gosikf & dogs Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Jak i gdzie można kupić obroże od Taks? Quote
Aleksandrossa Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 A jak myślicie, jak mój czarnuch by się prezentował z miodowym muscatem? Tepes- mój czarnuch też ma niebieskiego muscata :) Quote
Asia&Kleo Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='Aleksandrossa']A jak myślicie, jak mój czarnuch by się prezentował z miodowym muscatem? Czarnemu we wszystkim ładnie:) Miałam muscata "miodowego" dla czarnej w typie laba Luny i bardzo ładnie się prezentował. Niestety nie mam zdjęć( pokasowałam wszystkie) Gosikf & dogs, Taks robi bazarki z obrożami i smyczami. A jeśli nie ma już bazarku, to może na PW Quote
blacky. Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 gosikf & dogs napisał(a):Jak i gdzie można kupić obroże od Taks? napisz na PW, ja zamówiłam na PW :) Quote
gosikf & dogs Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 dzięki,wolałabym na bazarku;) poszukam zaraz Quote
gops Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 gosikf & dogs napisał(a):dzięki,wolałabym na bazarku;) poszukam zaraz ale nawet jak zrobi na pw to pieniazki ida na schroniskowe psy :) Quote
Marchewkowy Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='kasia_1982']miekkie i lekkie fioletowy - nasz nowy nabytek ;) Niestety smycz do niej to tylko floral tartan lub czarna z nitka. Super kolorek :razz: aż mam ochotę, jaka to szerokość? Quote
blacky. Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 gosikf & dogs napisał(a):dzięki,wolałabym na bazarku;) poszukam zaraz teraz taks nie ma bazarku :) Quote
Diora Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Lupine Meadow, szelki, 2,5 cm. szer :) Chętnie zamiana Quote
blacky. Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Diora ładna taśma ;) Nie podoba mi się ogólnie lupine, ale ta jest ładna :) Quote
Diora Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Mi też się bardzo podoba. Mam cały zestaw - obrożę, szelki i smycz. Szelek praktycznie nie używamy ;) Może komuś by się przydały Quote
blacky. Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Ja się dziwie, bo jak od 2 tgodni szukałam szelek, to nikt nie miał, a teraz jak zamówiłam to nagle wszyscy mają szelki na sprzedaż ;P Quote
NightQueen Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 blacky764 napisał(a):Ja się dziwie, bo jak od 2 tgodni szukałam szelek, to nikt nie miał, a teraz jak zamówiłam to nagle wszyscy mają szelki na sprzedaż ;P to masz w czym wybierać :diabloti::evil_lol: Quote
blacky. Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 tak, teraz mam (tym bardziej że pieniędzy już nie ma :evil_lol:), zamówiłam w ciemno a mogłam mieć jakieś ładne szeleczki... życie... Quote
kamila92 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Słuchajcie mam do Was pytanie, czy ktoś z Was kupował w tym sklepie? http://www.mall.pl/zwierzeta/ Ceny obroży są nawet nawet i zastanawiam się czy się nie skusić ale nigdy wcześniej nie słyszałam o tym sklepie i wole sięgnąć opinii :) Quote
Kateczka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 dziwny ten sklep...za niskie ceny jak na Rogza...ale kto wie ;) bardziej mnie dziwią♦ opisy pt: czerwony z białym :P Quote
Lucky. Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 strasznie niskie ceny rogza ... ale to co mi się podoba jest niedostępne ... Quote
Marchewkowy Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Zainteresowałyście mnie tym sklepem, bo ceny rzeczywiście bardzo fajne. Chciałam was spytać co sądzicie o łańcuszkach w Rogzie? Są wytrzymałe? A to nasza gratisowa obroża od Marty ;) 2,5 cm zacisk w kwiatuszki Quote
Tepes Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Marchewkowy ja mam łańcuszek rogza już ze 2 lata i trzyma się świetnie, jak na mnie i mojego psa jest wytrzymały i nie brudzi jasnej sierści;) Quote
diabelkowa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jakby ktos potrzebowal szelki hifikii czarne z poduchami na obwod ok 60 cm to ja mam :) Quote
Marchewkowy Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Tepes, dzięki za odpowiedź. Znalazłam jeszcze taką zimową fotkę w skórce szytej na okrągło: Quote
Unbelievable Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja mam łańcuszek rogza ze starej serii i psa mi brudzi strasznie ;) Quote
anorektyczna.nerka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Wg. mnie ciut za cienko :D Widzę, że sunia w sledach.. jakiej firmy? Quote
Recommended Posts