Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kiłi']słuchajcie miał ktoś z Was styczność z plecakami dla psa trixie? Takimi:
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?prod_id=6311&cat=204

Zastanawiam się czy psom nie kupić, nosiłyby se lonże na spacery, piłki, kto wie może i zakupy ;) :P
Byłabym wdzięczna za info, jeżeli ktoś wie coś o nich ;)
z trixie to nie wiem , ale wiem ze kiedys TAKS miala na bazarku wlasnie takie plecaki ale jakby bardziej zabudowane z kieszeniami ,raczka i kupila go Karlika z tego co pamietam mozesz spytac jej jak sie nosi i poprosic taks . bo te co dalas link jakos nie wygladaja na porzadne wedlug mnie ;) sama o czyms takim mysle juz od dluzszego czasu

suka w el perro 3cm

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Kupiłam dziś zacisk Gekko i jest boski :) oraz smycz L odblask pomarańczowy z rogza :D zbiłam cenę z 91 na 85 ;)

Sorki za jakość, ale teraz wróciłam z wystawy i już ciemno...Jutro zrobię zdjęcia na psie :)

Niestety nie starczyło mi kasy na piękny błękicik :( ale przy następnych zakupach obrożowo smyczowych na pewno sobie sprawię :D
Mam już tak dużo smyczy i obroży że cześć schowałam do szafy a i tak wypadają mi z pudełka w którym je trzymam hahaha
W Katowicach było bardzo dużo stoisk m.in Red Dingo w promocyjnych cenach, rogz, Hamilton...właśnie pomacałam Hamiltony bardzo fajna śliska taśma i ciekawe kolory, pewnie też niebawem kupię ;)))

Posted

Maylo jaki czyściutki :).

Proszę o pomoc w wyborze obroży dla tej suni. Lucy przebywa w hotelu i ma na sobie jakieś paskudztwo. Obroża powinna być w takim kolorze, żeby nie było widać za bardzo brudu. Co proponujecie i jaką szerokość ?

Posted

Homer - ślepy staruszek w schronisku, dajmy mu szansę na spokojną starość!

Homer niedawno trafił do tarnowskiego azylu, prawdopodobnie większość swojego 15-letniego życia spędził na łańcuchu.. Teraz jest stary, ślepy, nie ma swojego człowieka ani należytej opieki.. Nie pozwólmy mu umrzeć w samotności, w betonowym boksie bez ciepłego kąta.. Czy ktoś zaopiekuje się nim na stare lata? Może to właśnie Ty? Marzy nam się adopcja, ale każda deklaracja również jest na wagę złota - na dom tymczasowy. Link do wątku Homera:
http://www.dogomania.pl/threads/2043.....-(-Bez-szans...

Posted

Pomarańcz się brudzi niesamowicie. Ja mam Rogza pomarańczowego, jak bym chciała, żeby był czysty, to bym go musiała codziennie prać. Ewentualnie kup coś, co wystarczy przetrzeć i jest czyste, np. a la skóra.

Posted

e tam po prostu trzeba czesto prac ;) wychodzac z tego zalozenia moj pies by chodzil ciagle w czerni, a przeciez bloto i na tym bardzo widac. I to nawet nie chodzi o estetyke, ale sama nie chodze w brudnych ciuchach wiec..;)

Posted

Voute napisał(a):
Pomarańcz się brudzi niesamowicie. Ja mam Rogza pomarańczowego, jak bym chciała, żeby był czysty, to bym go musiała codziennie prać. Ewentualnie kup coś, co wystarczy przetrzeć i jest czyste, np. a la skóra.

ale to jest inny rodzaj taśmy ;)
nie łapie tak szybko brudu, a w razie co wystarczy przetarcie na mokro :) miałam szelki z tej taśmy:)