Marchewkowy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='DomixX']Ktoś chciał kiedyś zdjęcie Gekko z fioletem odblaskowym rogza, więc jak jeszcze potrzebne to moge zdj. wstawić:)[/QUOTE] Ja chciałam i nadal chcę ;) Więc jeśli możesz wstawić to będę wdzięczna :) Quote
DomixX Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Marchewkowy']Ja chciałam i nadal chcę ;) Więc jeśli możesz wstawić to będę wdzięczna :) Ok, więc proszę;) Wystarczą takie czy zrobić jeszcze jakieś inne? Moim zdaniem pasuje super:eviltong: Quote
gops Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 ja mialam i rogz z nitka fiolet i gekko i to jest ta sama tasma podkladowa , tzn gekko pod wzorkiem ma ta sama tasme co z nitka tylko bez nitki :) Quote
DomixX Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Tak dokładnie, tylko wydaje mi się, że z nitką taśma jest troszeczke twardsza.. Quote
Kasi i Lena Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ten rogz jest świetny , ma fajne połączenie kolorów. To jakiś starszy wzorek , bo nigdzie nie widziałam? Quote
gops Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 moze dlatego ze ma wpleciona nitke:) ogolnie rogzy z nitka nie sa miekkie Quote
Marchewkowy Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='DomixX']Ok, więc proszę;) http://img849.imageshack.us/img849/2240/p1210737.jpg http://img861.imageshack.us/img861/6192/p1210735.jpg Wystarczą takie czy zrobić jeszcze jakieś inne? Moim zdaniem pasuje super:eviltong: Super!!!! Ogromnie Ci dziękuję :D W takim razie już wiem co będzie pierwszym zakupem na wystawie w Kato :) Rogz Gekko! Quote
Coffee&Nera Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Czy zna ktoś z was tani sklep gdzie moge nabyć Hilton Kwiaty 10mm? Widziałam w kilku sklepach internetowych ale za 2 rzeczy warte 10zł nie mam zamiaru dawać 15 za przesyłke... Quote
DomixX Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Kasi i Lena']Ten rogz jest świetny , ma fajne połączenie kolorów. To jakiś starszy wzorek , bo nigdzie nie widziałam?[/QUOTE] Chodzi ci o Gekko? Dostaniesz tą obroże w pełnej-misce i na drpets, I produkowany jest tylko w Xlce 25mm, noi ten wzorek już troche ma, i chyba już nie miał być produkowany, ale jest i dobrze, bo to świetny wzór..:evil_lol: [quote name='Marchewkowy']Super!!!! Ogromnie Ci dziękuję :D W takim razie już wiem co będzie pierwszym zakupem na wystawie w Kato :) Rogz Gekko![/QUOTE] Nie ma za co;):lol: Ciesze się, że pomogłam. Quote
Diora Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='DomixX']Tak dokładnie, tylko wydaje mi się, że z nitką taśma jest troszeczke twardsza.. Masz przepinaną smycz? Ja mam nieprzepinany odblask i łańcuszkową obrożę i taśma jest mięciutka :) Quote
Agnes Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Diora']Masz przepinaną smycz? Ja mam nieprzepinany odblask i łańcuszkową obrożę i taśma jest mięciutka :)[/QUOTE] Diora, jakis czas temu kupilam czarna nitke nieprzepinana i byla twarda, sztywna, slisgala sie w lapach (sprzedalam). Wczesniej mialam fiolet, ale starsza niz ta czarna i byla miekka, idealna. Teraz mam przepinana i ciezko mi sie przyzwyczaic to jej "twardosci" Quote
DomixX Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Diora']Masz przepinaną smycz? Ja mam nieprzepinany odblask i łańcuszkową obrożę i taśma jest mięciutka :)[/QUOTE] Mam nie przepinaną smycz, obroży do kompletu na razie nie mam, smycz używam do obroży Gekko, i taśma ze smyczy odblaskowej jest troszeczke-minimalnie twardsza od taśmy z Gekko;) Quote
angineuuka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 cioteczki ! pomocy ! :D Powiedzcie mi prosze , ja mierzy się szelki ? bo kupilam niebieski komplet za 20 zł , a za duży .. a taki ladny , niebieski:cool3: ... i chcę go sprzedać - nie jest zaden markowy komplet powinny byc dobre dla psa postury shar pei'a . wykladane jakąś gumą , czy czyms :roll: rącza od smyczy tez . ;)) i czas zbierac pieniążki na Katowice :D . Quote
