vege* Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 dołączam się do fanclubu :lol: bardzo mu ładnie w obu szelkach :-) Quote
Naklejka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Pies piękny...:loveu: A szele od Marty są genialne! Też myślałam o takich z uchem, żeby młodego łatwiej się trzymało. Quote
vege* Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Naklejka napisał(a):Pies piękny...:loveu: A szele od Marty są genialne! Też myślałam o takich z uchem, żeby młodego łatwiej się trzymało. te ucho jest bardzo przydatne w sytuacji jak np pies pociągnie właściciela do innego psa wtedy łatwiej go opanować bo łatwiej się trzyma za tą rączkę, no i psa nie poddusisz tak bardzo jak np na obroży :-) Quote
zaba14 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Amber napisał(a):Hehe dzięki. Z pewnych względów nie mamy galerii na dogo :diabloti: ale może kiedyś założę, bo fanklub Jariego się coraz bardziej powiększa :cool3: :D koniecznie załóż !! :) piękny dobek !! :) moje niespełnione marzenie :P Quote
Naklejka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Co Wy macie z tym zmuszaniem do zakładania galerii? :D Ze względu na ucho w szelkach chciałam kupić norweskie, nawet mama była chętna na wystawie, ale dupek by z nich wyszedł. Na razie czekam na smycze i obrożę z lepszą regulacją, wtedy się zastanowimy czy kupować nowe szelki. Quote
vege* Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 zaba14 napisał(a):moje niespełnione marzenie :P moje też zaraz po nowofundlandzie :loveu: Quote
BullWest Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Marchewkowy - ten Gekko jest boski! Właśnie taki mi się marzy, tylko jak widzę ty też masz półzacisk - tylko taki też jest dostępny na pm. A rozmiarowo jak on, zgadza się z wymiarami podawanymi na stronach? Quote
Asia&Kleo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Amber, szele bardzo fajne:) Podoba mi się połączenie ciemny khaki na czekoladowym psie;) Quote
Amber Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Asia&Luna napisał(a):Amber, szele bardzo fajne:) Podoba mi się połączenie ciemny khaki na czekoladowym psie;) No mi właśnie też. Ja jestem niebieskomaniaczką, ale w tym wypadku zieleń wygrywa :). Quote
Asia&Kleo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Amber napisał(a):No mi właśnie też. Ja jestem niebieskomaniaczką, ale w tym wypadku zieleń wygrywa :). Ja również mam czekoladowego popdalanego psiaka, ale na Kleo niebieski i odcienie w ogóle nie pasują niestety:/ Quote
vege* Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jeśzcze ładnie by wyglądał na czekoladce pomarańcz i taka trochę jaśniejsza zieleń no i fiolecik :loveu: Amber planujesz coś jeszcze kupić dla psiaka, jak tak to jakie kolory? :evil_lol: edit: Asia a mi się właśnie bardzo Kleo podobała w tym niebieskim ferlaście :lol: Quote
Amber Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 @vege* No na razie chyba będzie niestety długa przerwa w zakupach, bo i tak mocno nadszarpnęłam fundusze na te wszystkie cudeńka, a jeszcze jeść coś trzeba :evil_lol: Ale chętnie przyjmę wszystkich sponsorów A Jari jest moim w 100% spełnionym marzeniem, zawsze chciałam mieć brązowego dobermana i po naczekaniu się ok. 19 lat wreszcie mam :diabloti: Cierpliwość popłaca ;). Quote
vege* Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Amber napisał(a): A Jari jest moim w 100% spełnionym marzeniem, zawsze chciałam mieć brązowego dobermana i po naczekaniu się ok. 19 lat wreszcie mam :diabloti: Cierpliwość popłaca ;). ja na mojego Niufa czekam już 11 lat, poczekam jeszcze z 9 (studia trzeba będzie zacząć i skończyć) :placz: :eviltong: Quote
