NightQueen Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='anka11'] czemu Marta nie pokazuje na swojej stronie tych tasiemek... ? bo to był jednorazowy zakup na naszą prośbę i nie będzie ich w regularnej sprzedaży Lucky z czerwoną lepiej Quote
Marta_Ares Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 anka11 napisał(a):Lucky., mi się bardziej podoba z niebieskim :) czemu Marta nie pokazuje na swojej stronie tych tasiemek... ? dlatego, że nie mamy jej w stałej sprzedaży, pare osób zamowiło sobie ze sklepu tasiemkę ozdobną a my po prostu robimy z niej obroże :) Quote
Kasia&Mela Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 obie mi się podobają, nie mogę się zdecydować :lol: Ale mi się wydaję, że najlepsze połączenie to byłoby z różem. Takie jak na szelkach anka11 przynajmniej moim zdaniem jest super. No ale nie wiem, czy do chłopca pasuje :evil_lol: Quote
Litterka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Znalazłam taką aukcję: dwie obroże i smycz WOZA za 15 zł. Jak myślicie, czy to może być oryginał? Nr aukcji: 1445736890 Quote
Lucky. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 No to super, jest 2:2, różu nie chcę bo mamy już 3 różowe obroże, a jako że za tym kolorem nie przepadam, to więcej nie chcę ;) Może jeszcze ktoś podpowie ? :P Quote
Agnes Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Litterka']Znalazłam taką aukcję: dwie obroże i smycz WOZA za 15 zł. Jak myślicie, czy to może być oryginał? Nr aukcji: 1445736890 lepiej jakbys podala adres do aukcji ;) znalazlam, tak to jest oryginal bo to sprzedaje Woza ;) Quote
anka11 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Nightqueen, Marta, dzięki za odpowiedź teraz już rozumiem :) to chyba jednak pozostaje kupić czerwoną - przegłosowane! Quote
Litterka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Agnes napisał(a):lepiej jakbys podala adres do aukcji ;) znalazlam, tak to jest oryginal bo to sprzedaje Woza ;) Dzięki za odpowiedź. Nie podałam linka, bo forum nieraz iksuje część adresu i nie można na niego wejść ;) Quote
Od-Nowa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Warszawiacy możecie podpowiedzieć, w której jeszcze Ikei został dział z rzeczami dla zwierzaków? powoli we wszystkich go likwidują a w Wawie ponoć jeszcze są. Quote
rev Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Do nas dotarły właśnie ActivDogi :multi: :loveu: Quote
Justa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Od-Nowa napisał(a):Warszawiacy możecie podpowiedzieć, w której jeszcze Ikei został dział z rzeczami dla zwierzaków? powoli we wszystkich go likwidują a w Wawie ponoć jeszcze są. Ostatnio byłam w Markach i działu zwierzęcego tam nie widziałam. Więc ew Janki. Quote
monika15 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Od-Nowa napisał(a):Warszawiacy możecie podpowiedzieć, w której jeszcze Ikei został dział z rzeczami dla zwierzaków? powoli we wszystkich go likwidują a w Wawie ponoć jeszcze są. Tak, w sobotę rzeczy jeszcze były. W Jankach kupiłam tanią smycz i były tam jeszcze jakieś zabawki i miski :) A! I to wszystko było w takim miejscu, gdzie są tańsze różne rzeczy (jak np. ktoś coś oddał i jest trochę zniszczone). Quote
evel Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Endher napisał(a):Do nas doszły activdogi, jak zawsze zachwycająca precyzja :multi: :loveu: Bez pokazywania się nie liczy :eviltong: Quote
gops Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 a do nas doszly rzeczy z pelnej miski szly rowny tydzien ale jest ok Quote
Kashdog Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Endher napisał(a):Do nas doszły activdogi, jak zawsze zachwycająca precyzja :multi: :loveu: Czyżby agilitowy wzorek? Bo ja właśnie zbieram na to kase :loveu: Quote
rev Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Czyżby agilitowy wzorek? Bo ja właśnie zbieram na to kase :loveu: Tak. Zbieraj koniecznie, jest fantastyczny :) Jutro wrzucę zdjęcia. Quote
blacky. Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja dzisiaj składam zamówienie u Taks (jeśli zrobi to o czym marze) ;) Póki co z el perro się wstrzymam, ale zamówimy na 100% w ciągu 2 tygodni... fiolet el perro a zieleń od taks ;) tak sobie wykombinowałam... :) Quote
Asia&Kleo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 blacky764 napisał(a):Ja dzisiaj składam zamówienie u Taks (jeśli zrobi to o czym marze) ;) Póki co z el perro się wstrzymam, ale zamówimy na 100% w ciągu 2 tygodni... fiolet el perro a zieleń od taks ;) tak sobie wykombinowałam... :) Taksowa zielona ze wzorkiem czy taśma jednolita? Jak dojdzie to poka zdjęcia:) Mamy w końcu rogza purple chrome, wzorek "na żywo" świetny, ładniejszy niż na zdjęciach. A serca i napis "rogz" na naszywce wyglądają z daleka jak diamenciki, a to brokatowa nitka;) Quote
blacky. Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 napisałam do taks, jestem ciekawa czy da rade zrobić moje zamówienie, taka zielona ozdobna taśma ;) nie będę zdradzać szczegółów bo widziałam u niej tylko jedną zieloną ozdobną taśme i chciałabym zobaczyć więcej o co poprosiłam na PW :) Quote
Agnes Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Mam prosbe do posiadaczy HUNTERA Czy ma ktos smycz jak sadze L? http://www.zooplus.pl/shop/psy/smycz_obroza_dla_psa/hunter/komplety/84533 Chodzi o trzecia pozycje. Jak duzy jest karabinczyk? Quote
Kajusza Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 blacky764 napisał(a):napisałam do taks, jestem ciekawa czy da rade zrobić moje zamówienie, taka zielona ozdobna taśma ;) nie będę zdradzać szczegółów bo widziałam u niej tylko jedną zieloną ozdobną taśme i chciałabym zobaczyć więcej o co poprosiłam na PW :) a to takie jednorazowe zamówienie, czy jest jakiś bazarek z wyrobami taks?? Quote
blacky. Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 zamówiłam na PW (nie ma chyba żadnej stronki taks), nie ma w tej chwili bazarku żadnego Quote
Kajusza Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 myslałam, że może jakiś jest a ja go przeoczyłam :-D dzięki! Quote
blacky. Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 jak ostatnio był to ja bez kasy byłam, ale teraz postanowiłam zamówić wiosenną obroże :) Quote
Recommended Posts