Ewa&Duffel Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Marta, świetnie pasuje Milanowi ta obroża ! :) Zapraszam do mojego podpisiku, nowości :cool3: Quote
Arden Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Avaloth napisał(a):Z tego co pamiętam ludzie tu odradzali ami playa dla dużych psów, że nietrwałe czy coś. Ja nie miałam nigdy, koleżanka ma i zdaje egzamin, ale pies maleńki.Nietrwałe są te z zatrzaskami - nie wiem co by miało puścić przy obroży bez żadnych mocowań ;) Bewarka napisał(a):Arden: słyszałam, że ta seria ami playa jest najlepsza ze wszystkich ;-) Tak też myślałam :) Wszystko mi w niej pasuje, od szerokości, przez wygląd taśmy, po sposób mocowania. Dlatego kusi... Quote
Marchewkowy Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Świetnie Bonowi w szopach ;)) w ogóle ślicznie mu w niebieskim Quote
Tepes Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 dziękujemy;) dlatego większość jego garderoby jest niebieska:evil_lol: Quote
Luzia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Tepes'] dlatego większość jego garderoby jest niebieska:evil_lol: Właśnie miałam to napisać :lol: Ale szopy rzeczywiście się na Boniastym pięknie prezentują :) Quote
Lucky. Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 szkoda, że ten regulator tak ściska tą eko skórkę. ale mu ładnie :) Quote
Pietruszka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Uroczo w niej wygląda:p To teraz ja pokaże zaległy zakup Rudy w fiolecie:cool3: (do tego mam jeszcze smycz floral) Quote
Marta_Ares Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 super Bono wygląda w szopach :loveu: :loveu: :loveu: Diora opróżnij skrzynke;) Quote
Kajusza Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Ewa&Duffel napisał(a):Marta, świetnie pasuje Milanowi ta obroża ! :) Zapraszam do mojego podpisiku, nowości :cool3: a w jakiej cene flexi? widząc po psie, to dla dużych psów jest odpowiedni? Quote
Asia&Kleo Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Tepes, bardzo fajne szopy:) Eko skóra ma piękny kolorek;) Pietruszka, Rudemu pasuje fiolecik, ale wg mnie za wąska na taką długą szyjkę:P Quote
Pietruszka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 [quote name='Asia&Luna'] Pietruszka, Rudemu pasuje fiolecik, ale wg mnie za wąska na taką długą szyjkę:P Zgadzam się z Tobą;), ale szersze obroże są zbyt duże w obwodzie (choć mogłabym je skracać), a do tego nie chcę zbytnio przepłacać na obrożach. Na szczęście, w trakcie robienia jest nasza nowa obróżka, tym razem 2,5 cm, więc zobaczymy jak w takiej będzie wyglądać:eviltong: Quote
Marchewkowy Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Mnie doszły obroże od Marty cudneeeeeeeeeeeeee, sama nie wiem co mi się najbardziej podoba :) Jutro zrobię foty na psie :) Quote
MaDi Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Perełka potrzebuje każdej pomocy.... http://www.dogomania.pl/threads/206150-TRAGEDIA!!!-Ca%C5%82a-%C5%82ysa-mikro-sunia... Quote
Ewa&Duffel Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Kajusza napisał(a):a w jakiej cene flexi? widząc po psie, to dla dużych psów jest odpowiedni? To jest model przeznaczony dla psów do 50 kg, szczegóły wysyłam na PW ;) Quote
Marchewkowy Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Obroże od Marty rewelacja, zrobiłam już zdjęcia na modelu ale wstawię dopiero po południu, na razie same obróżki :))) Wykonanie jak zwykle rewelka, gumka na taśmie super pomysł, wszystko bardzo solidne,zacisk przez to że szyty z podwójnej taśmy jest sztywny i świetnie się rozsuwa gdy pies idzie na luźnej smyczy. Mega pozytyw dla Dogstyle :) Quote
Kasi i Lena Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Świetne obroże. Najbardziej podoba mi się ta super bohater:loveu: Ciekawe jak ta tasiemka prezentowała by się na pomarańczowej taśmie podkładowej? Ma ktoś takie połączenie? Quote
chrupcia Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/Ta55WZ9rLsI/AAAAAAAAEco/3jxLDTuRc0k/DSC_0040.JPG muszę napisać, obroże rewelacyjna, każda mi się bardzo podoba :loveu: jakiej są szerokości ?? a szczególnie ta pierwsza :) Quote
bazylowa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Najnowszy projekt Gadzeciaków.pl specjalnie dla użytkowników flaciego forum: Mamy też wersję niebieską i wszystko naszywamy na wybrany kolor parciaka :) Quote
konikowa Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 bazylowa napisał(a):Najnowszy projekt Gadzeciaków.pl specjalnie dla użytkowników flaciego forum: Mamy też wersję niebieską i wszystko naszywamy na wybrany kolor parciaka :) A ja ciągle czekam na wersję z seterami irlandzkimi:P (jakaś ładna jasna zieleń:P) Quote
MakeBelieve Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 To zróbcie jeszcze wersję yorkową 15 mm, niebieską ;D Z zaciskiem takim kółkowym jak lupine, a od razu kupię :D Quote
drzalka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Marchewkowy, obróżki bardzo pozytywnie nastrajające :P O to nasza nowa Flexi, bardzo fajna wagowo (związku z tym że ost, zdarzało się że prowadzałam Lene na smyczy Flexi Cat :D, to kupiłam smycz dla psów średnich do 25 kg - Lena waży ok. 23 kg) Tak się prezentuje: Quote
Agnes Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 drzalka nie za mala ta flexi wagowo dla twojej suki? Nasza nowa od DogStyle:cool3: Quote
Marchewkowy Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='chrupcia']https://lh3.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/Ta55WZ9rLsI/AAAAAAAAEco/3jxLDTuRc0k/DSC_0040.JPG muszę napisać, obroże rewelacyjna, każda mi się bardzo podoba :loveu: jakiej są szerokości ?? a szczególnie ta pierwsza :) Dzięki dziewczyny :) Wszystkie to taśma podkładowa 2, 5 cm + na dwóch ekoskórka. Myślę że te z ekoskórką to tak około 3 cm szerokości mają. To teraz obróżki na futrze ;) Która wam się najbardziej podoba? Quote
Recommended Posts