MakeBelieve Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Moge Was pomeczyc? ;d Jaki rooogz do Daisy? Bo chce kupic 2 kpl. Mam fiolet odblask aktualnie, ale pozbywam się go i może będe miała pink heartsa zacisk. Myślę o komplecie pomarańcz odblask, czerwonej smyczy odblask i chciałabym miękkie i lekkie róż, ale pink hearts będize z różem i nie wiem.. Quote
sonia&me Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Migori napisał(a):Mam flexi 8m do 50kg taśmę od roku dla 30kg. Sprawuje sie wyśmienicie. Dziękuję za opinię.W takim razie rozejrzę się za flexi;) Quote
gops Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 MakeBelieve napisał(a):Moge Was pomeczyc? ;d Jaki rooogz do Daisy? Bo chce kupic 2 kpl. Mam fiolet odblask aktualnie, ale pozbywam się go i może będe miała pink heartsa zacisk. Myślę o komplecie pomarańcz odblask, czerwonej smyczy odblask i chciałabym miękkie i lekkie róż, ale pink hearts będize z różem i nie wiem.. a aktivdoga juz kupilas? niedawno pytalas o niego, skad TY masz tyle kasy:evil_lol: Quote
Migori Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 gops napisał(a):a aktivdoga juz kupilas? niedawno pytalas o niego, skad TY masz tyle kasy:evil_lol: Gops, to Ty nie widzisz... Koleżanka zawsze pyta, informuje o nowym zakupie a jakoś nigdy nic nie kupiła. Także i tym razem może być podobnie ;) Quote
MakeBelieve Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Nad activem sie narazie zastanawiam ;d W najblizszej przyszlosci dołączą do mnie rogzy (Migori, nie rozumiem ironii?), tylko po prostu sie nie moge zdecydować.. Quote
Agnes Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='MakeBelieve']Nad activem sie narazie zastanawiam ;d W najblizszej przyszlosci dołączą do mnie rogzy (Migori, nie rozumiem ironii?), tylko po prostu sie nie moge zdecydować.. nie? ciagle o cos pytasz, co ktorys post jest pytanie od Ciebie co kupic, kupujesz w ogole czy pytasz zeby zapytac? Quote
Migori Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='MakeBelieve']Nad activem sie narazie zastanawiam ;d W najblizszej przyszlosci dołączą do mnie rogzy (Migori, nie rozumiem ironii?), tylko po prostu sie nie moge zdecydować.. I dobrze ;) Quote
murakami Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='NightQueen']Marta więcej takich zdjęć do reklamy, bo rzeczy się fajnie prezentują :cool3::evil_lol: http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC08759.jpg boski kolor :loveu: taki kolor moja Mama nazywa biskupim, więc trafiłaś! Quote
NightQueen Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 murakami napisał(a):taki kolor moja Mama nazywa biskupim, więc trafiłaś! hehe dobre :evil_lol::evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Lucky. napisał(a):Ten co Wy macie - tickled pink :) Jestem ciekawa jak będzie na M wyglądał :P Myślę że będzie ładniej wyglądać niż na mojej Fifce bo na M różowy ślicznie się prezentuje. Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='zaba14']to drugie od góry to xl? L-ki x 3 i 2xM-ki na dole czas zacząć się leczyć.... Aresowe: Mayloka: Quote
Yuveza Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ja się dopiero zaraziłam, ale choroba jakoś nie postępuje :shake: Marta! Jaki rozmiar Rogza pink hearts? (w cm) a tak w ogóle podoba mi się ten błękitny rodz Aresa ten w kostkę Quote
anka11 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 łapki to Red dingo aaa, dziękuję ;) ja jakoś do rogzów nie mogę się przekonać. Jedynie podobają mi się odblaskowe. Quote
anka11 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Zakupiłam obrożę i całą czarną smycz 2,5cm z porządnym karabińczykiem od Taks :) kolory co prawda nie najlepsze, ale to mój aparat :diabloti: Przez dwa i pół miesiąca nabyłam trzy obróżki, szelki, smycz - nie jest chyba ze mną tak źle jak z Wami :diabloti: Quote
Kateczka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 swietnie mu w tej szerokosci :) też wziełam ten wzór...smycz, obroża i szele ale 3 cm :) Quote
anka11 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 swietnie mu w tej szerokosci też wziełam ten wzór...smycz, obroża i szele ale 3 cm to jest ona i dziękujemy :) to też jest 3cm - smyczka ma 2,5. Quote
*Monia* Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Na szybko złapałam psy w taksowych 'ciuszkach' ;) Shina w swojej obroży, Hexy szelkach i adresówce; jej radość jak widać ogromna :p Hexolina w swojej obróżce (też współpracy odmówiła) i w szelkach Quote
Kateczka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 kurcze a wygląda jak 4 cm :) i tak mi sie podoba ;) Quote
Yuveza Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 anka11 napisał(a): Przez dwa i pół miesiąca nabyłam trzy obróżki, szelki, smycz - nie jest chyba ze mną tak źle jak z Wami :diabloti: No widzisz.... ja kupiłam dopiero trzecie szelki ze smyczą po jakiś 9 miesiącach :( gdybym mogła kupować tak obróżki i smyczki jak wy to moja kolekcja była by napradę duża.... a teraz to nawet nie kolekcja.... Quote
anka11 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Monia, podoba mi się ten fiolet z odblaskiem, sama się nad nim zastanawiałam.. :) i tak mi sie podoba hehe wiadomo skoro też wzięłaś taki wzór :evil_lol: No widzisz.... ja kupiłam dopiero trzecie szelki ze smyczą po jakiś 9 miesiącach gdybym mogła kupować tak obróżki i smyczki jak wy to moja kolekcja była by napradę duża.... a teraz to nawet nie kolekcja.... ja już nie kupuje więcej! :lol: ...chyba, że coś od Taks albo w rodzaju Dogstyle/Activdog :diabloti: Quote
Litterka Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Jak tak na Was patrzę, to aż mi żal, że potrafię się oprzeć pokusie kupienia kolejnej obroży/szelek/smyczy... :) Quote
Yuveza Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 A ja mam zamiar kupować:diabloti: a najwięcej najfajniejszych rzeczy jest w necie a tam z kupnem mam problem.... nie powiem żeby mi rodzice zamówili oboże:D (przecież 'niepotrzebna') A ostatnio w zoologu kupiłam tak z cicha pęk szelki i smycz tata się pyta ile kosztowała smycz? ja mówię "a... 19zł" a szelki? "a szlki to tam tylko 17zł" :evil_lol: ale teraz na wiosnę coś muszę kupić!! Quote
Recommended Posts