Asia&Kleo Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 vege* napisał(a):jeśzcze ładnie by wyglądał na czekoladce pomarańcz i taka trochę jaśniejsza zieleń no i fiolecik :loveu: Amber planujesz coś jeszcze kupić dla psiaka, jak tak to jakie kolory? :evil_lol: edit: Asia a mi się właśnie bardzo Kleo podobała w tym niebieskim ferlaście :lol: Chabrowy odcień Ferplasta jest cudny, ale kolor taki trochę się "gryzie" z czekoladowym. No i jest za mały na Kleo, na ostatniej dziurce ledwo co:D Quote
Amber Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 No ja właśnie kończę studia, ale to jeszcze zależy czy wybierzesz licencjat czy magisterkę :lol: U mnie to było tak, że jak się wyprowadziłam od rodziców to w nowym mieszkaniu jeszcze wszystkich mebli nie było i telewizora, a był już doberman :evil_lol: No dobra koniec offa, ale takie historie o spełnionych marzeniach zawsze mnie wzruszają :oops: Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 ja jestem fanem Twojego dobka od pierwszy zdjęć, które tu wstawiłaś :) przepiękny pies!!!!:loveu: :loveu: również czekam na galerie :) faktycznie bardzo mu pasuje ta zieleń:loveu: oczywiście nie ma najmniejszego problemu z podbiciem rączki czy tylnej obręczy, ale to już zapraszam na pw lub e-maila Marcina;) Quote
vege* Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 WOZA Flowers od gops kupiona z miesiąc temu, ale jakoś zdjęcia zapomniałam wstawić :lol: Quote
Marchewkowy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 BullWest napisał(a):Marchewkowy - ten Gekko jest boski! Właśnie taki mi się marzy, tylko jak widzę ty też masz półzacisk - tylko taki też jest dostępny na pm. A rozmiarowo jak on, zgadza się z wymiarami podawanymi na stronach? Mnie też się podobał :) i musiałam go mieć, a miałam szczęście bo na wystawie w Katowicach mieli tylko 1 sztukę, właściciel stoiska mówił że już wycofują ten wzorek. Co do wymiarów to nie mierzyłam dokładnie ale jeśli chcesz to mogę zmierzyć :) A teraz ciąg dalszy obroży na futrze ;) Odblask 4 cm fioletowy od Taks + smycz 2,5 cm od taks Dogstyle :) Quote
vege* Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Marchewkowy może tak zrobisz zdjęcie swojej kolekcji? :lol: Quote
psyja Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 vege* napisał(a):http://img846.imageshack.us/i/110319122208.jpg/][IMG]http://img846.imageshack.us/img846/3200/110319122208.jpg WOZA Flowers od gops kupiona z miesiąc temu, ale jakoś zdjęcia zapomniałam wstawić :lol: bardzo mi się ta woza podoba, super jest Quote
anka11 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/TZChAcc2h0I/AAAAAAAAEEY/pD4eamuvr-M/DSC_0048.JPG ale się naczekałam na tego dogstyle'a, śliczny! :loveu: i tak samo gekko bardzo mi się podoba :) Quote
Marchewkowy Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 anka11 napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/TZChAcc2h0I/AAAAAAAAEEY/pD4eamuvr-M/DSC_0048.JPG ale się naczekałam na tego dogstyle'a, śliczny! :loveu: i tak samo gekko bardzo mi się podoba :) Dzięki :)))) Mnie też się b. podoba :) vege* napisał(a):Marchewkowy może tak zrobisz zdjęcie swojej kolekcji? :lol: Mówisz masz ;) To cześć mojej kolekcji bo jest tego już troszkę więcej :) Obroże ( przepraszam że takie foty, ale nie mam krótkiego obiektywu) Część smyczy: Quote
vege* Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 jakie wszystko kolorowe i śliczne :loveu: czy ktoś wie gdzie mogę kupić tanie karabińczyki? na allegro ni ma :shake: Quote
Naklejka Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 W pasmanterii, sama muszę podskoczyć i kupić taśmy na smycze do schrona...:p Szukam szelki guardy dla psa w klacie 45cm. Quote
Recommended Posts