blacky. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Agnes, obojętne z czego oczyści :) Może Ty masz zapchaną ? Quote
Agnes Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Tak wlasnie mialam hehe Juz oproznilam ;) Moze ktos sie skusi (obroza XL, smycz L) Quote
blacky. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Pamiętacie mój dylemat co z El Perro zielonym ? ;) Ma może któraś cioteczka zielony El Perro (obroże lub smycz) i zechce pokazać? :) Quote
gromowataa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Szukam jakiś szeleczek dla westa może ma ktoś na sprzedaż? :) Quote
Yuveza Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='blacky764']Pamiętacie mój dylemat co z El Perro zielonym ? ;) Ma może któraś cioteczka zielony El Perro (obroże lub smycz) i zechce pokazać? :) A propo el perro, to na westiczke by się nadało takie ze 2,5cm?? bo podoba mi się ta zielona intensywna... albo jeszcze jakaś może doradzicie, westka taka Quote
blacky. Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 gromowataa napisał(a):Szukam jakiś szeleczek dla westa może ma ktoś na sprzedaż? :) nie Ty jedyna szukasz :P Westie_Justa ja mojej (mix west) będę zamawiać El Perro zielony 2,5 cm i fiolet 2 cm Quote
MaDi Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dinka w szelkach i obroży od Marty: http://www.dogomania.pl/threads/203151-By%C5%82a-zag%C5%82odzona-i-bezdomna-teraz-szuka-wspania%C5%82ego-domu.?p=16397888#post16397888 Quote
Kasi i Lena Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Nie wiem czy 2,5 nie będzie za szerokie, mi się najbardziej fiolet z el perro podoba. Zieleń też bym chętnie zobaczyła jak się prezentuje. Quote
Kasi i Lena Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 brązowa w niebieskie romby, jest śliczna i ładnie mu w niej Quote
Yuveza Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A ja bym wzięła tą;) http://images41.fotosik.pl/666/e41de665f308f40f.jpg A co do tego el perro to może się skuszę, ale wie ktoś może jak tam jest z tymi przesyłkami... bo ja mam zawsze z tym problem.... Quote
gromowataa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Mi się podoba brązowa w niebieskie romby : ) Quote
NightQueen Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='vege*']blacky764 bardzo fajna ta obroża i do tego jaka tania :crazyeye: sama chętnie bym taką chciała, ale nigdzie nie ma u mnie netto :placz:a po warszawach jeździć nie będę, żeby szukać obroży za 5 zł :lol: może ci ktoś kupić i wysłać pocztą :diabloti: U mnie jest netto ale ja osobiście nie lubię skórzanych obroży do tego podszytych filcem który sierść wyciera Quote
vege* Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 NightQueen napisał(a):może ci ktoś kupić i wysłać pocztą :diabloti: a wiesz, że też o tym myślałam :evil_lol: :razz: Quote
Avaloth Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Marta wg mnie któraś z brązowych w rąby. Obie mu pasują ;) Quote
NightQueen Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 vege* napisał(a):a wiesz, że też o tym myślałam :evil_lol: :razz: to co za problem? :diabloti: pisz do kogoś kto ma netto i niech ci kupi Ja mam netto ale powiem szczerze że nie wiem czy sa u mnie obroże, bo jak pisałam nie lubię skóry więc nie fatygowałam się żeby sprawdzić,a le specjalnie dla ciebie, mogę iść jutro jak chcesz? :diabloti::evil_lol: Quote
wikikoniki Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 A ja ostatnio Nesce hiltona smycz i obrużkę kupiłąm ;D Pięknie jej ;D Dam potem focie, jak chcecie ;D Quote
Agnes Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Nie ma ktos do sprzedania smyczy Rogza XL z nitka przepinana? ;) Quote
vege* Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 NightQueen napisał(a):to co za problem? :diabloti: pisz do kogoś kto ma netto i niech ci kupi Ja mam netto ale powiem szczerze że nie wiem czy sa u mnie obroże, bo jak pisałam nie lubię skóry więc nie fatygowałam się żeby sprawdzić,a le specjalnie dla ciebie, mogę iść jutro jak chcesz? :diabloti::evil_lol: pomyśle, pomyśle, skoro mówisz, że filc wyciera sierść, to chyba jednak się nei zdecyduję :oops: Quote
Agnes Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 vege moja nosila z rok zwykla dingo z filcem i nic nie wycieralo ;) A mialam ja dluuugo. Chyba, ze Twoja suka nosi obroze 24h ale jesli tylko na spacer to nie wiem czy stanie jej sie krzywda ;) Quote
NightQueen Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 vege* napisał(a):pomyśle, pomyśle, skoro mówisz, że filc wyciera sierść, to chyba jednak się nei zdecyduję :oops: moja jest długowłosa, filc jej wycierał sierść, miałam spaniela i robiło się to samo, podobnie zauważyłam na foksie mojej ciotki. Quote
vege* Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Agnes']vege moja nosila z rok zwykla dingo z filcem i nic nie wycieralo ;) A mialam ja dluuugo. Chyba, ze Twoja suka nosi obroze 24h ale jesli tylko na spacer to nie wiem czy stanie jej sie krzywda ;) nie, nie Nuka nosi tylko na spacery, w nomu nie nosi chyba, ze mają goście jacyś przyjść to tak [quote name='NightQueen']moja jest długowłosa, filc jej wycierał sierść, miałam spaniela i robiło się to samo, podobnie zauważyłam na foksie mojej ciotki. no to sama nie wiem co mam robić, pomyśle do jutra nad tą obrożą ;-) Quote
Agnes Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Psa wystawowego nie masz, a ta obroza nie kosztuje majatku, podoba sie? To kup i sprawdz proste ;) Quote
NightQueen Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 vege* napisał(a): no to sama nie wiem co mam robić, pomyśle do jutra nad tą obrożą ;-) pewnie nie wszystkim się tak dzieje ;) ja nie jestem przekonana do filcu już wolę z podszyciem skórkowym Quote
Asia&Kleo Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Z tymi obrożami z filcem to różnie bywa, niektórym psom wyciera sierść niektórym nie. Jest popularny jako spód pod obrożę, bo jest tani, zwłaszcza tańszy niż spód skórkowy:) Na pewno nie wyciera tak mocno, że psia szyja wyłysieje;) Można jedynie zauważyć kilka pojedynczych włosków na filcu. Quote
Recommended Posts