Marchewkowy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Marta super pomysł, ślicznie wyglądają obydwa psiaki :) Quote
NatiiMar Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Mam do sprzedania: 1. Linki nowe nie używane 10 metrów, grubość 8 mm z rączką 40zł 10 metrów grubość 6 mm z rączką. 30zł plus koszty przesyłki 2. Namiot kryjówka w wersji mini, wysokość 120cm. Idealny do nauki odnajdywania ludzi na polach i łąkach. 1 żółty, 2 czerwone 100zł plus koszty kuriera. 3. Klatka kennelowa duża używana kilka razy. Wymiary: długość 115 cm, szerokość 75cm, wysokość 85 cm. Dla psów dużych ras, chociaż małe też się w niej dobrze czują 300zł plus koszty kuriera. 4. Szelki do tropienia i ciągnięcia nowe, nie używane. Produkt DINGO, całe ze skóry, solidne i mocne. W trzech rozmiarach: rozmiar 1 80 x 91 cm czarne 40zł (cena zakupu 70zł) rozmiar 2 90 x 101 cm czarne 50zł (cena zakupu 85zł) rozmiar 3 96 x 110cm czarne 60zł (cena zakupu 95zł) plus koszty przesyłki 5. Kagańce fizjologiczne nowe, nie używane w rozmiarach: - jamnik, pudel pies długość 9,5 cm, wysokość 9 cm, szerokość 8cm, pasek skóra. 30zł - owczarek niemiecki, malamut pies długość 13 cm, wysokość 16,5 cm, szerokość 12cm, pasek skóra. 35 zł - cocker spaniel pies długość 6cm, wysokość 8cm, szerokość 8cm, pasek skóra. 30zł - ast, pitbull, labrador pies długość 9,5 cm, wysokość 12,5 cm, szerokość 13,5 cm, pasek skóra. 35 zł plus koszty przesyłki 6. Transporter atlas car firmy ferplast. Box: - dł. 82 x szer. 51 x wys. 61 cm Wejście: dł. 28 x wys. 39 cm Wysokość wejścia: 28 cm możliwość umieszczenia dwóch psów, zamykany bocznie, podwójne przesuwne drzwiczki. 250zł zdjęcia produktów na maila. Szczegóły 661 155 635 natiimar@gmail.com ZAPRASZAMY! Quote
Kateczka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 U mnie Huntery sie sprawdzaja swietnie...mam wersje zieloną ;) z polarkiem nie stało sie zupełnie nic...a szelki były używane głownie na sniegu :) ... Quote
Marchewkowy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Czy macie jakieś patenty na przechowywanie obroży i smyczy? Ja mam ciągle wszystko poplatane :P Już i tak połowe schowałam ale nadal mam z tym problem ;) Quote
vena&vivi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Kateczka']Rogz :) obroża noszona ....stan oceniam na bardzo dobry....kilka mikro nitek wystaje :) uwielbiam moje liski ale musze kupić węższa .... XXL http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-obroza-HB-04-T-Funky-Retro/3 i szeleczki :) raz prane...stan tez bardzo dobry...żadnych wystąjacych nitek nie zauważyłam :) użyte pare razy...od roku leżą bezczynnie :P XL http://pelna-miska.pl/pl/p/Rogz-szelki-SJ-02-BD-Planet-Rogz/2645 Możesz podac ceny ?? :) może być na pw i jak da rade zdjęcie szelek na psiaku? Quote
motyleqq Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 polecicie mi jakieś strony z dużym wyborem szelek? właściwie to szukam jakiś gładkich, zielonych, ale może coś innego by mi wpadło w oko :D Quote
Marchewkowy Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Niestety mam tego za dużo żeby wisiało na wieszaku hahahaha chyba że bym obwieszakowała cały przedpokój ;) Quote
Naklejka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Ciasno jest, rzeczy wiele nie ma, ale za to jak są to wielkieee... :P Kilka obroży na jednym wieszaku da się powiesić ;) Quote
Onomato-Peja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Marta... Mistrzostwo, a ten zatrzask wygląda o wiele wiele lepiej na pojedynczej taśmie. Quote
Onomato-Peja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Marchewkowy']Czy macie jakieś patenty na przechowywanie obroży i smyczy? Ja mam ciągle wszystko poplatane :P Już i tak połowe schowałam ale nadal mam z tym problem ;) Lepszego nie znam. ;) Przepraszam, że post pod postem, ale w poprzednim nie chce mi się zapisac edycja... Quote
Voute Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Naklejka']Ciasno jest, rzeczy wiele nie ma, ale za to jak są to wielkieee... :P Kilka obroży na jednym wieszaku da się powiesić ;)[/QUOTE] Trzeba było takiego dużego psa nie kupować :evil_lol: Quote
Onomato-Peja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='HelloKally']Onomato, ta rastamańska smycz ma 3cm?[/QUOTE] Tak. ;) Z tego co wiem nie ma węższych Rasta parcianek, ale to dobrze. :P Quote
Onomato-Peja Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='HelloKally']I wygodnie się trzyma?[/QUOTE] Tzn wygodnie - na początku było trochę dziwnie, bo ze smyczy 1,5cm mięciutkiej skórki na dosyć twardą 3cm, ale się wyrobiła i już mi nie przeszkadza, ogólnie mój pies za dużo na smyczy nie chodzi więc no trudno mi się wypowiedzieć. jedynie w mieście i kawałek przy ulicach a czasem i nawet nie. Quote
anorektyczna.nerka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Pytałam, bo mi się dziwnie prowadzi w 2.5 cm(odkąd się pozbyłam rękawiczek :D). Poszło PW, nt .szelek, bo mam pytanie.. Quote
kasia_1982 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Marta - pomysl swietny. A oba psy w sporcie wygladaja cudownie. Turkus kupuj w takim razie 25mm i zrob z nim to samo. Aresowi w 25mm do pyska jak ma pojedyncza tasme ;) Quote
Naklejka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Voute']Trzeba było takiego dużego psa nie kupować :evil_lol:[/QUOTE] Nie potrafiłabym mieszkać z małym psem:evil_lol: Ja mam szerokie smycze i są wygodne, od Marty jest świetna, ale zaliczyła lot po betonie, potraktowanie butem i się przetarła lekko w jednym miejscu...:placz: Quote
Agnes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Marta super teraz wyglada rogz dla Aresa. patrzylam kilka razy bo cos mi nie pasowalo:evil_lol: Jakis delikatniejszy sie zrobil i nie moglam sie polapac czy to 25 czy 20 mm:evil_lol: No i pomysl, zeby przerobic na dwie obroze, bardzo fajny Quote
Tepes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Zastanawiam się czy kupić Bonowi Lupina 1,8 mm w sumie wygląda tu ok: Quote
Yorkomanka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 podobno już jutro mają być u mnie moje nowe obroże:loveu: Quote
Agnes Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Wg mnie zdecydowanie za cienkie. Razem z szerokoscia tasmy jest odpowiednia wielkosc zatrzasku i kolka - dla wiekszego psa mysle, ze za male jedno i drugie, zbyt delikatne. Quote
Katie Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Yorkomanka']podobno już jutro mają być u mnie moje nowe obroże:loveu:[/QUOTE] To jak będą, to pokaż na Odim ;) :cool3: Quote
Litterka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 A ja się nie mogę doczekać mojego fioletowego półzacisku Rogza :) Quote
Recommended Posts