Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paulix napisał(a):
Ja właśnie zerknęłam po moim zamówieniu do sklepu i obroży nie ma. Czyżby wycofali na stałe?

Zerknij na "aktualizację" ;) Cytuję:
"[FONT=arial]W dniu 04/04 przeprowadzane będą prace związane z aktualizacja oferty obroży Dublin Dog i zabawek Orbee Planet Dog. [/FONT] [FONT=arial]W związku z tym nie ma w tym dniu możliwości składania zamówień na obroże Dublin Dog i zabawki Orbee Planet Dog. [/FONT]
[FONT=arial]Przepraszamy za utrudnienia."[/FONT]

Posted

Agnes napisał(a):
No tak, foty szelek to widzimy, ale foty szelek na PSIE juz nie ;) Przeciez tu nic nie widac, tylko kawalek futra i tyle

:evil_lol:

A ja czekam na nasze sledy :loveu:

Posted

Piękny ten błękit :) Mam wielką ochotę go kupić, ale z XL są tylko zatrzaski...

W chwili obejnej moją ulubioną obrożą jest rogzowy fiolet z nitką XXL. Mam jeszcze pomarańczową smycz rogza z odblaskiem XL, ale jakoś się nie mogę do niej przekonać ze względu na kolor;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
to jest błękit?

na moim monitorze wygląda jak zielony i czerwony.... :)

jeśli chodzi o moje rogzy to zieleń i czerwień;)

Posted

Ariss świetne kolorki , pięknie im w Rogzach :D.. i super dobrałas adresówki :D

Hej, orientujecie się może gdzieś w tej chwili najtaniej kupić obroże Rogza ( Armed Response ) ?
Dawno już nie robiłam zakupów z psiej galanterii, a obiło mi się o uszy że kiepsko z teraz z kontaktem z Pełną-Miską ( to prawda ?, zawsze tam kupowałam ) ..

Posted

[quote name='gops']pokombinuj z kolorami w monitorze, u mnie normlanie widac ze to zielony kolor .
Nie bede nic kombinować, monitor mam tak ustawiony od lat i zawsze było dobrze.
Zdjęcie Ewy było chyba przerabiane, albo coś... Pytałam kilka osób, sama poszłam na drugiego lapka, i za każdym razem to nie był zielony ;)
http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_2989.jpg - To teraz, który kolor "jest prawdziwy" ? Twój Ariss? Czy ten z pełnej miski i strony rogza http://www.pelna-miska.pl/sklep//_var/gfx/44269c5cdd9f5e46951893fac176bddf.jpg ?

Posted

U mnie na monitorze, na pierwszym zdjęciu (tym na psie) wygląda jak błekit. Na tym, gdzie jest na drzewku już widzę jako zieleń ;) A ustawień nie zmieniałam :)

Posted

u mnie też wygląda na zielony, to jest chyba z tych nowszych, które też Kasia kupiła na crufstsie bodajże ?
ładny ma odcień :)

gdzie kupujecie adresówki i jakie możecie polecic ? ja zawsze miałam zwykłą metalową, obustronną, ale teraz w moim sklepie i tak przestali wyrabiać więc jak już mam kupowac przez internet to wolałabym coś ładniejszego xd ale nie chce plastiku ani niczego takiego.