pepsicola Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 my kupiliśmy komplet szelki i obroża Amiplay i jestem bardzo zadowolona, a poza tym to zapraszam do podpisu Quote
diabelkowa Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 do nas doszly szelki te policyjne tym razem wieksze i z napisem ochrona ;) bo stare ma marta i posluzyly nam kilka dobrych lat i nie sa w zlym stanie ale jednak wole wieksze ;) 4 cm ]:-> Quote
Diora Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 [quote name='chi23']A jaką wozę, Diora?[/QUOTE] Exclusive Sirius. Zakochałam się w niej po uszy :D Chcę czarną Quote
Chantell Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 doszła nam rogzowa obroża lekkie i miękkie pomarańczowa :) Jest super! :) Quote
diabelkowa Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 no tasze ochroniarskie ;) jak wstanie nie wygladaja masywnie ale stojace wyszly zamazane zdjecia :( przynajmniej te wieksze sie o lokcie nie obijaja :) Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 wlasnie wrocilam z zoologa i przezywam szok zdjecia pozniej zrobie kupilam szelki skteboard rogza czy jakos tak ale nie o to chodzi Lki niby sa do ponad 70 w klacie a moja suka ledwo w nie wlazla!! i to ze starej seri sa wiec albo moj pies sie rozrosl bardzo mocno albo te Lki robia coraz mniejsze ;D Quote
Chantell Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 to Wy macie rogza w zoo? oO' też kceeeee! Quote
Diora Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 U mnie też można kupić Rogza w zoologicznym, nie ma za to nigdzie RD. A szkoda. Mam skalę porównawczą i dochodzę do wniosku, że Rogz bardzo niekorzystnie wypada przy RD - przy codziennym użytkowaniu mechaci się i strzępi. RD wciąż wygląda jak nowe (jedyne ślady użytkowania to ryski na klipsach i klamerkach). Ja już raczej zrezygnuję z zakupów czegokolwiek z Rogza. Jestem zachwycona Wozą :) Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Chantell']to Wy macie rogza w zoo? oO' też kceeeee![/QUOTE] no w 5 zoologach :) [quote name='Diora']U mnie też można kupić Rogza w zoologicznym, nie ma za to nigdzie RD. A szkoda. Mam skalę porównawczą i dochodzę do wniosku, że Rogz bardzo niekorzystnie wypada przy RD - przy codziennym użytkowaniu mechaci się i strzępi. RD wciąż wygląda jak nowe (jedyne ślady użytkowania to ryski na klipsach i klamerkach). Ja już raczej zrezygnuję z zakupów czegokolwiek z Rogza. Jestem zachwycona Wozą :)[/QUOTE] ja tez!! mowie tu o wozie ;D rd nam nie apsowalo ;/ rogz jak dla mnie lepszy Quote
Agnes Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Diora']U mnie też można kupić Rogza w zoologicznym, nie ma za to nigdzie RD. A szkoda. [/QUOTE] a wiesz jakie wtedy by byly ceny RD? dolicz sobie - producent + nadwyzka sklepowa = rogz ;) Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Chantell']to Wy macie rogza w zoo? oO' też kceeeee![/QUOTE] no w 5 zoologach :) [quote name='Diora']U mnie też można kupić Rogza w zoologicznym, nie ma za to nigdzie RD. A szkoda. Mam skalę porównawczą i dochodzę do wniosku, że Rogz bardzo niekorzystnie wypada przy RD - przy codziennym użytkowaniu mechaci się i strzępi. RD wciąż wygląda jak nowe (jedyne ślady użytkowania to ryski na klipsach i klamerkach). Ja już raczej zrezygnuję z zakupów czegokolwiek z Rogza. Jestem zachwycona Wozą :)[/QUOTE] ja tez!! mowie tu o wozie :lol: rd nam nie pasowalo :roll: rogz jak dla mnie lepszy Quote
Chantell Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 lool... ja mam tylko 5 zoologów w miescie :/ Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Chantell']lool... ja mam tylko 5 zoologów w miescie :/[/QUOTE] a w jakim meiscie mieszkasz? my mamy z 2p jak nic , ale tylko 5 takich pozradnych ze wszystkim mamy 10 nowych wzorow trixie, tylko 3 w necie sa z tego ;p Quote
Chantell Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 noo Nowy Sącz... w sumie to nie "Aż" takie zadupie... u nas może 2 są porządne..no ale nie tak jak u Ciebie Quote
Onomato-Peja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='gops']a w jakim meiscie mieszkasz? my mamy z 2p jak nic , ale tylko 5 takich pozradnych ze wszystkim mamy 10 nowych wzorow trixie, tylko 3 w necie sa z tego ;p[/QUOTE] Gdzie to można zobaczyć? Daj jakieś foty ;) Quote
Marta_Ares Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Gdzie to można zobaczyć? Daj jakieś foty ;)[/QUOTE] ja to widzialam nowe wzory w katalogu trixie od glownego dystrybutora z bydgoszczy, w necie poszukaj Quote
gops Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Gdzie to można zobaczyć? Daj jakieś foty ;)[/QUOTE] chyba nigdzie nie mozna zobaczyc , tzn ja w necie nie widzialam ja ich nie kupilam bo moja suka zrywa trixie ale sa w zoologu seria troche jak pupz z rogza blekitna i rozowa i w jasniejsze lapki , ta szare w motyle zolte , czarna z biala mozaika taka sliczna, 2 kraty brazowa i zielona trixie sie postaralo :) moze wroce do tego sklepu po szelki w motyle ceny ciut wieksze niz za stare wzory , ale do przezycia Quote
Chantell Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 :)Katie- Dodam zdjęcia, ale jeszcze muszę lecieć się pouczyć oO' Quote
Lucky. Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Bo to do zdjęcia O.o Przecież nie zrobię zdjęcia jak obroża jest zakryta sierścią nie ... ? Quote
Pestka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 http://i46.tinypic.com/7312li.jpg Fajnie nawet te biedrony na rudym wyglądają :cool3: Quote
Recommended Posts