Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moge Was pomeczyc? ;d Jaki rooogz do Daisy? Bo chce kupic 2 kpl. Mam fiolet odblask aktualnie, ale pozbywam się go i może będe miała pink heartsa zacisk. Myślę o komplecie pomarańcz odblask, czerwonej smyczy odblask i chciałabym miękkie i lekkie róż, ale pink hearts będize z różem i nie wiem..

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Moge Was pomeczyc? ;d Jaki rooogz do Daisy? Bo chce kupic 2 kpl. Mam fiolet odblask aktualnie, ale pozbywam się go i może będe miała pink heartsa zacisk. Myślę o komplecie pomarańcz odblask, czerwonej smyczy odblask i chciałabym miękkie i lekkie róż, ale pink hearts będize z różem i nie wiem..

a aktivdoga juz kupilas? niedawno pytalas o niego, skad TY masz tyle kasy:evil_lol:

Posted

gops napisał(a):
a aktivdoga juz kupilas? niedawno pytalas o niego, skad TY masz tyle kasy:evil_lol:

Gops, to Ty nie widzisz... Koleżanka zawsze pyta, informuje o nowym zakupie a jakoś nigdy nic nie kupiła. Także i tym razem może być podobnie ;)

Posted

[quote name='MakeBelieve']Nad activem sie narazie zastanawiam ;d W najblizszej przyszlosci dołączą do mnie rogzy (Migori, nie rozumiem ironii?), tylko po prostu sie nie moge zdecydować..

nie? ciagle o cos pytasz, co ktorys post jest pytanie od Ciebie co kupic, kupujesz w ogole czy pytasz zeby zapytac?

Posted

[quote name='MakeBelieve']Nad activem sie narazie zastanawiam ;d W najblizszej przyszlosci dołączą do mnie rogzy (Migori, nie rozumiem ironii?), tylko po prostu sie nie moge zdecydować..
I dobrze ;)

Posted

Lucky. napisał(a):
Ten co Wy macie - tickled pink :)
Jestem ciekawa jak będzie na M wyglądał :P

Myślę że będzie ładniej wyglądać niż na mojej Fifce bo na M różowy ślicznie się prezentuje.

Posted

Ja się dopiero zaraziłam, ale choroba jakoś nie postępuje :shake:
Marta! Jaki rozmiar Rogza pink hearts? (w cm)
a tak w ogóle podoba mi się ten błękitny rodz Aresa ten w kostkę

Posted

Zakupiłam obrożę i całą czarną smycz 2,5cm z porządnym karabińczykiem od Taks :)

kolory co prawda nie najlepsze, ale to mój aparat :diabloti:

Przez dwa i pół miesiąca nabyłam trzy obróżki, szelki, smycz - nie jest chyba ze mną tak źle jak z Wami :diabloti:

Posted

Na szybko złapałam psy w taksowych 'ciuszkach' ;)

Shina w swojej obroży, Hexy szelkach i adresówce; jej radość jak widać ogromna :p

Hexolina w swojej obróżce (też współpracy odmówiła)

i w szelkach

Posted

anka11 napisał(a):

Przez dwa i pół miesiąca nabyłam trzy obróżki, szelki, smycz - nie jest chyba ze mną tak źle jak z Wami :diabloti:

No widzisz.... ja kupiłam dopiero trzecie szelki ze smyczą po jakiś 9 miesiącach :( gdybym mogła kupować tak obróżki i smyczki jak wy to moja kolekcja była by napradę duża.... a teraz to nawet nie kolekcja....

Posted

Monia, podoba mi się ten fiolet z odblaskiem, sama się nad nim zastanawiałam.. :)

i tak mi sie podoba

hehe wiadomo skoro też wzięłaś taki wzór :evil_lol:

No widzisz.... ja kupiłam dopiero trzecie szelki ze smyczą po jakiś 9 miesiącach gdybym mogła kupować tak obróżki i smyczki jak wy to moja kolekcja była by napradę duża.... a teraz to nawet nie kolekcja....

ja już nie kupuje więcej! :lol:
...chyba, że coś od Taks albo w rodzaju Dogstyle/Activdog :diabloti:

Posted

A ja mam zamiar kupować:diabloti: a najwięcej najfajniejszych rzeczy jest w necie a tam z kupnem mam problem.... nie powiem żeby mi rodzice zamówili oboże:D (przecież 'niepotrzebna')
A ostatnio w zoologu kupiłam tak z cicha pęk szelki i smycz tata się pyta ile kosztowała smycz? ja mówię "a... 19zł" a szelki? "a szlki to tam tylko 17zł" :evil_lol: ale teraz na wiosnę coś muszę kupić!!