Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a do nas doszły dzisiaj dwie smycze Ski te z allegro czyli viva rogz i ta brązowa co nigdy nie wiem jak się nazywa :D

zatrzask rogz M: Planet Rogz albo Limitowany Fiolet szukają nowych włascicieli oraz dwie obroze Yarro, szelki Red Dingo L zółte , szelki z Dogstyle , fiolet z rogza Smiekkich i lekkich zatrzask - pw

Posted

MakeBelieve napisał(a):
ah, to Ty kupilas ta smycz vive! A tak sie na nia czailam ;pp

a ja tak przez przypadek :eviltong: przeglądałam allegro i patrze ponizej minuty do końca, to co mi szkodzi zalicytowałam :evil_lol: ale viva idzie zaraz do kolezanki a sobie zostawiam brąz bo mi do psa pasuje :lol:

Posted

[quote name='Natula']a do nas doszły dzisiaj dwie smycze Ski te z allegro czyli viva rogz i ta brązowa co nigdy nie wiem jak się nazywa :D

zatrzask rogz M: Planet Rogz albo Limitowany Fiolet szukają nowych włascicieli oraz dwie obroze Yarro, szelki Red Dingo L zółte , szelki z Dogstyle , fiolet z rogza Smiekkich i lekkich zatrzask - pw

Które te obroże Yarro i jaki rozmiar ;)
Pokaż

Posted

[quote name='Natula']a do nas doszły dzisiaj dwie smycze Ski te z allegro czyli viva rogz i ta brązowa co nigdy nie wiem jak się nazywa :D

Podrzuć mi na pw cenki rogzów eMek ;)

Posted

zobaczcie to

[quote name='agaga21']

zapraszam serdecznie na bazarki na niebieskim forum, które zrobiła
dona dla naszego marsa :smile:
na bazarkach można kupić unikalne taśmy, z których los-ferros zrobi obróżkę specjalnie dla waszego psiaka!
przykładowe obróżki:

bazarki:

http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5793
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5792
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=67&t=5585

jeśli ktoś nie jest zarejestrowany na tamtym forum a chciałby obróżkę, mogę pomóc jako pośrednik ;-)

ZAPRASZAM, NAPRAWDĘ WARTO!

Posted

gops napisał(a):
rzeczywscie piekne sa te obroze od los ferros , szkoda ze wiekszosc ma ponad 4cm

napisz pw w sprawie 3 cm :) wydaje mi się że nie będzie problemu ;)

Posted

zaba14 napisał(a):
napisz pw w sprawie 3 cm :) wydaje mi się że nie będzie problemu ;)

ale chodzi o szerokosc samej tasiemki ze wiekszasc jest bardzo szeroka jeszcze zanim trafi na tasme podkladowa :)

Posted

gops napisał(a):
ale chodzi o szerokosc samej tasiemki ze wiekszasc jest bardzo szeroka jeszcze zanim trafi na tasme podkladowa :)

Widziałam, że już licytujesz taśme :) zresztą taką co mi do gustu przypadła :) jak wygrasz to chętnie zobaczę końcowy efekt :)))
na trzecim bazarku jest bardzo ładna zielona taśma (na samym końcu) ma szerokość 1,6cm :) dwie wychodzą 3,2 więc i dla cieńkich obroży jak i dla szerokich :)))