*Monia* Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 anka11 napisał(a):Monia, podoba mi się ten fiolet z odblaskiem, sama się nad nim zastanawiałam.. :smile: Ładny ten fiolet ;). Chyba trochę szeroko, ale przynajmniej kudły odblasku nie zakrywają :lol: Litterka napisał(a):Jak tak na Was patrzę, to aż mi żal, że potrafię się oprzeć pokusie kupienia kolejnej obroży/szelek/smyczy... :smile: Też się potrafiłam oprzeć jakiś czas, ale taksowy bazarek moje postanowienie zmienił :evil_lol:. Quote
Luzia Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Kto może mi polecić jakiś sklep w Wawie z dużym wyborem obróżek i smyczek, jak na razie nie trafiłam na nic ciekawego. A zazwyczaj trafiam na Kakadu... Zależy mi na jakimś zielonym komplecie bo kurcze nigdy się nie zbiorę żeby przez neta zamówić, a jak natrafię na coś ciekawego to już nie ma przeproś będę musiała kupić. Quote
*Monia* Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 W Nadarzynie w Maximusie był spory wybór. Ale tam w tych halach trafić do tego zoologa to wyczyn, a i nie wiem czy jeszcze jest. Jeszcze na Okęciu przy Realu jest sporo np. Trixie (kiedyś chciałam kupić komplet ale się powstrzymałam :lol:) i to chyba nie Kakadu o ile pamiętam. Z moich okolic to wszystko co zwiedziłam, innych nie pamiętam :p. A może taks zapytaj czy coś zielonego ma? Bazarek jeszcze trwa, a rzeczy na prawdę super :razz:. Zobaczysz i będziesz musiała kupić :eviltong: Quote
gops Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ROGZ paint paw Lka zacisk 34-55cm ,pitman 4cm czarna klasyczna 34-44cm , tanio -jakby co to pw :) Quote
Marchewkowy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Proszę o pomoc... doradźcie bo ja sama nie umiem wybrać... Które połączenie :D Quote
Diora Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Kto chce, kto chce? :) http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5278762 Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Marchewkowy weź z niebieskim podszyciem:) anka11 pasuje psu choć wzorek nie jest powalający ładnie wygląda!:) a to nasza nowa obrózka od Taks:loveu::diabloti: Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='klaudusia0219']czy ona jest na.. łapie ? :icon_roc: a nie widać?:diabloti: jeszcze nie ma właścicielki tej obroży to musiałam zrobić na kim innym a, że tylko mam do dyspozycji takie maleństwo to już inna sprawa;) Quote
NightQueen Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 a dla kogo ta obroża? :cool3: dla nieistniejącego psa Ewy? :diabloti: Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 nie, nie:evil_lol: to ja widzę, ze Ty nic nie wiesz:diabloti: [SIZE="1"]a jakby była do Ewy to bym nie pisała, ze NASZA nowa obróżka Quote
Culineo Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 hihihi zła minka :D za 'chamska' a miało być coś w rodzaju WTF? :) Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 mogłam odpowiedzieć ta jeszcze mam 3 takie same na kolejne łapy i jaazda:diabloti: Quote
Tepes Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 jak na moje oko to nie:diabloti: albo czarna smycz uniwersalna albo taka sama obróżka do kompletu;) Quote
NightQueen Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 [quote name='Tepes']jak na moje oko to nie:diabloti: tragicznie nie pasuje :diabloti: Quote
Marchewkowy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 ślicznie im!!!! Nie mogę się doczekać moich obróżek :) Quote
Avaloth Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 No i mi się wykruszyli wszyscy do jednoiglowca :D ktoś by nie cgciał stamtąd zamawiac tasiemek ? http://www.jednoiglec.pl/ a jeszcze lepiej, nie chciałby ktoś 90cm lisków, albo 1,90 ? xd Marta cudne, szczególnie ta dla Maylo :) Quote
Recommended Posts