Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber, szele super, ale cu-do-wny pies! :loveu: Nie rozumiem, dlaczego nie macie galerii, jesteście nie-dogo-polityczni z tym kopiowanym dobkiem czy co? :diabloti:

A do nas przyszły szelki od TŻta Marty po małym liftingu :multi:

Posted

Amber napisał(a):

@evel
Tak się nie robi, albo się pokazuje, albo się nie pisze :evil_lol:

Oj tam, oj tam :siara: Jak zrobię foty to pokażę, nie? ;)

Posted

[quote name='vege*']jakie wszystko kolorowe i śliczne :loveu:
e:

[quote name='zaba14']fajna kolekcja :)

Dziękuję :)

[quote name='Amber']@Marchewkowy
Piękna kolekcja i piękne zdjęcia :loveu: Btw niejedna kobieta pozazdrościła by włosów twoim pociechom :cool3:

Ojjjj to fakt włosów to on ma tyle że.... ale już mam wprawę i wyrabiam z czesaniem ;)

[quote name='Agnes']Marchewkowy, jakiej szerokosci jest niebieska tasma od Dogstyle? :)

3 cm :)

Ojj jestem nieźle uzależniona :)
Teraz planuję komplet z nitką obroża z łańcuszkiem + smycz w kolroze jasno niebieskim, kilka obroży z dogstyle z tasiemkami z jednoigielca, go go geko zestawik z lupine i smycz do kompletu w żółwie :)

Posted

[quote name='Marchewkowy']Do pyska mu :)))
[quote name='gops']super wyglada taksowa na boksiu :)
[quote name='Voute']Świetny kolor tej obroży na bokserze :)
[quote name='Onomato-Peja']https://lh4.googleusercontent.com/_8Q4KEuDlEUI/TZHeXXyxWEI/AAAAAAAAEUA/UBBQqchNS_8/s640/obr.jpg wow, extra ta obroża ;)
[quote name='Avaloth']jak nie lubię moro, a obroża taka zwykła to na nim wygląda świetnie :)
dzięęęęki :)
mnie też się cholernie podoba, myślałam, że będzie się zlewać z sierścią, a wygląda prze genialnie. mój komandosik :loveu: