne przesuwne drzwiczki. 250zł

zdjęcia produktów na maila.
Szczegóły 661 155 635
natiimar@gmail.com

ZAPRASZAMY!

Posted

[quote name='Kateczka']Rogz :)

obroża noszona ....stan oceniam na bardzo dobry....kilka mikro nitek wystaje :)
uwielbiam moje liski ale musze kupić węższa ....
XXL

http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB-04-T-Funky-Retro/3

i szeleczki :)

raz prane...stan tez bardzo dobry...żadnych wystąjacych nitek nie zauważyłam :) użyte pare razy...od roku leżą bezczynnie :P

XL

http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-szelki-SJ-02-BD-Planet-Rogz/2645

Możesz podac ceny ?? :) może być na pw i jak da rade zdjęcie szelek na psiaku?

Posted

[quote name='Marchewkowy']Czy macie jakieś patenty na przechowywanie obroży i smyczy? Ja mam ciągle wszystko poplatane :P
Już i tak połowe schowałam ale nadal mam z tym problem ;)

Lepszego nie znam. ;)

Przepraszam, że post pod postem, ale w poprzednim nie chce mi się zapisac edycja...

Posted

[quote name='Naklejka']Ciasno jest, rzeczy wiele nie ma, ale za to jak są to wielkieee... :P
Kilka obroży na jednym wieszaku da się powiesić ;)[/QUOTE]

Trzeba było takiego dużego psa nie kupować :evil_lol:

Posted

[quote name='HelloKally']I wygodnie się trzyma?[/QUOTE]

Tzn wygodnie - na początku było trochę dziwnie, bo ze smyczy 1,5cm mięciutkiej skórki na dosyć twardą 3cm, ale się wyrobiła i już mi nie przeszkadza, ogólnie mój pies za dużo na smyczy nie chodzi więc no trudno mi się wypowiedzieć. jedynie w mieście i kawałek przy ulicach a czasem i nawet nie.

Posted

[quote name='Voute']Trzeba było takiego dużego psa nie kupować :evil_lol:[/QUOTE]
Nie potrafiłabym mieszkać z małym psem:evil_lol:

Ja mam szerokie smycze i są wygodne, od Marty jest świetna, ale zaliczyła lot po betonie, potraktowanie butem i się przetarła lekko w jednym miejscu...:placz:

Posted

Marta super teraz wyglada rogz dla Aresa. patrzylam kilka razy bo cos mi nie pasowalo:evil_lol: Jakis delikatniejszy sie zrobil i nie moglam sie polapac czy to 25 czy 20 mm:evil_lol: No i pomysl, zeby przerobic na dwie obroze, bardzo fajny

Posted

Wg mnie zdecydowanie za cienkie. Razem z szerokoscia tasmy jest odpowiednia wielkosc zatrzasku i kolka - dla wiekszego psa mysle, ze za male jedno i drugie, zbyt delikatne.

Posted

[quote name='Yorkomanka']podobno już jutro mają być u mnie moje nowe obroże:loveu:[/QUOTE]
To jak będą, to pokaż na Odim ;) :cool3: