Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
Nie chcesz z polarem czy w ogóle z podszyciem?
To może szara taśma i turkusowa nitka?

Hmm, na pewno nie chcę polaru chyba że na zimę:roll: turkusową nitkę na pewno,(a na Twoich szelkach jest różowa nitka?) i może szarą ekoskórkę, a taśmę fioletową... albo na odwrót, już sama nie wiem:evil_lol:
Dogha napisał(a):
Ja bym wzięła liski na szarej taśmie z turkusowym polarem ;)

Ja też ale nie chcę polarku.... chyba że sie przekonam ale to bym wzięła szelki na zimę może norweskie.... (jak będzie kasa:diabloti:)

Posted

a ja jeszcze dawno, dawno temu.... jak nie miałam małego psiaka (w planach był york, a planów było milion) byłam napalona na szczeniaczka jak chyba każdy byłam wtedy dużo młodsza i oglądałam te różne strony ze sklepami zoologicznymi... i jak oglądałam obróżki oczywiście dla dziewczynki to zobaczyłam Rogz Pink Hearts, tak mi się spodobał, że do dziś go chcę, a nie mam:lol:

Posted

psyja napisał(a):

lenka13 pochwal się co za obróżka a najlepiej dorzuć fotę:)

Wzorek Raf Camo..mój ulubiony, fajny ale jednak mógłby być szerszy..
potem dam fotki

Posted

westie_justa napisał(a):
Hmm, na pewno nie chcę polaru chyba że na zimę:roll: turkusową nitkę na pewno,(a na Twoich szelkach jest różowa nitka?) i może szarą ekoskórkę, a taśmę fioletową... albo na odwrót, już sama nie wiem:evil_lol

Nitka jest ciemno różowa.

Jak nie polar to może właśnie niebieską ekoskórkę? Ma dwie obroże z takim podszyciem i sprawują się nieźle.

Posted

puchu napisał(a):
Nitka jest ciemno różowa.

Jak nie polar to może właśnie niebieską ekoskórkę? Ma dwie obroże z takim podszyciem i sprawują się nieźle.

A masz zdjęcie z tą niebieską ekoskórką?

Posted

westie_justa napisał(a):
A masz zdjęcie z tą niebieską ekoskórką?

Źle się wyraziłam. Mam dwie obroże z ekoskórką (zółta i filetowa). Na stronie Tani jest kilka z niebieskim podszyciem.

Posted

puchu napisał(a):
Źle się wyraziłam. Mam dwie obroże z ekoskórką (zółta i filetowa). Na stronie Tani jest kilka z niebieskim podszyciem.

Aha rozumiem:D (a Tą Tanie to gdzie znajdę:oops:?) No sama nie wiem a polary w lato nie grzeją?

Posted

[quote name='westie_justa']Aha rozumiem:D (a Tą Tanie to gdzie znajdę:oops:?) No sama nie wiem a polary w lato nie grzeją?

Zależy od psa - moja troche bardziej kudłata bardzo miała potem pod polarem tłustą sierść

Posted

[quote name='lenka13']Nasz Rogz

Lubię ten wzorek, pasuje praktycznie do wszystkiego :D Jak dla mnie lepiej byłoby, gdyby bardziej kontrastował, ale pewnie to wina jakości zdjęcia i cienia, jak dla mnie bardzo jej ładnie, szkoda, że nie ma zdjęcia z przodu :)

Posted

Paulix napisał(a):
Lubię ten wzorek, pasuje praktycznie do wszystkiego :D Jak dla mnie lepiej byłoby, gdyby bardziej kontrastował, ale pewnie to wina jakości zdjęcia i cienia, jak dla mnie bardzo jej ładnie, szkoda, że nie ma zdjęcia z przodu :)

W rzeczywistości wygląda trochę inaczej, bardziej kontrastuje, dziś postaram się zrobić lepsze zdjęcia....a tak a propo to chłopak...

Posted

Szczerze mnie się nigdy nie podobał ten wzorek;)
a co do lekkich i miękkich gold mi się podobał już na wystawie w Katowicach ale były tylko małe