Lucky. Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Ale mu slicznie w tym muscacie! Lepiej nawet niż na M :P Quote
Voute Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Czarnemu we wszystkim ładnie ;) Świetne kolory. Quote
monika15 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Jaki kolorek elperro pasowałby do biszkoptowego laba? Czerwony i różowy odpada ;) Quote
Avaloth Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='monika15']Jaki kolorek elperro pasowałby do biszkoptowego laba? Czerwony i różowy odpada ;)[/QUOTE] Moim zdaniem do biszkoptowego laba pasuje praktycznie wszystko :) A el perro ma ładne żywo kolory, więc to kwestia gustu właściciela. Ja bym brała niebieski albo fiolet. Orientujecie się czy jakakolwiek firma ma obroże szerokości 3,5cm ? :D i wiadomo jakie stoiska będą na wystawie w katowicach ? czy to dopiero na miejscu się okazuje ? Quote
WeronikaM Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 no to w końcu moge pokazać diane w nowym rd :) Quote
jo_ann Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 wiem. dlatego zle sie czuje, ze ja nie mam!!;) Quote
kasia_1982 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 jak wyglada moj pies w 2cm? Kupilam na spróbowanie - bo mam dosc skracania Rogzow ;) a przy okazji pokaze jak ten blekit wyglada na psie - raczej jej nie pasuje ale kolor jest po prostu BOSKI :) i sorki za jakosc zdjec, kiedy indziej postaram sie zrobic troche lepsze ;) Quote
barberry Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Powiedzcie mi, czy te szelki są dobrze wyregulowane?? Skróciłam kiedyś górny i dolny pasek (mała prowizorka :/) Przed skróceniem: Problem jest taki, że potrzebuję wygodnych szelek na wyjazd w góry. Nie ukrywam, że chciałabym kupić jakieś nowe. Szerokość 16mm idealna, obwód w tych eMkach też tylko te paski na górze i na dole... 1) Kupić nowe guardy z rogza i znów zmniejszać? 2) Kupić nowe guardy z rogza i nie zmniejszać (wydaje mi się, że wchodzą wtedy za daleko na klatkę piersiową...) 3) Kupić inne szelki - jakie? (Red Dingo nie pasują obwodem - do zmniejszenia, Lupine nie chcę, Ezydog? - widziałam na ebayu facet sprzedawał Ezydoga szelki po swoim yorku więc da się ;)) 4) Kupić rogzy zapinane od góry i trochę skrócić z obwodu. Skrócenie z obwodu nie jest problemem natomiast skrócenie paska, który nie ma regulacji jest :/ Quote
Marta_Ares Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kasia strasznie mi się podoba Roxie w tym kolorku:loveu: :loveu: jakbyś chciała sprzedać kiedyś to pamiętaj o nas:diabloti: wcale tak wąsko nie wygląda;) Quote
kasia_1982 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 niee, to chyba jeden z nielicznych sztuk ktorych nie mam zamiaru sprzedawac ;) kocham ten komplecik :loveu: jest taki słodki - idealny dla TTB ;) i polubiłam te 2 cm ;) Quote
Kasi i Lena Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 barberry jak tylna obręcz jej pod pachy nie wchodzi to chyba jest dobrze. Na zdjęciu przed skróceniem wydają się za długie. Quote
Aleksandrossa Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 ja też mam pytanie :P Tak Nero wygląda w obroży 2,5 cm: Czy 3 cm nie będą za szerokie? Chce rasta obroże, ale są tylko 3 cm.. Quote
barberry Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Kasi i Lena']barberry jak tylna obręcz jej pod pachy nie wchodzi to chyba jest dobrze. Na zdjęciu przed skróceniem wydają się za długie. Nie, teraz ma dużo kudłów to nie widać dokładnie ale jest tam co najmniej z 1.5cm odstępu :) Tak myślałam, dzięki. [quote name='Aleksandrossa']ja też mam pytanie :P Tak Nero wygląda w obroży 2,5 cm: http://img688.imageshack.us/img688/3690/dsc0170f.jpg Czy 3 cm nie będą za szerokie? Chce rasta obroże, ale są tylko 3 cm.. Moim zdaniem 3cm będą za szerokie. Quote
Voute Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Kasia, ten kolor jest cudowny :) Mnie TTB podobają się bardziej w szerszych obrożach 3-4 cm, ale ta wygląda cudownie. Pewnie dlatego, że ma piękny kolor ;) Quote
Kasi i Lena Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='barberry']Nie, teraz ma dużo kudłów to nie widać dokładnie ale jest tam co najmniej z 1.5cm odstępu :) Tak myślałam, dzięki..[/QUOTE] Nie ma za co, napisz mi jak skróciłaś górny pasek bo też mam szelki za duże na moją psine. Quote
barberry Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Nie ma za co, napisz mi jak skróciłaś górny pasek bo też mam szelki za duże na moją psine. Póki co zrobiłam to bardzo prowizorycznie bo nie chciałam ciąć tej taśmy... Rozprułam przy tym końcu bez kółeczka, przesunęłam poprzeczny pasek do tyłu do samej metki rogz i zaszyłam. Ten wystający kawałek nie przeszkadza psu ale głupio wygląda :/ Jak by ktoś miał pomysł jak to ładnie wykończyć, żeby nie wystawał ten kawałek to proszę pisać :D Quote
Kasi i Lena Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Pomysłowo , ja bym na to nie wpadła. Nie mam niestety pomysłu jak to wykończyć. Quote
Yorkomanka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 może by tak zszyć za tym paskiem:cool3:? Quote
barberry Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 I obciąć? Jeszcze można przecieciąć pod spodem, zawinąć pod spód i zaszyć. Albo przeciąć pod spodem i obciąć powiedzmy połowę tego co wystaje, zawinąć pod spód i zaszyć. Jeśli zrozumiałyście o co mi chodzi :lol: Quote
Kasi i Lena Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Yorkomanka']może by tak zszyć za tym paskiem:cool3:?[/QUOTE] Chodzi o podszycie pod spód? Nie będzie wtedy za grubo w tym miejscu? Quote
barberry Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Właśnie o tym myślałam. Coś takiego tylko nie podwójną taśmę a obciąć kawałek i zawinąć pojedynczą. Quote
Kasi i Lena Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Tak powinno być dobrze, z podwójną byłoby za grubo. Quote
barberry Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Chyba spróbuję. Jak skrócę, podzielę się efektem. Quote
Recommended Posts