Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mi jakoś to nie wygląda na 2,5cm, nie wiem dlaczego..
A Nero jest naprawdę piękny i ten kolorek mu pasuję:D

A które szeleczki pasowałyby dla mojej suni? (westka) Dotychczas wszystko było różowe (nie to że ja lubię róż, moja sunia go lubi:lol: nie no żart, tak mi jakoś pasowało) ale teraz chcę kupić inny kolor, i nie mogę się zdecydować jest tyle wzorów
zastanawiam się nad tymi...

Posted

Ona ma 3 warstwy taśmy chyba, dlatego tak drogo może. Ja mam z dwóch.

może tak, ale spytałam się czy nie można by było zrobić na tej najtańszej, ale zaproponowali tamtą, także nie wiem...

Justa, mi się najbardziej podoba pierwsza opcja z tych Trixie

Posted

sator_k_ napisał(a):
westie_justa ja bym poszukała na białego psa jakiegoś ciemniejszego koloru. A z tych to piewrsze, albo ostatnie skoro chcesz od różu odejść ;)

Nie to że odejść, tylko teraz coś innego, tak właśnie na pierwszy raz zobaczyłam te w motylki, ale te błękitne tez są fajne, chyba wezmę motylki, a znacie jeszcze sklep w którym takowe dostanę i smycz w przystępnej cenie?

Posted

tak, do rogza tez się przymierzałam, ale jest jak dla mnie na dzień dzisiejszy za drogi.... jeżeli już to w końcu kupię obroże, ale teraz zalezy mi na szelkach, będę zamawiać karmę Brit, i miałam ją zamówić w animalii, ale tam nie ma tych szeleczek co chcę, a najlepiej jakbym kupiła w jednym sklepie;)

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
ja dla mojego z checia kupilabym obroze w kolorach rasta, ale sa tylko 3 cm a zapewne bedzie za szeroka na mojego czarnucha :/ a el perro bierzemy czerwona :p

a podasz mi linka z obrozą w kolorach rasty ? bo ja jakoś nie w temacie i możliwe że podałaś wczesniej a ja nie zaważylam ;)

A ja Wczoraj kupiłsm Misi nową obrożę i smycz za jedyne 5.99 ( to nie jest komplet) chciałam tez namówić tatę na komplet szelki+smycz za 7 zł ale raczej były by za duże .. :D

Posted

Angi napisał(a):
a podasz mi linka z obrozą w kolorach rasty ? bo ja jakoś nie w temacie i możliwe że podałaś wczesniej a ja nie zaważylam ;)

A ja Wczoraj kupiłsm Misi nową obrożę i smycz za jedyne 5.99 ( to nie jest komplet) chciałam tez namówić tatę na komplet szelki+smycz za 7 zł ale raczej były by za duże .. :D

gdzie kupiłaś takie drogie obroże i smycze ? ;P

Posted

taką drogą obrożę kupiłam na targu , u jakiś ludzi co sobię na piwo dorabiają albo co .. Mają tam różne pierdołki .
obroża parciana ( nie wiem czy dobrze to nazywam ) czarna , w szachownicę co ma jakieś dziwne kolory . Może jak za tydzień będą mieć te obroże to wezmę dwie inne (albo powiem tacie :D )
a smycz , różowa w kwiatki . w sklepie za 2.99 ;] ..
zdjęc niestety nie daam :(

Posted

bierz żółty i nie gadaj :D . i dzięki za link :loveu:
eh , szkoda że ta oboroża o tyle za duza , chociaz zawsze można ciachnąc :D .. zastanowię się :cool3:
edit- bo nie mam jak :D:D . też myślałam o obróżce z westikami .. :D może sobie kiedyś sama zrobie ..

Posted

Angi napisał(a):
bierz żółty i nie gadaj :D . i dzięki za link :loveu:
eh , szkoda że ta oboroża o tyle za duza , chociaz zawsze można ciachnąc :D .. zastanowię się :cool3:

No już sama nie wiem... Pomarańcz też ładny :P
A u mnie ta rasta póki co nie przejdzie- za szeroka... Ale kto wie, może jak Nero podrośnie :P

Westie_justa - dla psiaka z mojego bannerka, czarnego spaniela :P

Posted

A dla Nerusia:D Tak trudny wybór, czarny z żółtym ładnie wygląda, ale pomarańcz taki ciepły:D z tego co widzę podoba Ci się chyba bardziej pomarańcz, weź pomarańcz, Nerusiowi będzie pięknie: a swoją drogą to by pasowąły te szelki rogzowe które wczesniej wstawiłaś (te pomarańczowe)