Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja przyszlam z ciekawosci sie spytac czy kto wie skad sie wziela nazwa szelki norwerski bo z tego co mi wiadomo to nie Norwegowie je wymyslili :) U nas sie mowi na to szelki do tropienia (spårsele)

Posted

Marchewkowy, slicznie wyglada ten zestaw!

Jutro zrobię zdjęcia :D Są superrr!!!!

to jeszcze oprocz Taksowych poprosilabym o ten niebieski z Dogstyle :razz:

Posted

Te szelki ezy dog wygladaja jak klasyczne norweskie, moje najlepsze szelki ;) Tylko paska wg mnie dobrze sie nie wyreguluje. Ja juz wiem (mam czwarte szelki juz) ze ciezko dostac dobre szelki norweskie w sklepie, te paski po prostu sa za krotkie, przez co szelki zle sie ukladaja, wbijaja sie w lapy, uciskaja itp

Posted

anka11 napisał(a):
Marchewkowy, slicznie wyglada ten zestaw!

to jeszcze oprocz Taksowych poprosilabym o ten niebieski z Dogstyle :razz:

Tak, tak, jutro wszystko obfocę ;)
Dziś byłam już w fiolecie 4 cm od taks z odblaskiem i cudnyyyy!!!! i ten odcień mmmm....

Posted

mam pytanie do kupujacych akcesoria na wystawach. Czy tam np smycze, obroże można kupić taniej niż zwykle czy po prostu jest większy wybór? Niestety nigdy nie byłam na żadnej wystawie więc się nie oriętuję jak to jest ;)

Posted

kasia_1982 napisał(a):
mam pytanie do kupujacych akcesoria na wystawach. Czy tam np smycze, obroże można kupić taniej niż zwykle czy po prostu jest większy wybór? Niestety nigdy nie byłam na żadnej wystawie więc się nie oriętuję jak to jest ;)

Akcesoria zwykle są droższe, a czy wybór większy? To zależy jaka wystawa. Zwykle na tych większych, międzynarodowych jest więcej stoisk - po prostu wszystko w jednym miejscu.

Posted

Lucky. napisał(a):
Można zbić trochę cenęm rogzy chyba tańsze są z tego co pamiętam :)

Tak, akurat jak ja byłam na wystawie to rogzy były o ok. 5zł tańsze niż w sklepach internetowych.

Posted

Marta_Ares napisał(a):
ja też będąc na kilku wystawach zauważyłam, że rogzy są tańsze o kilka zl niż w necie i odchodzi przesylka :)

to samo było z lupinami, nie wiem jak teraz :)

Lupiny z ceną w sklepach www ostro skoczyły w górę, także pewnie na wystawie też są droższe.
Pamiętam, że RD było też tańsze o jakieś kilka zł i ludzie szybko wykupili, bo jak podeszłam do stoiska to zostały resztki...
El perro miało te same ceny co w sklepie

Posted

Pochwalę się rzeczami od Taks :)

Fioletowa (cudny odcień) zaciskowa obroża 4 cm z odblaskiem

ze smyczką do kompletu:

Zatrzask 2,5 cm

i smyczka ( obroże z tym wzorkiem już wcześniej kupiłam, więc teraz mam komplecik) :))

Niestety nie zdąrzyłam jeszcze zrobić fotek na modelu ;)

Posted

Byłam dziś w zoo natura - było - 50% na wszystko z Rogza. Chciałam fioletową smycz z nitką, ale była tylko L, więc zrezygnowałam. Ale kusiło mnie strasznie :)

EDIT: Marchewkowy, śliczny ten fiolecik. Sama mam podobną obrożę od Taks ;)

Posted

Diora napisał(a):
Byłam dziś w zoo natura - było - 50% na wszystko z Rogza. Chciałam fioletową smycz z nitką, ale była tylko L, więc zrezygnowałam. Ale kusiło mnie strasznie :)

EDIT: Marchewkowy, śliczny ten fiolecik. Sama mam podobną obrożę od Taks ;)

Dzięki!!

Diora, a czy był pomarańcz z nitką smycz L albo XL?
Albo obroża z nitką fioletowa lub pomarańczowa L/XL?

Posted

Gdyby były jakiekolwiek XLki z nitką, to by już były moje :evil_lol:

Wszystko przebrane - z nitek została tylko ta przepinana fioletowa smycz L i masa obróżek Mek.