Kiłi Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 słuchajcie miał ktoś z Was styczność z plecakami dla psa trixie? Takimi: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6311&cat=204 Zastanawiam się czy psom nie kupić, nosiłyby se lonże na spacery, piłki, kto wie może i zakupy ;) :P Byłabym wdzięczna za info, jeżeli ktoś wie coś o nich ;) Quote
toyota Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ja też chcę błękitnego Rogza, ciekawe kiedy będzie w PM... Quote
kasia_1982 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Ja miałam oba niebieskie rogzy i ten nowy jest dużo dużo dużo jaśniejszy niż standardowy niebieski. Dla mnie po prostu cudo :) Quote
gops Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [quote name='Kiłi']słuchajcie miał ktoś z Was styczność z plecakami dla psa trixie? Takimi: http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6311&cat=204 Zastanawiam się czy psom nie kupić, nosiłyby se lonże na spacery, piłki, kto wie może i zakupy ;) :P Byłabym wdzięczna za info, jeżeli ktoś wie coś o nich ;) z trixie to nie wiem , ale wiem ze kiedys TAKS miala na bazarku wlasnie takie plecaki ale jakby bardziej zabudowane z kieszeniami ,raczka i kupila go Karlika z tego co pamietam mozesz spytac jej jak sie nosi i poprosic taks . bo te co dalas link jakos nie wygladaja na porzadne wedlug mnie ;) sama o czyms takim mysle juz od dluzszego czasu suka w el perro 3cm Uploaded with ImageShack.us Quote
Agnes Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Tak, 3 cm to idealna szerokosc dla niej :) Bardzo ladnie Quote
vege* Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 bardzo ładny ten el perro, myślałam, że ten pomarańcz jest taki bardziej oczojebny :evil_lol: Quote
Neytiri Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Tepes,moim zdaniem te dwie w środku najlepsze,genialnie wyglądają,pasuje mu w niebieskim. Jakby co to pw,praktycznie nie używane By narcyza at 2011-03-19 Quote
Marchewkowy Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Kupiłam dziś zacisk Gekko i jest boski :) oraz smycz L odblask pomarańczowy z rogza :D zbiłam cenę z 91 na 85 ;) Sorki za jakość, ale teraz wróciłam z wystawy i już ciemno...Jutro zrobię zdjęcia na psie :) Niestety nie starczyło mi kasy na piękny błękicik :( ale przy następnych zakupach obrożowo smyczowych na pewno sobie sprawię :D Mam już tak dużo smyczy i obroży że cześć schowałam do szafy a i tak wypadają mi z pudełka w którym je trzymam hahaha W Katowicach było bardzo dużo stoisk m.in Red Dingo w promocyjnych cenach, rogz, Hamilton...właśnie pomacałam Hamiltony bardzo fajna śliska taśma i ciekawe kolory, pewnie też niebawem kupię ;))) Quote
DomixX Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 noto widze zakupy sie udały..;) Czekam na zdjęcia na psie.. I zrób zdjęcie całej kolekcjii:cool3: Quote
monika15 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Marchewkowy świetny zakup. Aż mi się w oczach mienią te kolorki ;) *** Ma ktoś może zdjęcie jasnego psa (ewentualnie może być ciemny) w obroży kolor limonka lub zielonej? :) *** Tepes jaka długość wzięłaś tej obroży z el perro? :) http://wd7.photoblog.pl/np4/201008/6E/74149986.jpg Quote
Marta_Ares Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 chciałabym jakieś szelki norweskie dla Maylo, ale nie mogę się zdecydować jaki kolor:roll: myślę o rasta na przednim pasku tylko: lub żółtej taśmie + czarne łapki lub pomarańcz może jakieś inne propozycje?:diabloti: http://allegro.pl/wygodne-pociagowe-zaprzeg-szelki-nowe-podszycie-i1509735649.html Quote
toyota Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Maylo jaki czyściutki :). Proszę o pomoc w wyborze obroży dla tej suni. Lucy przebywa w hotelu i ma na sobie jakieś paskudztwo. Obroża powinna być w takim kolorze, żeby nie było widać za bardzo brudu. Co proponujecie i jaką szerokość ? Quote
chi23 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Homer - ślepy staruszek w schronisku, dajmy mu szansę na spokojną starość! Homer niedawno trafił do tarnowskiego azylu, prawdopodobnie większość swojego 15-letniego życia spędził na łańcuchu.. Teraz jest stary, ślepy, nie ma swojego człowieka ani należytej opieki.. Nie pozwólmy mu umrzeć w samotności, w betonowym boksie bez ciepłego kąta.. Czy ktoś zaopiekuje się nim na stare lata? Może to właśnie Ty? Marzy nam się adopcja, ale każda deklaracja również jest na wagę złota - na dom tymczasowy. Link do wątku Homera: http://www.dogomania.pl/threads/2043.....-(-Bez-szans... Quote
Onomato-Peja Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 toyota- brązowy lub khaki 2,5cm. Sunia pewnie ma obrożę ciągle na sobie więc musi jej być wygodnie, nie może być ona szeroka. ;) Quote
Voute Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 toyota - czarny nie jest brudzący :) na szerokość to coś koło 2-2,5 cm myślę, że byłoby dobre. Quote
toyota Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 A ta od Marty, będzie dobrze się prezentowała na ON-ce ? Chcę coś takiego co doda jej urody ;). Tyle, że to chyba 3 cm ? http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC01772-1.jpg I boję się Pitmana, bo coś pamiętam jak dziewczyny pisały, że ma mało dziurek, a obroża musi być na nią dobrze dopasowana, bo może zwiać podczas spaceru. Quote
Agnes Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 toyota :) pitman ma normalna ilosc dziurek, 5 szt chyba, el perro ma mniej bo tylko 4 i w przypadku mojej suki nie moge obrozy zapiac idealnie Quote
Voute Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Pomarańcz się brudzi niesamowicie. Ja mam Rogza pomarańczowego, jak bym chciała, żeby był czysty, to bym go musiała codziennie prać. Ewentualnie kup coś, co wystarczy przetrzeć i jest czyste, np. a la skóra. Quote
Kasia&Mela Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 [LEFT]a różowy rogz (z odblaskową nitką) bardzo będzie się brudził?[/LEFT] Quote
Voute Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Zależy, gdzie chodzisz na spacery, ale wszystko co jasne się brudzi ;) Quote
Kasia&Mela Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 no tak. Spacery z Melą to do błotka, do kałuży, w krzaki, do bajorka, do buszu. Czyli róż raczej odpada... :evil_lol: Quote
Voute Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 U nas tak samo, nigdy więcej jasnej obroży... Quote
Agnes Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 e tam po prostu trzeba czesto prac ;) wychodzac z tego zalozenia moj pies by chodzil ciagle w czerni, a przeciez bloto i na tym bardzo widac. I to nawet nie chodzi o estetyke, ale sama nie chodze w brudnych ciuchach wiec..;) Quote
Kasia&Mela Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 a czerwona już się chyba tak nie będzie brudzić? Quote
Marta_Ares Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Voute napisał(a):Pomarańcz się brudzi niesamowicie. Ja mam Rogza pomarańczowego, jak bym chciała, żeby był czysty, to bym go musiała codziennie prać. Ewentualnie kup coś, co wystarczy przetrzeć i jest czyste, np. a la skóra. ale to jest inny rodzaj taśmy ;) nie łapie tak szybko brudu, a w razie co wystarczy przetarcie na mokro :) miałam szelki z tej taśmy:) Quote
Recommended Posts