Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to trudno ...
a fiolet odblaskowy by pasował ? Mo ten wzorek produkowany jest tylko w rozmiarze M ... A to za cienkie.
Marta, śliczne te obroże :loveu:

Posted

Hehe, a ja szukam teraz czegoś błękitnego, zapewne obroży tylko nie niebieski, chabrowy, tylko taki błękit błękit! może jakaś firma ma taki kolor? szukam razej jednolitej, chyba że będzie jakis fajny wzór:D

Posted

westie_justa napisał(a):
Hehe, a ja szukam teraz czegoś błękitnego, zapewne obroży tylko nie niebieski, chabrowy, tylko taki błękit błękit! może jakaś firma ma taki kolor? szukam razej jednolitej, chyba że będzie jakis fajny wzór:D

Jeśli chodzi o jednolite to może Hamilton?

Posted

O Boże Boże Boże Boże:-o!!! zamurowało mnie aż wbiłam paznokcie w biurko!!!!!!!!! :evil_lol: Naprawdę jest już dostępny!! aaaaaaaaaa!!!!....... O takim marzę, westka to chyba M ,S będzie za małe ale ta 20mm jest za długa a ta mniejsza 16mm nie ma jej na razie... ale i tak musiałabym trochę poczekać zanim kupię, są jeszcze inne sklepy z tymi rogzami czy tylko ten?
DZięki że mi powiedziałaś;)

Posted

[quote name='westie_justa']O Boże Boże Boże Boże:-o!!! zamurowało mnie aż wbiłam paznokcie w biurko!!!!!!!!! :evil_lol: Naprawdę jest już dostępny!! aaaaaaaaaa!!!!....... O takim marzę, westka to chyba M ,S będzie za małe ale ta 20mm jest za długa a ta mniejsza 16mm nie ma jej na razie... ale i tak musiałabym trochę poczekać zanim kupię, są jeszcze inne sklepy z tymi rogzami czy tylko ten?
DZięki że mi powiedziałaś;)

Jeszcze są gold i platinum ale nie ma fotek.

http://www.pelna-miska.pl/sklep//index.php?news=all&page=0&view=3&sort=default

Posted

ma ktos kantarek firmy ami play ? jak z wytrzymaloscia i rozmiarowo ? moze ma ktos rozmiar spaniel ? wiem ze obroze sa slabe bardzo tej firmy ale jak z kantarkami ?

Posted

[quote name='gops']ma ktos kantarek firmy ami play ? jak z wytrzymaloscia i rozmiarowo ? moze ma ktos rozmiar spaniel ? wiem ze obroze sa slabe bardzo tej firmy ale jak z kantarkami ?[/QUOTE]

Ulv ma dla Kraksy i chyba nie narzekała ;)

Posted

[quote name='Avaloth']Na wystawie widziałam kantar ami playa na dogu niemieckim i był w całości, więc jeśli takie bydle wytrzymał to źle nie może byc xd

mam nową propozycję xd
http://www.gatto-arte.com/index.php?k25,akcesoria-scrapbooking-tasiemki-i-wstazki
tasiemki stąd może ktoś chce ?
mi obojętne czy to czy jednoiglec, ale tu jest więcej, może ktoś się skusi ;)

gdzie tam jest koszt wysyłki bo nie mogę znaleźć? :)

Posted

gops - kantar Ami Play jest do niczego. Miałam dla spaniela, wytrzymał 2 miesiące i był 2 razy szyty. Nigdy więcej nic tej firmy nie kupię.