Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam do sprzedania NOWIUSIEŃKIE szelki Ferplast Daytona. Rozmiar M w kolorze niebiesko-czarnym.
Wymiary:
- obwód szyi 51 - 55 cm, taśma o szerokości-15mm
- obwód klatki piersiowej 53 - 61 cm, taśma o szerokości-25mm( odcinek na klatce)

Bardzo solidnie wykonane, z zewnątrz wytrzymała nylonowa taśma, a od spodu wykończone miękkim w dotyku podbiciem. Szelki regulowane. Od góry zapięcie + podwójne kółko do przypięcia smyczy.

Kupiłam ją dla swojego, ale okazały się o wieeeele za duże, więc sprzedaje. Kupiłam w kakadu za 43zł, ale sprzedam za 30zł + koszt przesyłki.
Zainteresowanych proszę o kontakt przez pw.

Posted

LadyBell napisał(a):

Kupiłam ją dla swojego, ale okazały się o wieeeele za duże, więc sprzedaje. Kupiłam w kakadu za 43zł, ale sprzedam za 30zł + koszt przesyłki.

Jeśli zachowałaś paragon możesz je zwrócić bądź wymienić na mniejsze.

Posted

Jaki kolor z rogzowych łańcuszkowych odblasków wybralibyście (oprócz czerwonego i czarnego) dla Harry'ego?

Mógłby ktoś mi zmierzyć łańcuszkową Mke - jej minimalny obwód i długość łańcuszka? Jak coś to muszę się przygotować na zmniejszanie.

Posted

go|denk@! ja jestem zakochana w naszym niebieskim i dlatego lepiej nie będę doradzać bo będę stronnicza :evil_lol:
Choć sądzę że ten niebieski by mu pasował :lol:

Posted

Paulix napisał(a):
2 tygodnie w wodzie, a codzienność w błocie to różnica :P mam na myśli ryski itp., po dłuższym czasie wszelkie metale wyglądają na zużyte

kąpie się w w zacisku regularnie jeśli jest pogoda, podobnie z błotem, a dodatkowo 2 tygodnie ta obroża w ogóle z wody nie wychodziła.
Wolę mieć porysowany metal niż skulkowaną materialną, czy niżby miały z niej nitki wychodzić (co osobiście mi się nie zdarza, ale widziałam już rogza doprowadzonego do tego stanu)

Unbelievable napisał(a):
mojemu psu rogzowy łańcuszek brudzi sierść ;-) i mimo całej sympatii do tego modelu więcej mu go nie kupię

u mnie z tym brudzeniem jest dziwnie, bo brudzi sierść tylko jak M. ma dłuższa niż 2,3 cm, jak jest krótka to śladu nie zostawia :p ale ja i tak dość często psa piorę (albo sama się wypierze w jakimś bagnie) więc mi osobiście ten fakt nei przeszkadza.

Ja uważam że zaciski z łańcuszkiem wyglądają najlepiej na szyi, pobijają łeb na szyję niż wszystkie inne obroże :loveu: niestety posiadam tylko jedną takową, ale za to jest to najczęściej używana obroża ze wszystkich

Posted

Luzia napisał(a):
go|denk@! ja jestem zakochana w naszym niebieskim i dlatego lepiej nie będę doradzać bo będę stronnicza :evil_lol:
Choć sądzę że ten niebieski by mu pasował :lol:

Też mi się wydaje, że ten niebieski byłby najlepszy. On jest taki cudny, że każdemy psu chyba w nim do... pysia. Kiedyś... może... się skuszę...:roll:

Posted

[quote name='go|denk@!']hmm niebieski w sumie ładny, ale macie na myśli ten ciemny czy ten jasny?

I jescze raz poproszę o zmierzenie łańcuszka Mki na maxa zmniejszonego i długości łańcuszka

Ja miałam na myśli jasny, on jest w zasadzie turkusowy

Posted

Migori napisał(a):
Jeśli zachowałaś paragon możesz je zwrócić bądź wymienić na mniejsze.

Taki też miałam plan, ale niestety dwa dni po zakupie ukradziono mi torebkę z portfelem w środku więc kicha.

Posted

[quote name='murakami']Ja miałam na myśli jasny, on jest w zasadzie turkusowy

Boże on jest cudowny, ten turkus mój ukochany i wymarzony kolor!!:loveu::loveu: do mojej białej suni by pasował, ale... czy są takie szelki?

Posted

Marta_Ares napisał(a):
miałam dość zniszczony komplet rogza (zniszczona taśma podkładowa) odprułam tasiemkę i Tzt naszył na nową taśmę :evil_lol: smycz 20mm, obroża 25mm

Dobry patent:evil_lol:
A kolorek genialny:loveu:

Na moim w kłakach nic nie widać... no cóż....

Posted

westie_justa napisał(a):
Boże on jest cudowny, ten turkus mój ukochany i wymarzony kolor!!:loveu::loveu: do mojej białej suni by pasował, ale... czy są takie szelki?

widzialam takie szelki na wystawie, ale nie wiem czy sa w sklepie. Te nowe kolory na razie sa chyba tylko na pelnej misce...

Posted

kasia_1982 napisał(a):
widzialam takie szelki na wystawie, ale nie wiem czy sa w sklepie. Te nowe kolory na razie sa chyba tylko na pelnej misce...

Tak ale nie widziałam tam szelek... a na wystawę pojadę gdzieś bliżej lata, prędzej kupię błękitne szelki Chaby :evil_lol:

Posted

LadyBell napisał(a):
Taki też miałam plan, ale niestety dwa dni po zakupie ukradziono mi torebkę z portfelem w środku więc kicha.

O matko kochana! współczucia.