Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anka11 napisał(a):
Lucky., mi się bardziej podoba z niebieskim :)
czemu Marta nie pokazuje na swojej stronie tych tasiemek... ?

dlatego, że nie mamy jej w stałej sprzedaży, pare osób zamowiło sobie ze sklepu tasiemkę ozdobną a my po prostu robimy z niej obroże :)

Posted

obie mi się podobają, nie mogę się zdecydować :lol:
Ale mi się wydaję, że najlepsze połączenie to byłoby z różem. Takie jak na szelkach anka11

przynajmniej moim zdaniem jest super. No ale nie wiem, czy do chłopca pasuje :evil_lol:

Posted

No to super, jest 2:2, różu nie chcę bo mamy już 3 różowe obroże, a jako że za tym kolorem nie przepadam, to więcej nie chcę ;)
Może jeszcze ktoś podpowie ? :P

Posted

[quote name='Litterka']Znalazłam taką aukcję: dwie obroże i smycz WOZA za 15 zł. Jak myślicie, czy to może być oryginał? Nr aukcji: 1445736890

lepiej jakbys podala adres do aukcji ;)

znalazlam, tak to jest oryginal bo to sprzedaje Woza ;)

Posted

Agnes napisał(a):
lepiej jakbys podala adres do aukcji ;)

znalazlam, tak to jest oryginal bo to sprzedaje Woza ;)

Dzięki za odpowiedź.

Nie podałam linka, bo forum nieraz iksuje część adresu i nie można na niego wejść ;)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Warszawiacy możecie podpowiedzieć, w której jeszcze Ikei został dział z rzeczami dla zwierzaków?
powoli we wszystkich go likwidują a w Wawie ponoć jeszcze są.

Ostatnio byłam w Markach i działu zwierzęcego tam nie widziałam. Więc ew Janki.

Posted

Od-Nowa napisał(a):
Warszawiacy możecie podpowiedzieć, w której jeszcze Ikei został dział z rzeczami dla zwierzaków?
powoli we wszystkich go likwidują a w Wawie ponoć jeszcze są.

Tak, w sobotę rzeczy jeszcze były. W Jankach kupiłam tanią smycz i były tam jeszcze jakieś zabawki i miski :)
A! I to wszystko było w takim miejscu, gdzie są tańsze różne rzeczy (jak np. ktoś coś oddał i jest trochę zniszczone).

Posted

Endher napisał(a):
Do nas doszły activdogi, jak zawsze zachwycająca precyzja :multi: :loveu:

Bez pokazywania się nie liczy :eviltong:

Posted

Czyżby agilitowy wzorek? Bo ja właśnie zbieram na to kase :loveu:

Tak. Zbieraj koniecznie, jest fantastyczny :) Jutro wrzucę zdjęcia.
Posted

Ja dzisiaj składam zamówienie u Taks (jeśli zrobi to o czym marze) ;) Póki co z el perro się wstrzymam, ale zamówimy na 100% w ciągu 2 tygodni...

fiolet el perro a zieleń od taks ;)
tak sobie wykombinowałam... :)

Posted

blacky764 napisał(a):
Ja dzisiaj składam zamówienie u Taks (jeśli zrobi to o czym marze) ;) Póki co z el perro się wstrzymam, ale zamówimy na 100% w ciągu 2 tygodni...

fiolet el perro a zieleń od taks ;)
tak sobie wykombinowałam... :)

Taksowa zielona ze wzorkiem czy taśma jednolita? Jak dojdzie to poka zdjęcia:)

Mamy w końcu rogza purple chrome, wzorek "na żywo" świetny, ładniejszy niż na zdjęciach. A serca i napis "rogz" na naszywce wyglądają z daleka jak diamenciki, a to brokatowa nitka;)

Posted

napisałam do taks, jestem ciekawa czy da rade zrobić moje zamówienie, taka zielona ozdobna taśma ;) nie będę zdradzać szczegółów bo widziałam u niej tylko jedną zieloną ozdobną taśme i chciałabym zobaczyć więcej o co poprosiłam na PW :)

Posted

blacky764 napisał(a):
napisałam do taks, jestem ciekawa czy da rade zrobić moje zamówienie, taka zielona ozdobna taśma ;) nie będę zdradzać szczegółów bo widziałam u niej tylko jedną zieloną ozdobną taśme i chciałabym zobaczyć więcej o co poprosiłam na PW :)

a to takie jednorazowe zamówienie, czy jest jakiś bazarek z wyrobami taks??