Diora Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 W takim razie muszę mieć starą serię, bo moje odblaski są bardzo miękie ;) Smycz mam czarną, na chwilę obecną, to moja ulubiona. Quote
Natula Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 3 lata temu miałam komplet(łańcuszek i nieprzepinana smycz) pomarańczowego odblasku i był super miekki i wygodny, po jakimś czasie kupiłam niebieski i był straszny, własnie śliski, twardy, wbijał się w ręce. doszły do nas szelki od Marty, bardzo fajne są tylko pasek jest troche za wysoko, ale to wiem juz jak nastepnym razem mierzyć i do kompletu z rogzem na psie nie pokaże bo nic nie widac a jak widać to brzydko :evil_lol: z każdej strony małej kłaki wychodzą i wygląda śmiesznie, ale za to sa bardzo wygodne :multi: Quote
Onomato-Peja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Miałam 4 odblaski rogza 3 pierwsze czyli obroża łańcuszkowa, na klips i smycz były super hiper miękkie a ostatnia obroża różowa na łańcuszek była mega twarda. A właśnie, pytanie do ludzi którzy kupowali od Marty szele norweskie. Ile mniej więcej kosztują takie na dużego psa (tutaj pytanie najbardziej do Agnes i do sator_k) Za niedługo chciałabym coś u niej zamówić i zastanawiam się pomiędzy obrożą a szelami. Quote
Kasi i Lena Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Coffee&Nera']Czy zna ktoś z was tani sklep gdzie moge nabyć Hilton Kwiaty 10mm? Widziałam w kilku sklepach internetowych ale za 2 rzeczy warte 10zł nie mam zamiaru dawać 15 za przesyłke...[/QUOTE] Poszukaj w stacjonarnych zoologach, u nas są. [quote name='DomixX']Chodzi ci o Gekko? Dostaniesz tą obroże w pełnej-misce i na drpets, I produkowany jest tylko w Xlce 25mm, noi ten wzorek już troche ma, i chyba już nie miał być produkowany, ale jest i dobrze, bo to świetny wzór..:evil_lol: [/QUOTE] Kurczę czemu większość podobających mi się wzorów jest produkowana tylko na duże psiaki:shake: Z jaszczurkowych wzorów też bardzo podoba mi się Lupine i też jest tylko w wersji 2,5 cm. Quote
Agnes Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Onomato-Peja']A właśnie, pytanie do ludzi którzy kupowali od Marty szele norweskie. Ile mniej więcej kosztują takie na dużego psa (tutaj pytanie najbardziej do Agnes i do sator_k)[/QUOTE] ja to nie pamietam:evil_lol: skleroze mam:oops: Quote
Asia&Kleo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Nowe szelki guardy z szerokim paskiem z ekoskórką od TZ Marty Ares:loveu: Jestem bardzo zadowolona z zakupu:lol: Idealnie i precyzyjnie szyte, w sam raz na Kleo:) I rogz Purple Chrome + smycz z odblaskową nitką:) Podpis aktualny :cool3: Quote
Agnes Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Slicznie wyglada Kleo w rogzie!! Szeki tez bardzo fajne, widac ze wygodne :) Quote
kasia_1982 Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 wow, swietny ten fiolet. Zmniejszany? Bo to chyba 25mm Quote
Talucha Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Onomato-Peja']Miałam 4 odblaski rogza 3 pierwsze czyli obroża łańcuszkowa, na klips i smycz były super hiper miękkie a ostatnia obroża różowa na łańcuszek była mega twarda. A właśnie, pytanie do ludzi którzy kupowali od Marty szele norweskie. Ile mniej więcej kosztują takie na dużego psa (tutaj pytanie najbardziej do Agnes i do sator_k) Za niedługo chciałabym coś u niej zamówić i zastanawiam się pomiędzy obrożą a szelami.[/QUOTE] Za szelki dla Lastiego dałam 38zł. Quote
Asia&Kleo Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dziękuję:) Agnes, szelki są bardzo wygodne dla psa, dzięki eko skórze na pasku i na barach + wypełnienie miękką gąbką Kasia_1982, rogz zmniejszony na maszynie przez moją mamę. Quote
Onomato-Peja Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Talucha']Za szelki dla Lastiego dałam 38zł.[/QUOTE] Dzięki. ;) Jednak Lastuch to Przy Raszpli i jej 80+ w klacie mikrusek ;) czyli pewnie na nią koło 45zł, jest się nad czym zastanowić. :D Quote
Recommended Posts