Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anka11 napisał(a):
Monia, podoba mi się ten fiolet z odblaskiem, sama się nad nim zastanawiałam.. :smile:

Ładny ten fiolet ;). Chyba trochę szeroko, ale przynajmniej kudły odblasku nie zakrywają :lol:

Litterka napisał(a):
Jak tak na Was patrzę, to aż mi żal, że potrafię się oprzeć pokusie kupienia kolejnej obroży/szelek/smyczy... :smile:

Też się potrafiłam oprzeć jakiś czas, ale taksowy bazarek moje postanowienie zmienił :evil_lol:.

Posted

Kto może mi polecić jakiś sklep w Wawie z dużym wyborem obróżek i smyczek, jak na razie nie trafiłam na nic ciekawego. A zazwyczaj trafiam na Kakadu... Zależy mi na jakimś zielonym komplecie bo kurcze nigdy się nie zbiorę żeby przez neta zamówić, a jak natrafię na coś ciekawego to już nie ma przeproś będę musiała kupić.

Posted

W Nadarzynie w Maximusie był spory wybór. Ale tam w tych halach trafić do tego zoologa to wyczyn, a i nie wiem czy jeszcze jest. Jeszcze na Okęciu przy Realu jest sporo np. Trixie (kiedyś chciałam kupić komplet ale się powstrzymałam :lol:) i to chyba nie Kakadu o ile pamiętam. Z moich okolic to wszystko co zwiedziłam, innych nie pamiętam :p.
A może taks zapytaj czy coś zielonego ma? Bazarek jeszcze trwa, a rzeczy na prawdę super :razz:. Zobaczysz i będziesz musiała kupić :eviltong:

Posted

Marchewkowy weź z niebieskim podszyciem:)

anka11 pasuje psu choć wzorek nie jest powalający ładnie wygląda!:)

a to nasza nowa obrózka od Taks:loveu::diabloti:

Posted

[quote name='klaudusia0219']czy ona jest na.. łapie ?
:icon_roc:
a nie widać?:diabloti:
jeszcze nie ma właścicielki tej obroży to musiałam zrobić na kim innym a, że
tylko mam do dyspozycji takie maleństwo to już inna sprawa;)