Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
Pies piękny...:loveu:
A szele od Marty są genialne! Też myślałam o takich z uchem, żeby młodego łatwiej się trzymało.

te ucho jest bardzo przydatne w sytuacji jak np pies pociągnie właściciela do innego psa wtedy łatwiej go opanować bo łatwiej się trzyma za tą rączkę, no i psa nie poddusisz tak bardzo jak np na obroży :-)

Posted

Amber napisał(a):
Hehe dzięki. Z pewnych względów nie mamy galerii na dogo :diabloti: ale może kiedyś założę, bo fanklub Jariego się coraz bardziej powiększa :cool3: :D

koniecznie załóż !! :) piękny dobek !! :) moje niespełnione marzenie :P

Posted

Co Wy macie z tym zmuszaniem do zakładania galerii? :D

Ze względu na ucho w szelkach chciałam kupić norweskie, nawet mama była chętna na wystawie, ale dupek by z nich wyszedł.
Na razie czekam na smycze i obrożę z lepszą regulacją, wtedy się zastanowimy czy kupować nowe szelki.

Posted

Marchewkowy - ten Gekko jest boski! Właśnie taki mi się marzy, tylko jak widzę ty też masz półzacisk - tylko taki też jest dostępny na pm.
A rozmiarowo jak on, zgadza się z wymiarami podawanymi na stronach?

Posted

Asia&Luna napisał(a):
Amber, szele bardzo fajne:) Podoba mi się połączenie ciemny khaki na czekoladowym psie;)

No mi właśnie też. Ja jestem niebieskomaniaczką, ale w tym wypadku zieleń wygrywa :).

Posted

Amber napisał(a):
No mi właśnie też. Ja jestem niebieskomaniaczką, ale w tym wypadku zieleń wygrywa :).

Ja również mam czekoladowego popdalanego psiaka, ale na Kleo niebieski i odcienie w ogóle nie pasują niestety:/

Posted

jeśzcze ładnie by wyglądał na czekoladce pomarańcz i taka trochę jaśniejsza zieleń no i fiolecik :loveu: Amber planujesz coś jeszcze kupić dla psiaka, jak tak to jakie kolory? :evil_lol:

edit:
Asia a mi się właśnie bardzo Kleo podobała w tym niebieskim ferlaście :lol:

Posted

@vege*
No na razie chyba będzie niestety długa przerwa w zakupach, bo i tak mocno nadszarpnęłam fundusze na te wszystkie cudeńka, a jeszcze jeść coś trzeba :evil_lol: Ale chętnie przyjmę wszystkich sponsorów

A Jari jest moim w 100% spełnionym marzeniem, zawsze chciałam mieć brązowego dobermana i po naczekaniu się ok. 19 lat wreszcie mam :diabloti: Cierpliwość popłaca ;).

Posted

Amber napisał(a):

A Jari jest moim w 100% spełnionym marzeniem, zawsze chciałam mieć brązowego dobermana i po naczekaniu się ok. 19 lat wreszcie mam :diabloti: Cierpliwość popłaca ;).

ja na mojego Niufa czekam już 11 lat, poczekam jeszcze z 9 (studia trzeba będzie zacząć i skończyć) :placz: :eviltong:

Posted

vege* napisał(a):
jeśzcze ładnie by wyglądał na czekoladce pomarańcz i taka trochę jaśniejsza zieleń no i fiolecik :loveu: Amber planujesz coś jeszcze kupić dla psiaka, jak tak to jakie kolory? :evil_lol:

edit:
Asia a mi się właśnie bardzo Kleo podobała w tym niebieskim ferlaście :lol:

Chabrowy odcień Ferplasta jest cudny, ale kolor taki trochę się "gryzie" z czekoladowym.
No i jest za mały na Kleo, na ostatniej dziurce ledwo co:D

Posted

No ja właśnie kończę studia, ale to jeszcze zależy czy wybierzesz licencjat czy magisterkę :lol: U mnie to było tak, że jak się wyprowadziłam od rodziców to w nowym mieszkaniu jeszcze wszystkich mebli nie było i telewizora, a był już doberman :evil_lol: No dobra koniec offa, ale takie historie o spełnionych marzeniach zawsze mnie wzruszają :oops:

Posted

ja jestem fanem Twojego dobka od pierwszy zdjęć, które tu wstawiłaś :)
przepiękny pies!!!!:loveu: :loveu: również czekam na galerie :)

faktycznie bardzo mu pasuje ta zieleń:loveu:

oczywiście nie ma najmniejszego problemu z podbiciem rączki czy tylnej obręczy, ale to już zapraszam na pw lub e-maila Marcina;)

Posted

BullWest napisał(a):
Marchewkowy - ten Gekko jest boski! Właśnie taki mi się marzy, tylko jak widzę ty też masz półzacisk - tylko taki też jest dostępny na pm.
A rozmiarowo jak on, zgadza się z wymiarami podawanymi na stronach?

Mnie też się podobał :) i musiałam go mieć, a miałam szczęście bo na wystawie w Katowicach mieli tylko 1 sztukę, właściciel stoiska mówił że już wycofują ten wzorek.
Co do wymiarów to nie mierzyłam dokładnie ale jeśli chcesz to mogę zmierzyć :)

A teraz ciąg dalszy obroży na futrze ;)
Odblask 4 cm fioletowy od Taks + smycz

2,5 cm od taks

Dogstyle :)

Posted

vege* napisał(a):
http://img846.imageshack.us/i/110319122208.jpg/][IMG]http://img846.imageshack.us/img846/3200/110319122208.jpg

WOZA Flowers od gops kupiona z miesiąc temu, ale jakoś zdjęcia zapomniałam wstawić :lol:

bardzo mi się ta woza podoba, super jest

Posted

anka11 napisał(a):
https://lh4.googleusercontent.com/_Coi1fowQ--A/TZChAcc2h0I/AAAAAAAAEEY/pD4eamuvr-M/DSC_0048.JPG
ale się naczekałam na tego dogstyle'a, śliczny! :loveu: i tak samo gekko bardzo mi się podoba :)

Dzięki :)))) Mnie też się b. podoba :)

vege* napisał(a):
Marchewkowy może tak zrobisz zdjęcie swojej kolekcji? :lol:

Mówisz masz ;)
To cześć mojej kolekcji bo jest tego już troszkę więcej :)

Obroże ( przepraszam że takie foty, ale nie mam krótkiego obiektywu)

Część smyczy: