Diora Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 olalolaa napisał(a):Jakie szelki polecacie dla psa, który biega przy rowerze? Moja biega na Dingo Strong, bardzo fajnie się sprawdzają ( i mają odblaskowy pasek, co też jest plusem) :) Quote
Talucha Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 olalolaa napisał(a):Jakie szelki polecacie dla psa, który biega przy rowerze? Jeżeli ma ciągnąć to sledy, a jak nie to może guardy ? Quote
Voute Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 olalolaa napisał(a):Jakie szelki polecacie dla psa, który biega przy rowerze? Mój pies biega w najzwyklejszych, mniej więcej takich http://www.zooplus.pl/bilder/szelki/dla/psa/premium/niebieskie/1/45493_Geschirr_Prem_Blau_Trixie_1.jpg ale planujemy przerzucić się na norweskie. Quote
Asia&Kleo Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Kiedy biegam, zakładam psu szelki guardy podszyte eko-skórą, z długim paskiem na grzbiecie, aby nie wrzynały się pod pachami;) Dobre są też norweskie, bardzo wygodne Sledy nadają się, gdy pies nauczony jest biegać przed człowiekiem, a nie za bądź obok- bo wtedy szele leżą prawdłowo na psie. Quote
Chantell Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 a ja już dłuuugo nic nie kupiłam. Nic mi się nie podoba xD Quote
anetta Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Białas bardzo mi się podoba w norweskich :loveu: I szele z ozdobna tasiemką i żółta obróżka...aaaaaaa :loveu::lol: Quote
Smile of Red Witch Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Akira biega w Juliusach i uważam, że są to najlepsze szelki jakie do tej pory miałam ;) Quote
PieswWarszawie.pl Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Myśmy kupili guardy czarne "zdobione" ostatnio. Naszukałam się tych guardów w dobrej cenie tak, że sobie nie wyobrażacie. A teraz patrzę, że na activdog są taakie piękne, kolorowe i mięciutkie. Ktoś ma obrożę, szelki z activdog i może podać cenę? Chciałabym się dowiedzieć, czy ceny są 50-100, czy 200-300 zł Quote
diabelkowa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 a czy nie mysleliscie w ogole o szerszych szelkach ? ;) Quote
anetta Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ja też bym go widziała w szerszych, 3-4cm. Ceny są indywidualne, wszystko zależy od wielkości, ilości tasiemki itp. Ja za swoje dałam 56zł. a jest to mały psiak ;) Quote
puchu Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Cenowo 50-100. Na mojego kurdupla obroża (28 cm) zacisk z podszyciem ok 30 zł, szelki norweskie (w klacie 56 cm) z podszyciem i z tasiemką na przednim pasku i rączce ok 50 zł. Quote
Avaloth Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Ja jak pytałam o norweskie dla mojego bydlaka (ok. 60cm przedni pasek, 90 tylni + rączka, tasiemki i eko-skórka) to koło 80zł wychodziło, nie pamiętam czy z przesyłką czy bez. Za guardy pewnie będzie trochę więcej, ale Twój wygląda na drobniejszego niż mój Chester. Doszły szelki od Marty :) są bardzo ładne, wyglądają porządnie, i na szczęście pasują rozmiarowo, bo się bałam czy dobrze zmierzyłam :D wieczorem może wrzucę zdjęcie ;) Quote
PieswWarszawie.pl Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 dzięki wielkie za odpowiedzi. znaczy się będziemy uderzać w activdoga :D ja też bym go widziała w szerszych szelkach, ale do tej pory szersze na jego rozmiar szły za ponad 200 zł i wydawało mi się to burżujstwem. a tu proszę - wszystko mogę sobie dobrać i jeszcze w dobrej cenie. cudownie :) Quote
olalolaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Moja sunia- foksterierka wyłazi z takich normalnych szelek które sie sprowadzają na karku do jednego miejsca. Myśle właśnie o guardach lub czymś podobnym, biega obok roweru, nie ciągnie niczego ;) W dodatku bardzo nie lubi szelek, ale obroża to jest niebezpieczna przy rowerze, dlatego szukam jakichś bardzo wygodnych i dobrze rozkładających ciężar, choć jeśli biega obok roweru o ciężarze nie ma co mówić ;) Quote
chrupcia Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nasz pierwszy z lepszych nabytków ;) baardzo mi się podoba :loveu: i już mam ochotę kupić coś jeszcze, ale tym razem z activdog'a ;) chyba zaczynam maniakować :evil_lol: Quote
Sunshinee Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Mam dla Was zadanie bojowe :D Mam nadzieję, że pomożecie... ;) Muszę wybrać obroże dla Tiny i Sary. Zdjęcia dla przypomnienia: Sara: Tina: A tutaj już obroże. Dla Sary: Dla Tiny: Trochę tego jest, ale liczę na Waszą pomoc ;) Ja kompletnie nie wiem które wybrać, wszystkie mi się bardzo podobają... Quote
vege* Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 olalolaa napisał(a):Moja sunia- foksterierka wyłazi z takich normalnych szelek które sie sprowadzają na karku do jednego miejsca. Myśle właśnie o guardach lub czymś podobnym, biega obok roweru, nie ciągnie niczego ;) W dodatku bardzo nie lubi szelek, ale obroża to jest niebezpieczna przy rowerze, dlatego szukam jakichś bardzo wygodnych i dobrze rozkładających ciężar, choć jeśli biega obok roweru o ciężarze nie ma co mówić ;) Mój pies (wielkości shar-pei'a) nie biega przy rowerze, ale czasami przy hulajnodze tak, to zakładam jej guardy, jak biega z siostrą to norweskie ;) Quote
Sunshinee Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Odpowie ktoś jeszcze na moje pytanie...? ;) Quote
olalolaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Marta, te szelki sa super, chyba takie byłyby dla mojej psicy najwygodniejsze, Ty sama je 'produkujesz'? ;) Quote
olalolaa Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Sunshinee napisał(a):Odpowie ktoś jeszcze na moje pytanie...? ;) Sara 4 Tina 3 :loveu: Quote
Marta_Ares Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Sunshinee ja bym uwazała na te hiltony z lapkami i te jeansowe mam te 2 i niestety bardzo szybko ściera sie ten wzorek który jest nadrukowany Voute napisał(a):Marta, szele wspaniałe :loveu::loveu: dziekuje:loveu: :loveu: olalolaa napisał(a):Marta, te szelki sa super, chyba takie byłyby dla mojej psicy najwygodniejsze, Ty sama je 'produkujesz'? ;) dzieki:loveu: tak.....;) Quote
Recommended Posts