Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Voute']gops - kantar Ami Play jest do niczego. Miałam dla spaniela, wytrzymał 2 miesiące i był 2 razy szyty. Nigdy więcej nic tej firmy nie kupię.[/QUOTE]
dzieki! prawie kupilam , to juz napewno nie wezme ehhh

Posted

[quote name='gops']dzieki! prawie kupilam , to juz napewno nie wezme ehhh[/QUOTE]
To może kantarek z Karlie? ja mam taki na laba już od wakacji i jak na razie jest ok :)

Posted

[quote name='monika15']To może kantarek z Karlie? ja mam taki na laba już od wakacji i jak na razie jest ok :)[/QUOTE]

[quote name='Migori']Gops, kup oryginał GL, znając możliwości Twojego psa, to nie ryzykowałabym z byle czym.[/QUOTE]

ja mam teraz taki za 18zl z allegro kupilam prawie 2 lata temu a suce leb urosl i sie z tylu ledwo dopina , pomysle o GL ale on to juz wogole ma cene ..no nic zobaczymy

Posted

tu zmniejszyłam na maksa więc jest 20 cm
a tak to normalnie jest 35 cm

wow! to jak na szczurka :)
Marchewkowy, a tak właśnie się ostatnio zastanawiałam jak wygląda to tak w 'naturze' na takiej sierści hihi

Posted

[quote name='Amber']Przed chwilą przyszły też szelki od Marty i Aresa (w samą porę :diabloti:) ale to nic, za jakiś miesiąc mam kolejny trening to się okaże jak się sprawują. Trochę żałuję, że nie pomyślałam o podbiciu rączki... Zastanawiam się też czy nie będą go obcierać na drugiej obręczy? Jakby co można by wam podesłać te szelki do poprawki?

A tak to są super, wyglądają na bardzo solidne, świetny patent z gumkami za które wsuwa się paski. Smycz też fajna. Aha, hot doga widocznego na fotach... już nie ma :evil_lol:

chciałbym szelki z kim uchwytem, tylko nie wiem czy czarne podszyte niebieską eko skórą czy w takich kolorkach: http://pitman.pl/zdjecia/1052.jpg
Jaka szerokość dla młodego? Jak zmierzyć obwód szyi do tych szelek? a jak długość górnego paska?:lol::lol:
http://img838.imageshack.us/img838/9962/img6032o.jpg

Posted

[quote name='anka11']wow! to jak na szczurka :)
Marchewkowy, a tak właśnie się ostatnio zastanawiałam jak wygląda to tak w 'naturze' na takiej sierści hihi

Na codzień w naturze to właściwie nie wygląda hahaa bo nic nie widać :lol:

Wersja codzienna Rogz Gekko :D

Ale cóż liczy się moja świadomość że moje futerko ma ładne ubranko ;)

Posted

[quote name='Naklejka']zaba, 2,5cm muscat jest niewidoczny:
http://img3.imageshack.us/img3/282/fota095.jpg
Szelki chcę na dłużej, za niedługo będzie łysy, ale na zimę będzie miał 2 razy więcej włosa niż teraz:cool3:
Myślałam nad 4cm, tak jak obroża. Tylko nie wiem jakie i nie wiem jak dobrze obmierzyć psa...
mierzysz "barki " psa, czyli nisko pod szyja , popatrz jak psy maja zalozone szelki i w tym miejscu zmierz .
a klata to kawalek za tylnimi lapami , wydaje mi sie ze 4cm bd odpowiednie na szerokosc

Posted

Ja również sądzę, że 4 cm będą najlepsze :) Moja sucz ma 30 cm wzrostu, a nosi 2.5 cm i uważam, że dla nie są idealne, więc dla tybetana jak najbardziej 4 cm. 3 będzie za mało ;)